logo Maatwerk - Antum

Website design op maat

Websdesign bureau Antum maakt website design op maat voor bedrijven en organisaties. Naast maatwerk website design ontwikkelt ons webdesign bedrijf o.a. ook strategische online applicaties.

Strategisch website design

Bij het ontwerpen van een website houdt ons webdesign bedrijf uiteraard rekening met de branding van uw bedrijf. Maar voor wij aan de slag gaan om het design van uw website aan te passen aan uw bedrijfsstijl, kijken we samen met u naar uw bedrijfsdoelen. Een strategische aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van webdesign bureau Antum.

Om ervoor te zorgen dat het design van uw website bijdraagt aan uw bedrijfsdoelen wordt er eerst een UX strategie bepaald. UX staat voor User Experience en richt zich volledig op de ervaring van uw klant. Door de klantervaring vanaf de eerste ontmoeting (uw website) te optimaliseren creëert u een hogere klanttevredenheid en meer conversie.

Op zoek naar een webdesign bureau voor een strategisch design voor uw website?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Onze Website Design Cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Online strategie

Al voor het eerste ontwerp wordt de online strategie van uw bedrijf bepaald. Zo draagt uw website bij aan het halen van uw bedrijfsdoelen.

Meer conversie

Een maatwerk website leidt tot meer conversie. Geoptimaliseerd voor de zoekmachines bereikt u een groter publiek.

100% responsive

Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haalt u ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.

UX design

Onze webdesigners creëren de ideale gebruikerservaring voor u en uw klanten. Strategisch geplaatste website elementen zorgen voor meer conversie.

Veiligheid

Een proactief support team zorgt ervoor dat uw website veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en periodieke updates beschermen u tegen online gevaren.

Betrokken samenwerking

Voor maatwerk webdesign leren we u en uw bedrijf graag beter kennen. Korte lijntjes en overlegmogelijkheden vormen de wortels van een succesvolle samenwerking.

Webdesign voor websites en online applicaties

Als internetbureau ontwerpen wij niet alleen websites, maar ontwikkelen we ook tal van andere online applicaties voor bedrijven en organisaties. Antum biedt alle online tools die u nodig kunt hebben om dichter bij uw bedrijfsdoelen te komen. Te beginnen bij een online strategie, het ontwerpen en ontwikkelen van een website of applicatie, tot aan het onderhoud daarvan. U kunt bij ons terecht voor het complete online plaatje.

Mogelijke online oplossingen voor uw bedrijf:

Website design bureau met eigen support team

Het veilig maken én houden van ons werk is iets waar onze developers zich dagelijks mee bezig houden. Op de achtergrond voeren zij veiligheidsupdates, monitoring en testen uit om uw website of applicatie veilig te houden. De veiligheid van uw website is niet alleen belangrijk voor de bescherming van gegevens, maar draagt ook bij aan de vindbaarheid en de continuïteit. Loopt er iets vast of heeft u een vraag? Dan staat ons support team altijd voor u klaar om u zo snel mogelijk weer verder te helpen.