logo Online strategie - Antum

Online Strategie

Een mooie website is een begin voor je online bedrijfsimago, maar succes wordt bepaald door een doordacht plan. Daarom verzorgt Antum een passende online strategie, zodat jouw online applicatie past bij je merk en doelgroep.

Wat doen we voor jou?

We maken een passende online strategie!

Naast de ontwikkeling van jouw gloednieuwe website, webshop of portaal zorgt ons webdesign bureau ook voor een online strategie voor jouw bedrijf. We kijken naar welke online stappen er genomen moeten worden om jouw bedrijfsdoelen te verwezenlijken. Met de op maat gemaakte online (marketing) strategie zorgen we voor een duidelijke positionering van jouw bedrijf op de markt.

CRO optimalisatie Maatwerk strategie
conversie optimalisatie Geoptimaliseerde website
user centered design Perfecte match met jouw doelgroep
Webdevelopment Doorlopende ontwikkeling
Resultaten meten Geoptimaliseerd voor groei

Haal alles uit jouw website met een maatwerk online strategie!

Op zoek naar een strategisch online partner?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat een slimme online strategie voor jouw bedrijf kan betekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal Strateeg

Veel gestelde vragen

Wat is een online strategie?

Bekijk onze Cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Online marketing strategie

Een sterke online strategie draagt bij aan het succes van jouw online aanwezigheid. De marketing strategie speelt namelijk een belangrijke rol voor je doelgroep. Met een duidelijke merkidentiteit kan de website of webshop een verlengstuk worden van je merk en een passende beleving voor je doelgroep creëren. Door vooraf de juiste strategie te bepalen kan je onder meer je eindgebruikers beter begrijpen en bereiken.

 

Samen een strategie bepalen

In de gehele ontwikkeling van jouw website staat jouw bedrijf centraal. Niet alleen het design en de veiligheid, maar ook de strategie is belangrijk voor het halen van het juiste eindproduct. De online strategie die wij met jou opstellen kan ingezet worden voor alle media waarmee jouw bedrijf zich uit. Zo zal alle media aansluiten op jouw doelgroep en past het bij de merkidentiteit van jouw bedrijf. Je hebt aan Antum een strategische online partner die met jou meedenkt.

 

Strategie voor complexe website

Zoek je een partner die mee kan denken met de strategie voor jouw complexe website? Zijn er bijvoorbeeld specifieke technisch eisen voor het website onderhoud of draait er een grote online marketing campagne? Antum heeft hier ervaring mee en helpt ook jou graag verder!

UX strategie

Naast het online marketing deel van de strategie, gaan we ook strategisch in op het design, en dat met name de user experience. Door middel van ontwerprichtlijnen zorgen we dat alle lijntje duidelijk zijn en dat alle neuzen dezelfde richting op staan. Nadat deze richtlijnen duidelijk zijn, begint het design proces en hebben we tussentijdse UX reviews. Dit houdt in dat er problemen kunnen worden opgespoord die nadelig kunnen zijn voor de website of applicatie. Als laatste maken we gebruik van user testing, in dit proces wordt het product getest door de daadwerkelijke gebruiker om ervoor te zorgen dat user experience en gemakken geoptimaliseerd zijn.