WordPress website laten maken

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS waarin professionele websites gebouwd worden. Antum is uw WordPress internetbureau voor WordPress maatwerk en onderhoud.

WordPress Rotterdam

Een maatwerk WordPress website laten maken in de omgeving van Rotterdam. Onze deur staat altijd open om ideeën uit te wisselen. Wilt u de online presentatie van uw bedrijf verbeteren, maar zelf de website kunnen beheren? Dan kan een WordPress developer u verder helpen. Wij maken WordPress maatwerk met een uniek design dat aansluit bij de identiteit en doelstellingen van uw onderneming. U houdt de controle over de content met het gemak van de professionele ondersteuning van een WordPress internetbureau, met Rotterdamse nuchterheid.

conversie-optimalisatie

Conversie optimalisatie

Een website is er om klanten te informeren, maar ook meer klanten te bereiken. Uw website wordt ingericht om conversies te optimaliseren.

Online imago

Een sterke online presentatie met een professionele website. Zorg ervoor dat uw bedrijf zichtbaar en bereikbaar is.

Proactieve service

Ons proactieve support team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Dankzij onze actieve service blijft uw website up-to-date en veilig.
website-ontwikkeling

Doorlopend onderhoud

Ook na oplevering blijft uw website onderhouden en zorgt doorlopende monitoring ervoor dat geregistreerde kwetsbaarheden snel worden verholpen.
veiligheid-continuïteit-website

Veiligheid en continuïteit

Een veilige WordPress website door onder meer duidelijke afspraken te maken over veiligheid en continuïteit in een Service Level Agreement.

Doelgroep bereiken

Bereik de juiste doelgroep met uw WordPress website. Wij optimaliseren uw website voor het online gedrag van uw potentiële klant.

Ontdek de mogelijkheden van WordPress voor uw website

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

WordPress en andere online mogelijkheden

WordPress is het meest gebruikte CMS om websites mee te ontwikkelen en is op maat in te richten. Tegelijkertijd blijft de maatwerk website ook overzichtelijk voor u. Met een WordPress website kunt u gemakkelijk zelf aanpassingen doen en berichten toevoegen. Wij kunnen voor u op afstand veiligheidsupdates uitvoeren, de support overnemen en aanpassingen doen.

Naast een WordPress maatwerk website zijn er uiteraard ook andere online oplossingen voor uw onderneming. Zo werken wij ook met TYPO3 en ontwikkelen we online applicaties. Wilt u de online prestaties van uw organisatie verbeteren, maar weet u nog niet precies hoe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om ideeën uit te wisselen over hoe we uw bedrijf online kunnen presenteren.