logo WordPress website | Digital Agency Antum

WordPress website

WordPress websites zijn de perfecte manier om te werken aan de online doelstellingen van jouw bedrijf en om resultaten te boeken. De WordPress websites bij Digital Agency Antum worden ontworpen om aan je specifieke bedrijfsdoelen te behalen en de doelgroep aan te spreken. We zijn gespecialiseerd in het maken van WordPress websites die gemakkelijk te gebruiken zijn, responsive zijn en daarnaast ook doorlopende resultaten opleveren.

Ook een WordPress website laten maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze WordPress website diensten. Wij werken in regio Rotterdam en regio Gouda.

Maatwerk WordPress website

Wij maken WordPress maatwerk met een uniek design dat aansluit bij de identiteit en doelstellingen van jouw onderneming. WordPress is het meest gebruikte CMS om websites mee te ontwikkelen en is op maat in te richten. Ons team aan developers houdt zich continu bezig met het optimaliseren van de veiligheid en continuïteit van onze WordPress websites. Tegelijkertijd blijft de maatwerk website ook overzichtelijk voor jou. Met een WordPress website kun je gemakkelijk zelf jouw content beheren en updates toevoegen. Wij kunnen op afstand veiligheidsupdates uitvoeren, de support overnemen en aanpassingen doen.

WordPress website laten ontwikkelen? Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online strateeg

WordPress cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Veilige keuze

Al voor de ontwerpfase wordt rekening gehouden met de veiligheid van jouw nieuwe website. Dit is met name belangrijk voor de bescherming van jouw bedrijfsgegevens en die van jouw klanten. Maar veiligheid draagt ook bij aan de vindbaarheid van de website. Aan de hand van veiligheidsscans, continue monitoring en andere veiligheidsmaatregelen blijft je website veilig en up-to-date. Voor iedere nieuwe website worden de wensen omtrent veiligheid met jou besproken en vastgelegd in de Service Level Agreement. Duidelijke afspraken zorgen voor een fijne samenwerking. Antum, als professioneel webdesign bureau, zal er te allen tijde voor zorgen dat jouw website goed beveiligd is.

Meer over WordPress websites

Wat is een WordPress website?

WordPress is waarschijnlijk het meest bekende CMS dat er is. WordPress is een programma dat wordt gebruikt om websites en webshops in te maken. Het voordeel van WordPress is dat het voor ‘online beginners’ redelijk overzichtelijk is, maar website ontwikkelaars wel de ruimte biedt om functies en design te personaliseren. Dit maakt WordPress geschikt voor zzp-ers tot grote bedrijven. Een WordPress website heeft een professionele uitstraling met een design dat volledig aansluitbaar is op de uitstraling van een organisatie.

De meeste WordPress websites worden opgezet en onderhouden door een professionele WordPress ontwikkelaar. De gebruiker (het bedrijf voor wie de website is) kan de content (tekst, afbeeldingen, pagina’s) vervolgens zelf aanpassen.