logo Documentenportaal - snel en veilig delen- Antum

Documentenportaal

Met een documentenportaal kunt u een grote hoeveelheid documenten sneller en veiliger delen met uw klanten of collega’s. Een maatwerk documentenportaal zal uw werkzaamheden vereenvoudigen en uw bedrijf kosten en tijd besparen.

Een documentenportaal laten maken

Wanneer je een documentenportaal op maat laat maken kun je deze volledig naar eigen wensen inrichten. Bij het delen van waardevolle informatie hecht je veel waarde aan met wie het gedeeld wordt en wie niet. Om dit proces veilig en correct te laten verlopen ontwikkelen wij per project unieke gebruikers structuren. Hiermee krijg je onder meer de mogelijkheid om verschillende gebruikersgroepen te creëren, zodat dossiers met één klik op de knop bij de juiste personen terecht komen.

Ons webdesign bureau houdt zich dagelijks bezig met soortgelijke maatwerk portalen. Neem contact op met onze online strateeg om de wensen voor jullie nieuwe portaal omgeving te bespreken.

Onze documentenportalen Cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Alles op één plek zichtbaar

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Kosten & tijd besparen

Automatiseer processen en bespaar tijd en kosten door het eenvoudig en efficiënt aanbieden van documenten, zoals facturen en rapportages.

Unieke gebruikers structuren

Creëer unieke gebruikersgroepen om snel en veilig de juiste documenten te delen met de juiste personen.

Processen vereenvoudigen

Laat handmatige processen eenvoudiger verlopen door deze te automatiseren middels een portaal. Op deze manier zal het delen van documenten minder foutgevoelig verlopen.

Veiligheid

Deel documenten binnen uw eigen beveiligde omgeving. Dossiers kunnen veilig gedeeld worden met werknemers binnen uw organisatie, klanten of andere samenwerkingen die u toegang geeft tot het portaal.

Maatwerk

De communicatie binnen een documentenportaal is volledig op maat in te richten. Geheel aanpasbaar aan de processen binnen uw organisatie

Onderhoud en support

Doorlopend onderhoud op het gebied van veiligheid en actieve support waarborgen de continuïteit van het portaal.

Veilig documenten delen

Bij het ontwikkelen van een maatwerk documentenportaal staat veiligheid centraal. Veel documenten die u binnen een organisatie wilt delen bevatten gevoelige informatie. Denkt u hierbij aan persoonlijke dossiers, financiële gegevens of andere privacygevoelige documenten. Het veilig laten verlopen van dit deelproces heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit. Er wordt veel aandacht aan de veiligheid besteed tijdens het ontwikkelproces, maar ook daarna wordt de veiligheid van uw portaal streng bewaakt. Door regelmatig veiligheidsupdates uit te voeren en continue monitoring worden mogelijke kwetsbaarheden direct gesignaleerd en opgelost door ons support team.

Meer weten over ons veiligheidsbeleid