woo-commerce-webshop-laten-maken
Een conversiegerichte webshop op maat

WooCommerce webshop laten maken

Wilt u een gebruiksvriendelijke WooCommerce webshop laten maken die resulteert in meer bestellingen? Antum maakt conversiegerichte webshops met zicht op veiligheid en strategie.

Maatwerk WooCommerce webshop laten maken

Bij Antum laat u een WooCommerce webshop op maat maken die resulteert in meer bestellingen. Door het creëren van de ideale online winkelervaring zal uw WooCommerce webshop voor meer omzet zorgen. Maatwerk biedt mogelijkheden voor uniek design dat aansluit bij uw producten en uw webshop onderscheidend maakt.

WooCommerce is een open-source e-commerce plug-in voor WordPress en is geschikt voor grote en kleine online verkopers. Een WooCommerce webshop is eenvoudig te beheren voor de eindgebruiker.

Uw doelgroep bereiken

Beter vindbaar in de zoekmachines en gebruiksvriendelijk. Alle elementen zijn aanwezig om uw doelgroep te bereiken.
conversie-optimalisatie

Meer verkoop

Slim geplaatste conversie elementen zullen resulteren in meer bestellingen. Laat uw omzet stijgen met een strategisch ingerichte webshop.

Webshop op maat

Een webshop met uniek design dat past bij de uitstraling van uw producten en aansluit bij de wensen van uw doelgroep.

WordPress WooCommerce

Gebruik WordPress WooCommerce voor een eenvoudig te beheren webshop. Deze e-commerce plug-in is geschikt voor grote en kleine online winkels.

Webshop koppelingen

Bespaar tijd en kosten door processen te automatiseren en koppel uw webshop aan de software die u wenst te gebruiken.

100% responsive

Uw webshop bereikbaar én functioneel vanaf ieder apparaat. Onze webshops zijn altijd mobielvriendelijk.

WooCommerce webshop laten maken?

Binnen één werkdag persoonlijk contact!
Overleg direct met Ivor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer verkoop door een betere gebruikerservaring

Bij Antum maken we gebruik van UX design. UX staat voor User Experience, ofwel gebruikerservaring. Door het creëren van de ideale gebruikerservaring komt u dichter bij uw bedrijfsdoelen. Voor ieder project maken wij een UX strategie die aansluit bij de online winkel en uw doelgroep. We starten altijd met een startsessie, waarin we een uitgebreide doelgroepanalyse uitvoeren, uw merkidentiteit in kaart brengen en uw bedrijfsdoelen bespreken. Met deze strategische aanpak beginnen we aan het ontwerpen van uw webshop. Ook na oplevering wordt de gebruiksvriendelijkheid regelmatig geëvalueerd en bijgesteld. Zo blijft uw webshop up-to-date en in ontwikkeling.

Leer meer over UX design >

woocommerce-webshop-laten-maken