Strategisch online partner

UX Strategie

Een mooie website is een begin voor uw online bedrijfsimago, maar succes wordt bepaald door een doordacht plan. Daarom verzorgt Antum een passende User Experience strategie, zodat uw online applicatie past bij uw merk en eindgebruikers.

User Experience strategie

De User Experience, ook wel bekend als UX, staat letterlijk vertaald voor gebruikerservaring. Een sterk UX design draagt bij aan het succes van uw online applicatie. De gebruiksvriendelijkheid speelt namelijk een belangrijke rol voor uw doelgroep.
Met een duidelijke merkidentiteit kan de applicatie een verlengstuk worden van uw merk en een passende beleving voor uw doelgroep creëren. Door vooraf de juiste strategie van de User Experience te bepalen kunt u onder meer uw eindgebruikers beter begrijpen en bereiken.

(Meer over UX design lezen? Klik hier!)

Ons User Experience Design team kan al uw vragen over het nut van UX design, UI design en een slimme strategie beantwoorden. Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze? Neemt u dan gerust contact op.

Neem contact op

Strategische basis

Door vooraf gedetailleerd uw UX strategie uit te stippelen vormen we een solide basis voor alle volgende stappen in uw online applicatie.

Doelgroep bereiken

De doelgroep bereiken en de eindgebruiker van de applicatie dienen met de ideale User Experience.
conversie-optimalisatie

Meer dan design

Wij gaan verder dan het ontwerpen van een mooie webapplicatie en denken mee over hoe het juiste UX design kan bijdragen aan uw bedrijfsdoelen.

Betrokken samenwerking

Via werksessies maken we samen met u concrete plannen over hoe we uw bedrijfsdoelen gaan bereiken.

Maatwerk

De opgestelde strategie wordt door onze specialisten op maat ontwikkeld. Samen definiëren we uw doelen en verwerken deze tot een concrete plan.

Duurzame partner

We denken graag met u mee over de toekomst en willen met u investeren in een succesvolle, langdurige samenwerking.

Op zoek naar een strategisch online partner?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat een slimme User Experience strategie voor uw bedrijf kan betekenen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Samen een strategie bepalen

Voor de ontwikkeling van een nieuwe applicatie beginnen we een startsessie met u. Tijdens deze intensieve kennismaking gaan we dieper in op de verschillende aspecten van uw onderneming. We zullen onder meer uw doelgroep definiëren, het merk van uw bedrijf onderzoeken en construeren hoe de webapplicatie kan aansluiten bij uw doelen.

In de gehele ontwikkeling van uw webapplicatie staat uw bedrijf centraal. Niet alleen het design en de veiligheid, maar ook de strategie is belangrijk voor het halen van het juiste eindproduct. De UX strategie die wij met u opstellen kan ingezet worden voor alle media waarmee uw bedrijf zich uit. U krijgt de uitgewerkte UX strategie als document die als basis kan dienen voor toekomstige teksten op de website, social media en nieuwsbrieven. Zo zal alle media aansluiten op uw doelgroep en past het bij de merkidentiteit van uw bedrijf.

U heeft aan Antum een strategische online partner die met u meedenkt.

Afspraak maken