Maatwerk website laten maken

Een maatwerk website met een responsive webdesign is een must voor iedere serieuze ondernemer. Een maatwerk website zorgt namelijk niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor meer conversie. Ons webdesign bureau verzorgt conversiegericht webdesign in combinatie met slimme online strategie om zo meer klanten voor u te bereiken.

Maak het verschil met een website op maat

Online maatwerk gaat wat ons betreft verder dan het opnemen van de huisstijlkleuren en het bedrijfslogo.

De experts van Antum doorgronden wat het internetgedrag van de doelgroep is. Alles draait om gebruikerservaring. Dit zetten wij uit tegen de randvoorwaarden van deze tijd. Zo zijn veiligheid en betrouwbaarheid twee belangrijke kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering. Antum houdt dan ook alle wijzigingen binnen het dynamische vakgebied nauwlettend in de gaten. Zo realiseren wij keer op keer webdesign op maat wat past bij alle belangrijke criteria van deze tijd.

Antum ontwikkelt websites op maat, webshops op maat en maatwerk portalen voor entrepeneurs tot grote organisaties . Graag gaan wij in gesprek om uw bedrijf te leren kennen, voor krachtig online maatwerk ter verbetering van bedrijfsprocessen.

Bekijk Maatwerk Website Cases

Meer werk bekijken

Een website op maat laten maken, hoe werkt dat?

Een website op maat laten maken is een zorgvuldig proces, waarbij we u en uw bedrijf echt beter willen leren kennen. Uw maatwerk website moet immers bijdragen aan het halen van uw bedrijfsdoelen. Hoewel een maatwerk proces individueel zal verschillen, lopen we wel standaard een aantal vaste stappen door om u van het beste resultaat te verzekeren.

Toe aan een nieuwe maatwerk website?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal Strateeg

Online maatwerk vraagt expertise

Antum is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online maatwerk. Altijd al hebben wij oplossingen bedacht die verre van standaard zijn. Iedere opdrachtgever is immers uniek, ook binnen dezelfde branche. Kwalitatief online maatwerk draagt bij aan het bereiken van het gewenste imago. Zodat identiteit en bedrijfsimago in balans zijn. Onze ontwikkelaars hebben alle know how om een onderscheidend webdesign tot werkelijkheid te maken.

 

Een TYPO3 of WordPress website laten maken

TYPO3 en WordPress zijn beide veel gebruikte Content Management Systemen (CMS) voor en bouwen van succesvolle websites. Maar kunt u nu beter een TYPO3 of een WordPress website laten maken? Afhankelijk van een aantal factoren adviseren wij u graag over het geschikte CMS voor uw website. Wij hebben met beide systemen ruime ervaring en leveren zowel TYPO3 maatwerk als WordPress maatwerk. Naast het ontwerpen en ontwikkelen leveren wij ook online support voor TYPO3 en WordPress. Bij Antum krijgt u het complete pakket om online te presteren.

Meer weten over ons werk? Bekijk dan eens ons portfolio.