logo WordPress Webdesign bureau | Digital Agency Antum

Webdesign bureau

Wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan heb je een website nodig die groei kan helpen ondersteunen. Webdesign bureau Antum maakt al jaren websites, webshops en portals die bedrijven helpen hun online doelen te bereiken. 

Wat doen we voor jou?

We helpen je om online doelen te bereiken!

Naast het bouwen van websites, helpen wij jouw bedrijf ook met het optimaliseren van de customer journey. Ten eerste verdiepen we ons in de organisaties en leggen zo ontwikkelkansen bloot. Dit doen we met merk- en doelgroeponderzoeken. Omdat Antum al meer dan 10 jaar ervaring heeft in de industrie, weten wij hoe we websites moeten ontwikkelen die conversies verhogen. Daarnaast zorgt ons team van webdesigners, developers en marketeers ervoor dat de website er ook tiptop uitziet.

CRO Maatwerk strategieën
webcomment Krachtige online positie
user centered design Experts in UX-design
Resultaten meten Stijgende conversie
Webdevelopment Doorlopende ontwikkeling
CRO optimalisatie Geoptimaliseerd voor groei

Sterke online positie, conversie verhogen en maatwerk digitale strategieën.

Zo doen we dat

Onze werkwijze

We bieden krachtige digitale strategieën om bedrijven mee te laten groeien. Ons gevarieerde team van webdesigners, UX designers en developers hebben een gezamenlijke passie voor het creëren van maatwerk online oplossingen. Het aanbod varieert van websites tot complete oplossingen omtrent automatisering. Bij de ontwikkeling van ieder project staan de klant en jouw bedrijfsdoelen centraal. Samen bepalen we de ideale online strategie voor jouw project. Wij ontwikkelen:

Onze diensten zijn altijd maatwerk; ieder project vraagt om een andere aanpak. De webapplicaties die wij ontwikkelen zijn ondersteunend aan jullie bedrijfsdoelen. Allereerst, startend vanuit een adviesgesprek creëren we een online applicatie die dienst doet voor jouw bedrijfsdoelen.

 

Op zoek naar een webdesign bureau voor online maatwerk?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Een webdesign bureau die jouw bedrijf helpt groeien!

Bij Antum geloven we in samenwerkingen waarbij doorlopende groei centraal staat. Dit houd kort gezegd in dat wij niet voor korte eenmalige samenwerkingen gaan. Wij denken en werken aan een langlopende online strategie. Voor deze doorlopende ontwikkelingen is er bij webdesign bureau Antum het ‘Beyond Model’ ontwikkeld. Dit model zorgt ervoor dat er focus en regelmaat ontstaat in het groeiproces. Hierdoor wordt het makkelijker om op het juiste moment de juiste methodes toe te passen.

Gespecialiseerd in UX-design

Met een UX webdesign zal je snel meer conversie krijgen. Het is een strategie waarbij de gebruiker van een website centraal staat. Door slim in te spelen op de wensen van de klant en de ideale gebruikerservaring te creëren zal je meer omzet genereren.

In een startgesprek leren we jouw organisatie graag beter kennen. Tijdens een UX sessie ontwikkelen we dan samen met jou een UX strategie op maat die aansluit bij jouw organisatie en klanten. Aan de hand van deze maatwerk strategie die in de sessie tot stand gekomen is beginnen we met het ontwerpen van jouw webdesign. Je kunt deze UX strategie later ook inzetten voor andere media waarmee jouw bedrijf zich uit.

Webdesign bureau voor maatwerk

Met oog voor detail weten wij ieder bedrijf onderscheidend te positioneren. Antum is specialist in online maatwerk. Wij doen dus meer dan alleen webdesign. Voor allerlei web oplossingen zetten we ons in. Afhankelijk van de wensen en de doelstellingen van onze opdrachtgevers gaan onze specialisten aan het werk. Ons webbureau gelooft in maatwerk oplossingen, waarmee de doelgroep zich aangesproken voelt. Dit leidt tot succesvolle vindbaarheid, conversie en dus rendement. Onze experts aan webdevelopers, UX designers, strategen en marketeers staan paraat om het meeste uit jouw nieuwe website te halen.

Iedere oplossing start met een kennismakingsgesprek. Via onze sessies komt een samenwerking tot stand, waarin we kunnen aansluiten op de wensen van de doelgroep en het merk. Wij zijn ervan overtuigd dat standaard templates niet het gewenste succes opleveren. We willen weten in welke markt de onderneming opereert, zodat de website daarop afgestemd kan worden. Onze designers en ontwikkelaars denken mee met de bedrijfsdoelstellingen en kijken verder dan vandaag. Ter conclusie: een toekomstgerichte visie vormt de basis voor ons op maatwerk plan.

How we do it

Veel gestelde vragen

Waarom webdesign?

Webdesign is het ontwerpen van websites of webshops, in het bijzonder van de grafische vormgeving en gebruikerservaring. Je website is in de meeste gevallen de eerste indruk die je achterlaat bij potentiële klanten. Webdesign is belangrijk, omdat het weergeeft waar je bedrijf en merk voor staat. Een uniek webdesign heeft invloed op hoe jouw klanten en potentiële klanten jouw bedrijf zien en ervaren.

Wat doet een webdesign bureau?

Op zijn eenvoudigst, een webdesign bureau maakt websites. Maar nog belangrijker, een goed webdesign bureau ontwerpt en bouwt websites die resultaten leveren voor hun klanten. Dat kan betekenen dat het ontwerpen en bouwen van een e-commerce site die de verkoop genereert, of het creëren van een corporate website die leads en vragen stimuleert. Hoe dan ook, het doel is altijd om een website te maken die meetbare resultaten oplevert voor de klant.

Wat kost een website bij een webdesign bureau

De prijzen bij webdesign bedrijven kunnen erg van elkaar verschillen. Op zich is dit niet zo gek en hangt dit sterk af van wat er wordt aangeboden. Hebben we het over een website waar er diverse experts zoals designers, developers en marketeers aan werken om een maatwerk product te maken? Of gaat het om een kant-en-klare template website die door een handige webdesigner in elkaar wordt gezet? Bij Antum geloven wij dat een website enkel het gewenste resultaat oplevert zodra dit op maat wordt gemaakt zodat dit aansluit bij de strategie van het bedrijf en de wensen van de doelgroep.

Bij maatwerk websites moet je denken aan prijzen vanaf de €5.000,- (excl. btw)

Online maatwerk

Antum biedt online maatwerk. Jouw online strategie en design worden door maatwerk exact vertaald naar een functionele techniek. Allereerst  creëren we een design dat past bij de uitstraling van jouw bedrijf en daarnaast een strategie die daar naadloos op aansluit. Natuurlijk is dit meer dan alleen design. We optimaliseren de gebruikerservaring van jouw website. Verbind je met jouw doelgroep door de ideale gebruikerservaring te creëren middels UX design.

Werkwijze webdesign bureau

Jouw online imago is zeer belangrijk. Antum zorgt voor een professionele website die jouw bedrijfsimago naar de online wereld vertaald. Dankzij onze scrum werkwijze zorgen we er voor dat je betrokken blijft bij het gehele ontwikkelproces van jouw website. Aan een betrokken samenwerkingen hechten we veel waarde. Voor optimale performance, veiligheid en betrouwbaarheid, gebruiken wij alleen bewezen technieken voor onze diensten. Ten slotte garanderen wij de beste technieken en gebruikerservaring, wat resulteert in online groei.

webdesign bureau

Onze Webdesign Cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken