logo Portalen - Antum

Portalen laten maken

Bij Antum Digital Agency maken we maatwerk portalen. We laten jouw maatwerk portaal aansluiten op de behoeften van jouw bedrijf en doelgroep!

Wat doen we voor jou?

Wij bouwen maatwerk portalen

Een maatwerk portaal geeft je de kans om o.a. veilig data uit te wisselen en tegelijkertijd een meerwaarde te bieden aan jouw klanten en/of werknemers. Wij bouwen verschillende soorten portalen, denk aan: werknemersportalen, klantenportalen en documentenportalen. Doordat bedrijfsprocessen geautomatiseerd kunnen worden, kan er meer structuur worden aangebracht in de werkprocessen. Antum doet een uitgebreid onderzoek naar jouw merk- en doelgroep en passen de functionaliteiten en koppelingen van jouw portaal hier op aan.

Webdevelopment Bedrijfsprocessen automatiseren
user centered design Meerwaarde bieden aan jouw klanten en/of werknemers
veilige website Veilig data uitwisselen
CTR Data eenvoudiger bereikbaar maken
website template Structuur aanbrengen in werkprocessen
CRO optimalisatie Dienstverlening uitbreiden

Veilige en snelle maatwerk portalen

Zo doen we dat

Onze werkwijze

progressie 10 1. Aanvraag indienen

Dien jouw aanvraag voor o.a. een klanten-, werknemers- of documentenportaal in bij Antum Digital Agency.

progressie 30 2. Sessie

Tijdens een persoonlijke sessie worden zowel de User Experience als de functionaliteiten van jouw nieuwe maatwerk portaal besproken. Zo definiΓ«ren we samen waar het portaal aan moet voldoen en in welke fases we dit opbouwen.

progressie 50 3. Wireframes

In de wireframe fase wordt een schematische ’tekening’ gemaakt van het portaal. Een wireframe is als het ware een visualisering in schets van hoe het eindproduct eruit komt te zien. Eventuele aanpassingen kunnen hier makkelijk in worden doorgevoerd.

progressie 70 4. Design

Onze designers gaan hard aan de slag om jouw portaal de juiste uitstraling en stijl te geven. Dit is belangrijk om te laten aansluiten op de wensen en behoeften van jouw doelgroep.

progressie 90 5. Development

De ‘bouw’ van het portaal kan beginnen. Ons development team zorgt ervoor dat alle functionaliteiten, automatiseringen en koppelingen probleemloos en snel werken. Dit wordt van tevoren getest in een veilige offline omgeving.

progressie 100 6. Livegang

Het portaal is klaar om live te gaan! Na alle stappen kan jij gebruik maken van jouw gloednieuwe online omgeving. Wij zorgen ervoor dat we blijven doorontwikkelen aan jouw portaal.

Wil je weten of wij jouw kunnen helpen met jouw portaal?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
website onderhoud
Ivor Koen Online strateeg

Veel gestelde vragen

Wat is een klantenportaal?

Een online omgeving waarin jouw klanten op een veilige manier met je bedrijf kunnen communiceren en zaken kunnen regelen. Om toegang te krijgen tot het portaal moet de klant eerst inloggen.

Wat is een documentenportaal?

De naam zegt het eigenlijk al. Een documentenportaal is een online omgeving waarin je op een veilige manier documenten kunt delen, ontvangen of verwerken met gebruikers van binnen of buiten jouw organisatie.

Wat is een werknemersportaal?

In een werknemersportaal kunnen jouw werknemers veilig inloggen om hun persoonlijke gegevens en dossiers in te kunnen zien.

Meer werk bekijken

Veilige portalen

Een maatwerk portaal kan door Antum gemaakt worden als je specifieke wensen hebt voor jouw nieuwe portaal, maar standaard oplossingen niet voldoende zijn. Wij bouwen en richten portalen volledig in op de behoeften van de klant en doelgroep. Hierin staat veiligheid centraal. Er wordt veel aandacht aan de veiligheid besteed tijdens het ontwikkelproces.

Soorten maatwerk portalen

Van klantenportalen tot documentenportalen en werknemersportalen. Webdesign bureau Antum ontwikkelt voor jouw bedrijf een op maat gemaakt portaal. Een portaal kan qua functionaliteiten, automatiseringen, koppelingen en stijl volledig aangepast worden op de behoeften van jouw bedrijf en doelgroep. Speciaal voor jouw klanten ontwikkelen we een klantenportaal, een online omgeving waarin jouw klanten op een veilige manier met je bedrijf kunnen communiceren en zaken kunnen regelen. In een documentenportaal deel, bekijk en download je documenten. Een werknemersportaal is een veilige omgeving waar jouw werknemers hun persoonlijke gegevens en documentatie kunnen inzien.

Relaties onderhouden

De communicatie binnen een portaal is geheel op maat in te richten. We spelen dan ook altijd in op de behoeften van jouw klanten of werknemers die binnen het soort portaal centraal staan. De inzet van een portaal biedt veel voordelen. Denk hierbij aan interne nieuwsbrieven voor werknemers of productinformatie zoals handleidingen voor klanten. De online omgeving is ideaal om relaties bij te houden en om afgeschermde informatie te plaatsen.