• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
100% op maat

Website laten maken

Onze websites zijn altijd maatwerk, zodat het webdesign aansluit bij uw organisatie én doelgroep. We streven ernaar om de verwachtingen van uw bezoeker te overtreffen en doen dat door een ideale gebruikerservaring voor uw website te creëren. Verder passen we bij de ontwikkeling van websites de laatste internettechnieken toe. De juiste balans tussen ontwerp en techniek leidt tot de best presterende websites.

Online maatwerk = online resultaat

Uiteindelijk moet uw website bijdragen aan het waarmaken van bedrijfsdoelen. Daarvoor denken we met u mee en verzorgen we de websitebouw die voor uw bedrijf werkt. Door in te spelen op de behoeften van de klant en informatie helder te communiceren, draagt een website bij aan het gewenste imago van uw bedrijf. Dit gaat verder dan het opnemen van huisstijlkleuren en het bedrijfslogo. Onze experts doorgronden het internetgedrag van uw doelgroep om de juiste uitstraling te bereiken.

Tijd voor een nieuwe maatwerk website?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Online hoog scoren

We halen het beste uit uw online maatwerk en helpen u daarom verder u ten aanzien van:

  • Conversie
    Het omzetten van websitebezoeken naar het realiseren van actie
  • SEO (zoekmachine optimalisatie)
    Optimaliseren van webpagina’s voor hoge scores in zoekmachines
  • Performance
    Maximale snelheid van uw website ook bij piekbelasting

TYPO3 & WordPress

Bewezen websitetechnieken

Onze websites worden ontwikkeld volgens toonaangevende internetsoftware, te weten het wereldwijd bekende WordPress en het uitgebreide TYPO3. Samen bekijken we welk systeem het beste bij uw bedrijf past, waarbij we de focus hebben op de doelstellingen van uw websiteproject. Websitebouw is bij ons altijd responsive, zodat welk apparaat dan ook uw website perfect in beeld brengt. Ook kunt u zelf de content beheren.

We kennen alle ins en outs van TYPO3 en WordPress. Geïnteresseerden in deze technieken verwijzen we graag naar:

 

 

Onze ondersteuning stopt niet bij de livegang van uw website. Zo zijn veiligheid en betrouwbaarheid twee belangrijke kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering. We houden dan ook alle wijzigingen binnen het dynamische vakgebied nauwlettend in de gaten. Afgestemd op uw eisen en wensen verzorgen we hierbij continue support.