100% op maat

Website laten maken

Een maatwerk website draagt bij aan meer conversie. Met een passende online strategie versterken wij uw online positie.

Meer klanten met een maatwerk website

Een website op maat laten maken is meer dan alleen een passend online design bij uw bedrijf, met maatwerk bereikt u een groter publiek. Een op maat gemaakte website wordt namelijk op verschillende manieren geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Zo komt uw bedrijf eerder in het zicht van de beoogde klant. Door de ideale gebruikerservaring te creëren voor de bezoeker zal uw website leiden tot meer conversie. De juiste balans tussen design, techniek en strategie resulteert in optimaal presterende websites.

conversie-optimalisatie

Meer conversie

Een maatwerk website leidt tot meer conversie. Geoptimaliseerd voor de zoekmachines bereikt u een groter publiek.

Veiligheid

Een proactief support team zorgt ervoor dat uw website veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en periodieke updates beschermen u tegen online gevaren.

Online strategie

Al voor het eerste ontwerp wordt de online strategie van uw bedrijf bepaald. Zo draagt uw website bij aan het halen van uw bedrijfsdoelen.
website-ontwikkeling

Snelle website

Optimale prestaties en een snelle website dragen bij aan een comfortabele gebruikerservaring en een positieve indruk bij potentiële klanten.

WordPress op maat

Met een maatwerk WordPress website kunt u ook zelf gemakkelijk content toevoegen en uw website beheren.

100% responsive

Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haalt u ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.

Kom in een persoonlijk gesprek erachter hoe Antum kan helpen met uw website.

Binnen één werkdag persoonlijk contact!
Overleg het direct met Ivor

Laat het ons weten!

Website support en optimalisatie

Na de oplevering van uw op maat gemaakte website leveren wij ook technisch support. Uw website blijft altijd up-tot-date en veilig. Wij streven ernaar om maatwerk websites altijd in ontwikkeling te houden en u te voorzien van de nieuwste technische mogelijkheden. Antum stelt samen met u een Service Level Agreement op om support op het gebied van veiligheid, continuïteit, monitoring en hosting te garanderen.

Techniek op maat

Door gebruik te maken van een CMS als WordPress blijft een website ook voor u overzichtelijk. Maar met onze expertise in veilige online oplossingen helpen we bedrijven zich ook verder te ontwikkelen. Zo hebben wij ook ervaring met online automatiseringsoplossingen zoals het ontwikkelen van klantportalen en intranetten. Naast de automatisering van bedrijfsprocessen verzorgen we ook koppelingen met andere systemen. Denk aan een koppeling met uw klanten- of boekhoudsysteem.

We gaan graag samen met u aan de slag om een passend online plan op te stellen die aansluit bij uw bedrijfsdoelen. Een oriënterend gesprek om ideeën uit te wisselen is altijd geheel vrijblijvend.

Afspraak maken