logo Website laten maken in Rotterdam - Digital Agency Antum

Website laten maken

Bij Antum ontwikkelen wij maatwerk WordPress websites die er niet alleen goed uitzien maar ook echt resultaat behalen. We maken websites die naadloos aansluiten op de doelen van jouw merk en bedrijf, waardoor je makkelijk inspeelt op de behoeften van jouw doelgroep.

Wat doen we voor jou?

Wij maken websites die doelen behalen

Antum Digital Agency maakt maatwerk WordPress websites die resultaat behalen. Of dit nu gaat om het genereren van meer aanvragen of om het overtuigen van jouw doelgroep met een aansprekende website, webdesign bureau Antum maakt de best passende oplossing! We zoeken naar de perfecte balans tussen techniek, strategie en UX-design. Met deze combinatie zorgen we ervoor dat jouw organisatie veel online resultaat boekt met een optimaal presterende website. Hoe behalen we dat resultaat? Vooraf doen wij onderzoek naar de doelen van jouw bedrijf en doelgroep, vervolgens ontwikkelen we een website die daar bij aansluit en met de verzamelde data zullen we jouw website doorlopend optimaliseren.

website template Maatwerk WordPress website
user centered design Geoptimaliseerde UX
CTR Innovatief ontwerp
Gebruikersoptimalisatie Perfecte match met jouw doelgroep
veilige website Snelle en veilige websites
Resultaten meten Geoptimaliseerd voor groei

Laat jouw maatwerk website maken door de experts van Antum en profiteer van doorlopende groei!

Zo doen wij dat

Onze werkwijze

progressie 10 1. Plan een adviesgesprek

Maak een vrijblijvend advies gesprek over de mogelijkheden van jouw op maat gemaakte website. Vul gemakkelijk en snel het contactformulier in.

progressie 30 2. Een UX-sessie met onze designer

Samen met onze UX-designers zal er een UX-sessie plaatsvinden. Tijdens deze sessie proberen we alles over jouw bedrijf, doelen en doelgroep te leren. We zamelen zoveel mogelijk informatie, zodat er aan de hand hiervan een persona kan worden opgesteld.

progressie 50 3. Antum maakt een online strategie

Onze experts op het gebied van development, design en strategie maken een plan om jouw website vorm te geven. In deze fase denken we na over wat voor website er ontwikkeld moet worden, wat hiervoor nodig is en hoe dit er uit moet komen te zien.

progressie 70 4. Het designproces

Het design en de user experience is een belangrijk aspect van jouw maatwerk website. Onze UX-designers hebben n.a.v. de voorgaande sessie een goed beeld gekregen van jouw merk en doelgroep. In deze fase wordt dit verder uitgewerkt tot een uniek webdesign.

progressie 90 5. Jouw maatwerk website wordt ontwikkeld

Onze developers gaan hard aan de slag om jouw unieke website te maken. Alle verschillende onderdelen van de website worden nauwkeurig ontwikkeld, waar nodig op maat gemaakt en getest in een veilige omgeving.

progressie 100 6. Website kan live en online groei omhoog!

Zodra de website opgeleverd wordt, is het nog niet klaar voor Antum. Wij gaan voor langdurige samenwerkingen. Naast het bouwen van de website, helpen wij jou daarnaast doorlopend met online groei creëren.

Kom er in een persoonlijk gesprek achter hoe Antum jou kan helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal Strateeg

Veel gestelde vragen

Waarom een website laten maken?

Een unieke website is een must voor elke professionele onderneming. Als je een goede website hebt, kun je jouw verhaal vertellen, je merk promoten en klanten trekken. Dit zorgt voor een grotere bezoekersstroom en een hogere conversie.

Welke websites kunnen er gemaakt worden?

Zowel TYPO3 en WordPress zijn beide veel gebruikte Content Management Systemen (CMS) voor het bouwen van succesvolle websites. Wij hebben met beide systemen ruime ervaring en leveren zowel TYPO3 maatwerk, als WordPress maatwerk.

Meer werk bekijken

Online groei met een maatwerk website

Een website laten maken is meer dan alleen een passend online design bij je bedrijf. Met een goede gebruiksvriendelijke website bereik je een groter publiek. Een op maat gemaakte website wordt op verschillende manieren geoptimaliseerd, zodat je het beste resultaat bereikt voor de zoekmachines. Zo komt je bedrijf eerder in het zicht van de beoogde klant. Door een ideale gebruikerservaring en ultiem gemak te creëren voor jouw bezoeker, zal de geoptimaliseerde website leiden tot meer conversie. Met een voor jou op maat gemaakt zoekwoordenonderzoek zullen we je tekstueel beter laten scoren. Door SEO optimalisatie verhogen we, organisch, de online bezoekersstroom. Digital Agency Antum gaat voor jou op zoek naar de juiste balans tussen design, techniek en strategie, zodat we groot online resultaat boeken met optimaal presterende websites. Met een maatwerk website kan je ook zelf gemakkelijk content toevoegen en beheren. Zo zijn jouw bezoekers altijd op de hoogte van de nieuwste updates.

website

Maatwerk optimalisatie

Na de oplevering van jouw website leveren wij ook technisch support. We zorgen ervoor dat de website altijd up-to-date en veilig blijft. Onze experts streven ernaar om maatwerk websites altijd in ontwikkeling te houden en je te voorzien van de nieuwste technische mogelijkheden. Ook na oplevering zullen we blijven optimaliseren middels SEO en marketing campagnes. Met behulp van maatwerk zoekwoorden zal onze online content marketeer jouw webteksten naar het volgende niveau tillen. De optimalisatie van de webteksten zorgt voor een organische stroom aan bezoekers op jouw website. Wat weer zal resulteren in meer conversie en doorlopende groei. Daarnaast stelt Antum samen met jou een Service Level Agreement op om support op het gebied van veiligheid, continuïteit, monitoring en hosting te garanderen.

Snelle en veilige websites

Door gebruik te maken van een CMS als WordPress blijft een website ook voor jou overzichtelijk. Maar met onze expertise in veilige online oplossingen helpen we bedrijven zich ook verder te ontwikkelen. Zo hebben wij ook ervaring met online automatiseringsoplossingen zoals het ontwikkelen van klantportalen en intranetten. Naast de automatisering van bedrijfsprocessen verzorgen we ook koppelingen met andere systemen. Denk aan een koppeling met je klanten- of boekhoudsysteem. Meerdere experts (strategen, designers, developers en marketeers) werken aan één heldere online strategie. De resultaten en strategie worden geanalyseerd, gerapporteerd en doorlopend in overleg bijgesteld

 

Resultaat en groei

Een online strategie is essentieel om een bepaald merk, product of dienst te lanceren in de online wereld van vele websites, webshops, marktplaatsen en sociale media platforms. Een online strategie geeft ondernemingen een duidelijke richting. Het zorgt er in de essentie voor dat de resultaten meetbaar zijn. Digital Agency Antum hanteert een zelf ontworpen model strategie. Het Beyond Model. We streven er naar om met het Beyond Model de perfecte omgeving te creëren voor online groei. De resultaten en strategie worden geanalyseerd, gerapporteerd en doorlopend in overleg bijgesteld en zo begint de cirkel weer opnieuw! Eén duidelijke werkwijze die inzichtelijk is voor alle stakeholders en wat zorgt voor doorlopende online groei en resultaat.

Maatwerk support

Een proactief support team zorgt ervoor dat jouw bedrijf online veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en updates beschermen je tegen online gevaren. Optimale prestaties en een snelle website dragen bij aan een comfortabele gebruikerservaring en een positieve indruk bij potentiële klanten. Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haalt je ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.