logo Over ons - Digital Agency Antum

Wij zijn Digital Agency Antum

Antum is een Digital Agency uit Rotterdam met ruim 10 jaar ervaring. Bestaande uit een hecht team van experts op het gebied van Techniek, Online Strategie, Design, en Marketing. Onze expertise in deze domeinen is wat ons effectief maakt. Onze gave om ze feilloos te integreren is wat ons uniek maakt.

Een werkwijze met ruimte voor groei

Ons Beyond Model is speciaal ingericht om de perfecte omgeving te creëren voor online groei. Meerdere experts (strategen, designers, developers en marketeers) werken aan één heldere online strategie. De resultaten en strategie worden geanalyseerd, gerapporteerd en doorlopend in overleg bijgesteld en zo begint de cirkel weer opnieuw! Eén duidelijke werkwijze en strategie die inzichtelijk is voor alle stakeholders en wat zorgt voor doorlopende online groei!
BEYOND
MODEL
Powered by Antum

Stats

Al sinds de oprichting van Antum staan we voor de op maat ontwikkeling van digitale vraagstukken. Onze drijfveer is de kracht van onderscheidend maatwerk. Samen bedenken we een strategie die we vervolgens stap voor stap uitwerken voor het halen van uniek resultaat.

250+
Inspirerende klanten
10+
Jaar ervaring
350+
Applicaties ontwikkeld
50+
UX Co-creatie sessies

Bedrijven die wij helpen met digitale vraagstukken

Meet the team

Ivor Lead UX designer
Patrick UX/UI-Designer
Roald Lead Developer
Stephan Developer
Marius Developer
Kes Digital Marketeer
Maeve Happiness Manager