Website onderhoud

Ons website onderhoud team zit altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Doorlopend onderhoud zorgt ervoor dat uw applicatie of website altijd optimaal presteert.

Proactief onderhoud en doorlopende monitoring

De continue monitoring achter de schermen waarborgt de veiligheid en stabiliteit van onze online applicaties, websites en webshops. Zo worden updates en relevante plugins voortdurend beoordeeld en na zorgvuldig testen doorgevoerd. Doorlopende monitoring, geautomatiseerde controles en preventief getroffen maatregelen houden uw webapplicaties snel en veilig. Zaken als verdachte logins, geregistreerde kwetsbaarheden en andere mogelijke hindernissen worden dankzij de doorlopende monitoring tijdig gesignaleerd en direct opgelost door ons online support team.

Vanzelfsprekend verzorgen we ook de hosting ten gunste van het gebruiksgemak en de maximale snelheid van online applicaties. SSL-certificaten draaien standaard op onze websites mee en ondersteunen de veilige data versleuteling van informatie. Een andere geruststellende gedachte is dat uw bestanden altijd veilig gesteld zijn met back-ups naar externe servers in Nederland en onze lokale server.

Ook met gerust gevoel online?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal strateeg

Complete ontzorging

Support rondom veiligheid, continuïteit, service en hosting goed geregeld bij een betrouwbare online partner.

Duidelijke afspraken

Afspraken over support leggen we vast in een Service Level Agreement. Deze supportovereenkomst stellen we op maat samen, volledig toepasbaar voor uw website of applicatie.

Persoonlijke service

Een snelle, persoonlijke en proactieve service. Wij denken met u mee en adviseren u graag op het gebied van online support.

Continuïteit

Een veilige, stabiele online applicatie is cruciaal voor uw bedrijfsbelang. Daarom waarborgen wij de continuïteit van al onze projecten.

Doorlopende monitoring

Onze diensten worden doorlopend in de gaten gehouden. Veiligheidsupdates, incidenten en gemelde kwetsbaarheden worden direct verholpen.

Online support voor uw specifieke ambities

Zijn er specifieke aandachtspunten voor de support van uw online applicatie? Dan worden deze opgenomen in de supportovereenkomst. Wij streven naar maatwerk in websites, applicaties en portalen, maar ook in de support die daarop volgt. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen wat er voor u belangrijk is. Maatwerk afspraken over de frequentie van audits of pentesten, verkorte reactietijden en periodieke veiligheids- of performance scans behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Persoonlijke service door ons online support team

Betrokkenheid bij uw bedrijfsproces en persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Onze supportmedewerkers staan daarom altijd voor u klaar. Meldingen met hoge prioriteit worden direct behandeld en bij kritische incidenten zijn we 24/7 bereikbaar. Ook bij toekomstige ontwikkelingen, bewegen we met u mee. Allerlei aanvullende werkzaamheden worden efficiënt gerealiseerd met ons strippenkaartsysteem.

Bekijk onze cases

Meer werk bekijken