logo Website onderhoud - Je website laten onderhouden door experts!

Website onderhoud

Voor compleet website onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Voor Antum kies je als je een partner zoekt die verder kijkt dan alleen regulier onderhoud, maar juist een partij zoekt die gericht meedenkt met jouw organisatie. We onderhouden en optimaliseren jouw nieuwe of bestaande WordPress website en Woocommerce webshop.

Wat doen we voor jou?

Wordpress onderhoudspakket

Onze webdesign specialisten en experts staan doorlopend klaar om jou te ondersteunen in het onderhouden van jouw WordPress website en/of Woocommerce webshop. Naast dat we de door Antum gemaakte websites onderhouden, doen wij hetzelfde voor al bestaande WordPress websites. Bij onze full service vindt je doorlopend onderhoud, geoptimaliseerde servers, snelle service en veilige websites. Daarnaast is er altijd mogelijkheid om samen met ons meer resultaat te blijven behalen uit de website door onze diensten in marketing, conversieoptimalisatie, UX-design en zoekmachineoptimalisatie. De prijzen voor het WordPress onderhoudspakket bij Antum gaan vanaf €69,- (excl. btw) per maand.

Webdevelopment Doorlopend onderhoud door specialisten
website template WordPress en plug-ins worden geüpdatet
Gebruikersoptimalisatie Snel reagerende service bij vragen en/of problemen
website server Betrouwbare hosting
HTML code Servers geoptimaliseerd voor WordPress
veilige website Veilige websites

Onderhoud van jouw website goed geregeld zodat jij daar niet meer bij stil hoeft te staan

Zo doen we dat

Hoe gaan wij te werk

progressie 20 1. Doe de aanvraag voor website onderhoud

Vraag bij ons website onderhoud aan. Dit kan zowel voor jouw bestaande WordPress website of Woocommerce webshop, als voor de door ons gebouwde websites.

progressie 40 2. Antum doet een analyse van jouw website

Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie en maken aan de hand hiervan een duidelijke analyse van jouw website.

progressie 60 3. Samen bespreken we supportwensen

Bij Antum draait alles om duidelijke communicatie. Samen met jou zullen we kijken naar welke support het beste bij jouw website en doelen past. We bespreken de verbeterpunten en houden tijdens de samenwerking de lijntjes kort.

progressie 80 4. Antum verplaatst jouw website

Alle websites en webshops in ons beheer zullen op onze server komen. Wij zetten jouw website snel, probleemloos en veilig voor jou over.

progressie 100 5. Antum start met het onderhoud!

Doorlopend zal jouw website worden onderhouden door onze experts. Binnen een week is de volledige overname van het onderhoud van jouw website geregeld. Vanuit daar zal Antum altijd tot jouw beschikking staan als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

Website onderhoud uitbesteden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
website onderhoud
Ivor Koen Digital strateeg

Webshop onderhoud

Webshop onderhoud is belangrijk om je online winkel soepel te laten lopen. Wij bieden ondersteuning voor jouw WordPress Woocommerce webwinkel. Ons team van WordPress specialisten zorgt ervoor dat je webwinkel altijd goed onderhouden is. Webshops zijn 24/7 beschikbaar, dus is het belangrijk om het onderhoud van de web winkel uit te laten voeren door specialisten. Op die manier kunnen je klanten altijd bij je webwinkel bestellen zonder onderbrekingen. Onze WordPress experts waarborgen de continuïteit van jouw webshop. Het doorlopende betaalverkeer wordt hiermee goed beschermd.

Proactief onderhoud en doorlopende monitoring

De continue monitoring achter de schermen waarborgt de veiligheid en stabiliteit van onze online applicaties, websites en webshops. Zo worden updates en relevante plug-ins voortdurend beoordeeld en na zorgvuldig testen doorgevoerd. Doorlopende monitoring, geautomatiseerde controles en preventief getroffen maatregelen houden jouw webapplicaties snel en veilig. Zaken als verdachte logins, geregistreerde kwetsbaarheden en andere mogelijke hindernissen worden dankzij de doorlopende monitoring tijdig gesignaleerd en direct opgelost door ons online support team. Afspraken over support leggen we vast in een Service Level Agreement. Deze supportovereenkomst stellen we op maat samen, volledig toepasbaar voor jouw website of applicatie.

Support rondom veiligheid, continuïteit, service en hosting goed geregeld bij een betrouwbare en gespecialiseerde online partner. Vanzelfsprekend verzorgen we ook de hosting ten gunste van het gebruiksgemak en de maximale snelheid van online applicaties. SSL-certificaten draaien standaard op onze websites mee en ondersteunen de veilige data versleuteling van informatie. Een andere geruststellende gedachte is dat jouw bestanden altijd veilig gesteld zijn met back-ups naar externe servers in Nederland en onze lokale server.

 

WordPress Website laten onderhouden

 

Doorlopend onderhoud van een website is een must voor iedere ondernemer, groot of klein. Wij onderhouden zowel bestaande websites en webshops, als door ons gebouwde websites. Betrokkenheid bij jouw bedrijfsproces en persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Onze supportmedewerkers staan daarom altijd voor je klaar. Meldingen met hoge prioriteit worden direct behandeld en bij kritische incidenten zijn we 24/7 bereikbaar. Ook bij toekomstige ontwikkelingen, bewegen we met je mee. Wil je meer resultaat behalen met jouw website? Dan kun je altijd een gesprek inplannen met onze marketeers en online strategen.

Een veilige, stabiele online applicatie is cruciaal voor jouw bedrijfsbelang. Daarom waarborgen wij de continuïteit van al onze projecten. Een snelle, persoonlijke en proactieve service. Wij denken met je mee en adviseren graag op het gebied van online support!

 

Website onderhoud kosten

 

Nu je weet wat er allemaal bij de support van jouw website komt kijken en ook mogelijk is, vraag je je waarschijnlijk af wat de wordpress onderhoud prijzen zijn. In de meeste gevallen is het zo dat je bij de aanschaf van een nieuwe website, de support ‘erbij kunt kopen’. Meestal betaal je de nieuwe website en daarna een vast bedrag per maand of jaar aan website onderhoud kosten. Soms zijn er ook totaalpaketten voor websites in abonnementsvormen. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand voor de aanschaf en het onderhoud van een website.

WordPress

Wat de precieze tarieven van website onderhoud zijn hangt af van de complexiteit van de website of webshop. Zijn er erg strenge veiligheidsmaatregelen noodzakelijk voor de website of webshop dan kan dit ook resulteren in meer onderhoudswerk en dus hogere kosten. Zijn er geen specifieke wensen en gaat het om een standaard informatieve CMS website (zoals bijv. een WordPress website) dan bedragen de kosten meestal rond de €49,- (excl. btw) per maand. Hierbij profiteer je van een volledig onderhoudscontract met de volgende diensten:

 

Wat onderhouds jargon uitgelegd

 

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het overnemen van het onderhoud van mijn website?

Het overnemen van het onderhoud van een WordPress website of Woocommerce webshop is binnen een week door Antum Digital Agency geregeld!

Wat zijn de eenmalige kosten bij het overnemen van mijn website?

Dit hangt af van hoeveel issues er spelen. Is je website al voldoende onderhouden in het verleden dan zal het hele migratie niet meer dan een paar uur kosten. Voor meer informatie kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat kan Antum in de toekomst nog meer voor mij betekenen?

Als Antum het onderhoud van jouw website regelt dan heb je beschikking tot de experts bij Antum op het gebied van strategie, marketing, design en development. Antum kan dus op alle vlakken meehelpen aan het uitbreiden, verbeteren en meer resultaat behalen.

Waarom moet ik mijn website laten onderhouden?

Goed onderhoud zorgt ervoor dat jij met de nieuwste updates en plug-ins een veilige, snelle en efficiënte website tot je beschikking hebt. Wat weer bijdraagt aan jouw online groei.

Maatwerk support wensen? Geen probleem!

Zijn er specifieke aandachtspunten voor de support van jouw online applicatie? Dan worden deze opgenomen in de supportovereenkomst. Wij streven naar maatwerk in websites, applicaties en portalen, maar ook in de support die daarop volgt. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen wat er voor jou belangrijk is. Maatwerk afspraken over de frequentie van audits of pentesten, verkorte reactietijden en periodieke veiligheids- of performance scans behoren allemaal tot de mogelijkheden. Onze diensten worden doorlopend in de gaten gehouden. Veiligheidsupdates, incidenten en gemelde kwetsbaarheden worden direct verholpen.

Hi! Advies nodig?