Website onderhoud - Antum

Website onderhoud

Voor compleet website onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. We onderhouden en optimaliseren jouw nieuwe of bestaande WordPress website en Woocommerce webshop.

Wat doen we voor jou?

Specialistisch onderhoud voor jouw website

Onze specialisten en experts staan doorlopend klaar om jou te ondersteunen in het onderhouden van jouw WordPress website en/of Woocommerce webshop. Naast dat we de door Antum gemaakte websites onderhouden, doen wij hetzelfde voor al bestaande WordPress websites. Bij onze full service vindt je doorlopend onderhoud, geoptimaliseerde servers, snelle service en veilige websites. Daarnaast is er altijd mogelijkheid om samen met ons meer resultaat te blijven behalen uit de website door onze diensten in marketing, conversieoptimalisatie, UX-design en zoekmachineoptimalisatie. De prijzen voor de onderhoudsdienst bij Antum gaan vanaf €49,- (excl. btw) per maand.

Doorlopend onderhoud door specialisten
WordPress en plug-ins worden geüpdatet
Snel reagerende service bij vragen en/of problemen
Betrouwbare hosting
Servers geoptimaliseerd voor WordPress
Veilige websites

Onderhoud van jouw website goed geregeld zodat jij daar niet meer bij stil hoeft te staan

Zo doen we dat

Hoe gaan wij te werk

1. Doe de aanvraag voor website onderhoud

Vraag bij ons website onderhoud aan. Dit kan zowel voor jouw bestaande WordPress website of Woocommerce webshop, als voor de door ons gebouwde websites.

2. Antum doet een analyse van jouw website

Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie en maken aan de hand hiervan een duidelijke analyse van jouw website.

3. Samen bespreken we supportwensen

Bij Antum draait alles om duidelijke communicatie. Samen met jou zullen we kijken naar welke support het beste bij jouw website en doelen past. We bespreken de verbeterpunten en houden tijdens de samenwerking de lijntjes kort.

4. Antum verplaatst jouw website

Alle websites en webshops in ons beheer zullen op onze server komen. Wij zetten jouw website snel, probleemloos en veilig voor jou over.

5. Antum start met het onderhoud!

Doorlopend zal jouw website worden onderhouden door onze experts. Binnen een week is de volledige overname van het onderhoud van jouw website geregeld. Vanuit daar zal Antum altijd tot jouw beschikking staan als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw website onderhoud?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
website onderhoud
Ivor Koen Digital strateeg

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het overnemen van het onderhoud van mijn website?

Het overnemen van het onderhoud van een WordPress website of Woocommerce webshop is binnen een week door Antum Digital Agency geregeld!

Wat zijn de eenmalige kosten bij het overnemen van mijn website?

Dit hangt af van hoeveel issues er spelen. Is je website al voldoende onderhouden in het verleden dan zal het hele migratie niet meer dan een paar uur kosten. Voor meer informatie kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat kan Antum in de toekomst nog meer voor mij betekenen?

Als Antum het onderhoud van jouw website regelt dan heb je beschikking tot de experts bij Antum op het gebied van strategie, marketing, design en development. Antum kan dus op alle vlakken meehelpen aan het uitbreiden, verbeteren en meer resultaat behalen.

Waarom moet ik mijn website laten onderhouden?

Goed onderhoud zorgt ervoor dat jij met de nieuwste updates en plug-ins een veilige, snelle en efficiënte website tot je beschikking hebt. Wat weer bijdraagt aan jouw online groei.

Proactief onderhoud en doorlopende monitoring

De continue monitoring achter de schermen waarborgt de veiligheid en stabiliteit van onze online applicaties, websites en webshops. Zo worden updates en relevante plug-ins voortdurend beoordeeld en na zorgvuldig testen doorgevoerd. Doorlopende monitoring, geautomatiseerde controles en preventief getroffen maatregelen houden jouw webapplicaties snel en veilig. Zaken als verdachte logins, geregistreerde kwetsbaarheden en andere mogelijke hindernissen worden dankzij de doorlopende monitoring tijdig gesignaleerd en direct opgelost door ons online support team. Afspraken over support leggen we vast in een Service Level Agreement. Deze supportovereenkomst stellen we op maat samen, volledig toepasbaar voor jouw website of applicatie.

Support rondom veiligheid, continuïteit, service en hosting goed geregeld bij een betrouwbare en gespecialiseerde online partner. Vanzelfsprekend verzorgen we ook de hosting ten gunste van het gebruiksgemak en de maximale snelheid van online applicaties. SSL-certificaten draaien standaard op onze websites mee en ondersteunen de veilige data versleuteling van informatie. Een andere geruststellende gedachte is dat jouw bestanden altijd veilig gesteld zijn met back-ups naar externe servers in Nederland en onze lokale server.

Website onderhoud voor iedereen

Doorlopend onderhoud van een maatwerk is een must voor iedere ondernemer, groot of klein. Wij onderhouden zowel bestaande websites en webshops, als door ons gebouwde websites. Betrokkenheid bij jouw bedrijfsproces en persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Onze supportmedewerkers staan daarom altijd voor je klaar. Meldingen met hoge prioriteit worden direct behandeld en bij kritische incidenten zijn we 24/7 bereikbaar. Ook bij toekomstige ontwikkelingen, bewegen we met je mee. Een veilige, stabiele online applicatie is cruciaal voor jouw bedrijfsbelang. Daarom waarborgen wij de continuïteit van al onze projecten. Een snelle, persoonlijke en proactieve service. Wij denken met je mee en adviseren graag op het gebied van online support

Maatwerk support wensen? Geen probleem!

Zijn er specifieke aandachtspunten voor de support van jouw online applicatie? Dan worden deze opgenomen in de supportovereenkomst. Wij streven naar maatwerk in websites, applicaties en portalen, maar ook in de support die daarop volgt. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen wat er voor jou belangrijk is. Maatwerk afspraken over de frequentie van audits of pentesten, verkorte reactietijden en periodieke veiligheids- of performance scans behoren allemaal tot de mogelijkheden. Onze diensten worden doorlopend in de gaten gehouden. Veiligheidsupdates, incidenten en gemelde kwetsbaarheden worden direct verholpen.

Wat zijn de kosten van website onderhoud door een professional?

Nu je weet wat er allemaal bij de support van jouw website komt kijken, vraag je je waarschijnlijk af wat dat eigenlijk allemaal kost. In de meeste gevallen is het zo dat je bij de aanschaf van een nieuwe website, de support ‘erbij kunt kopen’. Meestal betaal je de nieuwe website en daarna een vast bedrag per maand of jaar voor het onderhoud ervan. Soms zijn er ook websites in abonnementsvormen. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand voor de aanschaf en het onderhoud van een website. Wat de precieze kosten van website onderhoud zijn hangt af van de complexiteit van de website of webshop. Zijn er erg strenge veiligheidsmaatregelen noodzakelijk voor de website of webshop dan kan dit ook resulteren in meer onderhoudswerk en dus hogere kosten. Zijn er geen specifieke wensen en gaat het om een standaard informatieve website (dit is bij de meeste websites het geval) dan bedragen de kosten meestal rond de €49,- (excl. btw) per maand.

 

Wat onderhouds jargon uitgelegd

  • Developer: Degene die u altijd kunt bellen met uw online problemen. De developers ontwikkelen de techniek achter de website en plegen ook het onderhoud.
  • Continue monitoring: Het blijvend controleren van de veiligheid en functionaliteit van de website.
  • SSL-certificaten: Een bestand dat zorgt voor de beveiliging van de gegevens die worden uitgewisseld tussen de server en de internetbrowser.
  • Hosting: Een dienst die ervoor zorgt dat uw website via een server in verbinding staat met het internet.
  • Updaten: De werkzaamheden die nodig zijn om de software van de website bij de tijd te houden. Hierdoor blijft het goed werken en ook veilig.
  • Service Level Agreement: De overeenkomst waarin alle afspraken omtrent de support van uw website staan omschreven.
  • Audits: Een website audit is het analyseren van de website.
  • Pentest: Een pentest of penetratietest is een intensieve veiligheidstest, waarbij een website of systeem flink op de proef wordt gesteld om alle kwetsbaarheden te ontdekken.
  • CMS: Een CMS (Content Management Systeem) is een systeem waarin websites, webshops en online applicaties in ontwikkeld en onderhouden worden. Bekende CMSen zijn WordPress en TYPO3.