logo Online Automatisering, een slimme investering | Antum

Online automatisering

Kosten en tijd besparen met het efficiënt automatiseren van jouw bedrijfsprocessen. Online automatisering is een slimme investering die zichzelf terugverdient.

Online automatisering, een slimme investering

De hoge efficiëntie van geautomatiseerde bedrijfsprocessen levert jouw bedrijf kostenbesparing op. Een absolute meerwaarde van automatisering, omdat de investering zich altijd terugverdient. We zijn de eindeloze mogelijkheden machtig om allerlei processen te automatiseren die je tijd, geld en energie besparen.

Naast de automatisering van processen zorgen we voor goed functionerende koppelingen met andere ERP-systemen. Denk aan een koppeling met jouw vacature- of boekhoudsysteem voor een ideale workflow. Passend bij de branche van de opdrachtgever benutten we data oplossingen van softwarebedrijven zoals AFAS, Orbix, Wheelerdelta en VWE. Maar ook andere oplossingen behoren tot de mogelijkheden. De koppelingen worden gemaakt met de systemen waar jij mee werkt.

We hebben allerlei interne processen geautomatiseerd en voor gebruikersgroepen toegankelijk gemaakt via digitale portalen. Van documentenportalen, klantenportalen tot extranetten, intranetten en eigen CRM-oplossingen. Met een portaal is de communicatie rond welk bedrijfsproces dan ook praktisch georganiseerd. Bekijk ook wat we voor jou kunnen betekenen met een klantenportaal.

Sparren over online automatiseringen?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal Strateeg

Bekijk onze cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Tijd besparen

Tijd besparen door handmatige processen te automatiseren. Online automatisering optimaliseert jouw tijdsbenutting.

Maatwerk

Via werksessies de ideale workflow bepalen. Zo krijgen we de unieke processen van jouw bedrijf in beeld en kunnen we deze op maat automatiseren.

Continuïteit

Een proactief support team en doorlopend onderhoud op het gebied van veiligheid dragen bij aan de continuïteit van jouw automatisering.

Support

Ons support team zit altijd voor jou klaar om vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden. Pro-actieve service houdt jouw online automatisering up-to-date.

Doorontwikkeling

Jouw bedrijf en de processen zijn altijd in ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat de online automatisering met jou meegroeit.

Betrokken

Een intensieve samenwerking met ons team. Korte lijntjes en direct actie op jouw vragen of nieuwe ideeën. Jouw wensen voor automatisering worden verwezenlijkt in een gezamenlijk project.

Is online automatisering iets voor jou?

Heb je een idee voor betere bedrijfsvoering en denk je daarbij automatisering slim in te kunnen zetten? Er is vaak meer te automatiseren dan voor mogelijk wordt gezien. We laten ons graag door jouw automatiseringsproject verrassen. Voor iedere uitdaging is een oplossing te vinden. Ontdek de mogelijkheden van online automatisering in een vrijblijvende brainstormsessie bij ons op kantoor.