• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
AUTOMATISERING

Processen optimaliseren met automatisering

De hoge efficiëntie van geautomatiseerde bedrijfsprocessen levert uw bedrijf cost reduction op. Een absolute meerwaarde van automatisering, omdat de investering zich altijd terugverdient. We zijn de eindeloze mogelijkheden machtig om allerlei processen te automatiseren die u tijd, geld en energie besparen.

Geïntegreerde automatiseringstechnieken

Naast de automatisering van processen zorgen we voor goed functionerende koppelingen met andere ERP-systemen. Denk aan een koppeling met uw vacature- of boekhoudsysteem voor een ideale workflow. Hierbij passen we de intelligentie toe van technieken zoals XML, SOAP en API. Passend bij de branche van de opdrachtgever benutten we data oplossingen van softwarebedrijven als AFAS, Orbix, Wheelerdelta en VWE.

Automatisering toegankelijk via portaal

We hebben allerlei interne processen geautomatiseerd en voor gebruikersgroepen toegankelijk gemaakt via digitale portalen. Van documentenportalen, klantenportalen tot extranetten, intranetten en eigen CRM-oplossingen. Met een portaal is de communicatie rond welk bedrijfsproces dan ook praktisch georganiseerd. Bekijk ook wat we voor u kunnen betekenen met een klantenportaal.

Sparren over online automatiseringen?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Unieke automatiseringsprojecten

Heeft u een idee voor betere bedrijfsvoering en denkt u daarbij automatisering slim in te kunnen zetten? Er is vaak meer te automatiseren dan voor mogelijk wordt gezien. We laten ons graag door uw automatiseringsproject verrassen.