logo Diensten - Digital Agency Antum

Onze Diensten

Antum biedt resultaatgerichte online oplossingen die bedrijven helpen met hun digitale groei. Onze diensten omvatten website ontwikkeling, webshop creatie, en portal ontwikkeling. We onderzoeken de doelgroepen en vinden middels online marketingstrategieën manieren om deze te bereiken. Onze werkwijze en diensten werken allemaal met ons eigen ontwikkelde ‘Beyond model’ welke ontwikkeld is om een omgeving voor continuë groei te creëren.

BEYOND
MODEL
Powered by Antum

Onderzoek & Strategie

Krachtige digitale strategieen om bedrijven mee te laten groeien. Dat is waar we voor gaan! Door ons te verdiepen in de organisatie doormiddel van merk- en doelgroeponderzoeken leggen we de ontwikkelkansen bloot. Is het interessant om bereik te vergroten middels SEO? De applicatie te optimaliseren middels CRO? De doelgroep anders te benaderen? Of misschien wel al het bovenstaande? Wij komen er achter en verwerken dit in een effectieve en uitvoerbare strategie!

Onze strategische diensten:

Creatie

WordPress websites, webshops en portalen worden bij Antum allemaal ontwikkeld met hetzelfde doel voor ogen: resultaten boeken. Onze focus op resultaat betekent dat onze digitale producten altijd ontworpen en gebouwd worden met de specifieke behoeften van merk en doelgroep in gedachten. Ons team van strategen, UX designers en developers weten keer op keer uit te vinden waar de juiste behoeften liggen om een product te ontwikkelen wat resultaat gaat en blijft opleveren.

Onze creatie diensten:

Groei

Met data kunnen we verder! Zodra de eerste resultaten van een applicatie of campagne binnenkomen wordt het echt leuk vinden wij! Onze markteers en UX designers zijn doorlopend bezig om data te verzamelen en te analyseren. Met deze data worden applicaties en marketing campagnes vervolgens weer gefinetuned om weer meer resultaat te behalen.

Onze groei diensten:

Laat je adviseren

Ga in gesprek met onze digitaal strateeg van ons webdesign bureau en ontdek samen de mogelijkheden voor jouw organisatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal strateeg

Bekijk onze cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken