Intranet

Sneller en minder foutgevoelig laten verlopen van interne processen of het eenvoudig op de hoogte houden van medewerkers wordt mogelijk met een intranet, een besloten platform binnen uw organisatie.

Efficiënter te werk met een intranet

Het laten ontwikkelen van een intranet kan meerdere doeleinden dienen. Uiteindelijk is het een besloten platform binnen uw organisatie, waar alleen u en uw medewerkers gebruik van maken. Waar kunt u aan denken bij de mogelijkheden van een intranet?

 

  • Automatiseren van interne processen, door bijvoorbeeld papierwerk digitaal te laten verlopen of handmatige handelingen te automatiseren.
  • Complexe processen vereenvoudigen en structureren. Het digitaal inzichtelijk maken van processen in één platform maakt uw werk overzichtelijker.
  • Automatische rapportages en analyses zijn mogelijk in een intranet, dankzij het digitaal bijhouden van uw werkzaamheden. Zo wordt in één oogopslag inzichtelijk waar uw processen goed verlopen of verbeteringen nodig hebben.
  • Een intranet kan ook een sociale functie bekleden, zoals bij een medewerkersportaal. Hierin kan intern nieuws worden gedeeld of gecommuniceerd worden.

 

Een online intranet wordt alleen gebruikt door de organisatie zelf, maar er zijn wel koppelingen naar andere platformen mogelijk. Zo kan het intranet bijvoorbeeld gekoppeld worden aan een klantenportaal, een online platform of kan er gebruik gemaakt worden van een ticketsysteem.

Tijd besparen

Bespaar tijd en kosten door interne processen en communicatie te automatiseren. Alle digitale werkzaamheden in één online platform.

Eenvoud en analyse

Complexe processen worden eenvoudig en inzichtelijk gemaakt in een intranet. Automatische rapportages helpen u uw processen te analyseren.

Betrokken

U bent vanaf het ontwikkelproces betrokken bij het intranet dat aansluit bij uw organisatie, zodat u meer betrokken kan raken met uw medewerkers.

Strategisch partner

Wij denken met u mee wat er nodig is om processen te verbeteren of te versnellen. We kijken samen met u naar de toekomst en groeien mee met uw bedrijfsdoelen.

Maatwerk

Online strategie op maat. Bij de ontwikkeling van ieder project gaan we een nauwe samenwerking aan waarin volledig maatwerk wordt geleverd.
veiligheid-continuïteit-website

Continuïteit

Ons proactieve support team zorgt ervoor dat uw intranet snel en veilig functioneert. Afspraken over continuïteit worden vastgelegd in een support overeenkomst.

Intranet laten ontwikkelen?

Plan een kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Gezamenlijk intranet opzetten

Een intranet is een gezamenlijk platform binnen uw organisatie, maar het opzetten is ook een project dat wij samen aangaan. Om een intranet te ontwikkelen die alle doelen van uw organisatie bedient wordt u nauw betrokken bij het ontwikkelproces met behulp van werksessies. Ook na de ontwikkelfase blijft de samenwerking en het project in beweging. Door het uitvoeren van veiligheidsupdates, het ontwikkelen van nieuwe functies of het brainstormen over aankomende innovaties. Uw intranetoplossing wordt een innige samenwerking tussen uw en onze organisatie.

 

Heeft u ideeën, maar weet u niet zeker wat er mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en stel uw vragen. Wij helpen u graag verder en denken mee over online oplossingen.