logo Online adverteren - Antum

Online adverteren

Online adverteren is een vorm van marketing waarbij online reclame gemaakt wordt voor producten of diensten. Dit gebeurt via allerlei middelen, zoals sociale media kanalen, zoekmachines, e-mail of banners.

Wat doen we voor jou?

Sterke online positie door advertenties

Online adverteren kan een geweldige manier zijn om je doelpubliek te bereiken. Maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat je advertenties relevant zijn voor je publiek en dat ze door de juiste mensen op het juiste moment gezien worden. Daarom begint Antum met het maken van een analyse van je doelgroep en bepalen we waar ze zich online bevinden. Op basis van deze analyse kiezen we de meest geschikte kanalen voor je advertenties en ontwikkelen we de advertenties zelf. Tenslotte zetten we de advertenties in en volgen we hun prestaties. We zijn doorlopend bezig met het optimaliseren van jouw advertenties en resultaten.

ssl Markteting experts
CRO optimalisatie Doorlopende groei
webcomment Sterke online positie
Resultaten meten Hogere conversie
Webdevelopment Optimalisatie
CRO Unieke strategie

Nog meer potentiële klanten bereiken met maatwerk online advertenties

Helpt Antum jou verder met online adverteren?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online strateeg

Zoekmachine adverteren

 

Als het om online adverteren gaat, is zoekmachine adverteren nog steeds één van de meest efficiënte en effectieve manieren om potentiële klanten te bereiken. Door het beheren en optimaliseren van campagnes voor onze opdrachtgevers kunnen wij doorlopend voor bedrijven het beste uit deze vorm van adverteren halen en ervoor zorgen dat ze de juiste doelgroep op de juiste manier blijven bereiken.

Benieuwd waar voor jullie organisatie kansen liggen op het gebied van Zoekmachine adverteren?
Vraag een adviesgesprek aan!

 

Social Media adverteren

 

Is jouw ideale doelgroep veel actief of Social Media kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest of TikTok? Dan is het nuttig om hiervoor een sterke social media strategie voor op te zetten waarbij Social Media adverteren een onmisbaar onderdeel is. Bij Antum helpen wij met vinden en bereiken van de juiste doelgroep. Eenmaal we de juiste doelgroep hebben gevonden zal er middels een strategisch plan worden gewerkt om op een effectieve manier de juiste content op het juiste moment te presenteren aan de doelgroep. Zo kunnen wij de gehele Social Media campagne beheren en doorlopend blijven optimaliseren.

Veel gestelde vragen

Wat is online adverteren?

Online adverteren is een effectieve vorm van marketing waarbij online reclame gemaakt wordt voor producten of diensten. Advertenties worden aangepast op jouw doelgroep.

Doel van online adverteren?

Het belangrijkste is dat je de juiste persoon op het juiste moment bereikt, via het juiste kanaal. Zo kun je er zeker van zijn dat je online reclamecampagne effectief zal zijn en de resultaten zal opleveren die je wilt.

 

Antum Digital Agency helpt jou met het vastzetten van een sterke online positie. Waardoor er automatisch meer groei en conversie ontstaan op jouw website.

Meer werk bekijken

Online reclame

Je kan als bedrijf (betaalde) online reclame gebruiken om gerichte potentiële klanten naar hun website te brengen. Je adverteert immers op specifieke trefwoorden en/of online platforms die bij je product of dienst en doelgroep passen. Online adverteren is een geweldige manier om potentiële klanten te bereiken die al geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt. Door je te richten op trefwoorden en platforms die relevant zijn voor je bedrijf, kun je ervoor zorgen dat je advertenties gezien worden door mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat je te vertellen hebt.

Effectieve advertenties

Met online adverteren kunnen wij de resultaten van jouw campagnes volgen, zodat we kunnen zien hoe effectief ze zijn. Deze gegevens kunnen je helpen je campagnes aan te passen, zodat ze in de toekomst nog effectiever zijn en nog beter aansluiten bij de behoeften van jouw doelgroep.