Webshop op maat

Een maatwerk webshop laten maken die jouw doelgroep écht aanspreekt. Samen met onze technische kennis en ervaring creëren wij veilige online winkels die leiden tot meer conversie.

Aanzetten tot koop

Voor succesvolle e-commerce ontwikkelen we webshops op maat. We passen niet alleen de juiste techniek toe, maar geven ook vorm aan de ideale koop omgeving voor jouw klanten. We bedenken oplossingen die verre van standaard zijn en houden rekening met user experience. Met onze expertise over gebruiksgemak op zowel smartphones, tablets als desktops creëren we online maatwerk dat resulteert in bestellingen.

De concurrentie op internet is groot en mensen kunnen met een simpele klik uw winkel verlaten. Daarom is het online nog belangrijker om de interesse te pakken en vast te houden. Door het aanbieden van een professionele winkelomgeving die in alle opzichten klopt, beweeg je klanten tot daadwerkelijk shoppen en directe omzet voor jouw bedrijf. Gezien de betaalfunctionaliteit en het werken met persoonsgegevens spelen stabiliteit en betrouwbaarheid bij webshops een extra belangrijke rol. Hiervoor verwijzen we je naar onze garanties voor veiligheid.

Onze Webshop Cases

Meer werk bekijken

Interesse in een webshop, neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Techniek op maat

Onze expertise in diverse koppelingen maken de technische mogelijkheden oneindig. Webshop koppelingen als Exact, AFAS, Orbis, en payment providers zoals Mollie, Sisow en OmniKassa, zijn ons goed bekend. Maar door gebruik te maken van WordPress en WooCommerce blijft de webshop ook voor u overzichtelijk.

We gaan graag samen met u aan de slag om een passend online plan op te stellen die aansluit bij uw bedrijfsdoelen. Een oriënterend gesprek om ideeën uit te wisselen is altijd geheel vrijblijvend.

Afspraak maken

Uw doelgroep aanspreken

Samen bepalen we de ideale online strategie om potentiële klanten te boeien en integreren.

Conversie optimalisatie

Meer verkoop door het ontwikkelen van een tactisch uitgewerkte gebruikerservaring.

Maatwerk webshop

Met een maatwerk webshop wordt online strategie en persoonlijk ontwerp zonder concessies vertaald naar doeltreffende techniek.

Webshop koppelingen

Jouw maatwerk webshop gekoppeld aan de gewenste software om processen te automatiseren en kosten en tijd te besparen.

Continuïteit

Doorlopende support, onderhoud en een pro-actief service team houden jouw webshop performance hoog. Veiligheid en continuïteit worden voortdurend gewaarborgd.

Uniek design

Een maatwerk webshop met een uniek design dat bij jouw producten past en de uitstraling van jouw onderneming versterkt.