logo Webshop laten maken | Internetbureau Antum uit Rotterdam

Webshop laten maken

Een webshop laten maken die jouw doelgroep écht aanspreekt. Samen met onze technische kennis en ervaring creëren wij veilige online winkels die leiden tot meer conversie.

Wat doen we voor jou?

Succesvolle webshops

Voor succesvolle e-commerce ontwikkelen wij WordPress webshops op maat. We passen niet alleen de juiste techniek toe, maar geven ook vorm aan de ideale koop omgeving voor jouw klanten. We bedenken oplossingen die verre van standaard zijn en houden rekening met user experience. Met onze expertise over gebruiksgemak op zowel smartphones, tablets als desktops creëren we online maatwerk dat resulteert in bestellingen.

Resultaten meten Doorlopend meer bestellingen
webshop Maatwerk WooCoomerce webshop
CRO Optimale presentatie voor jouw producten
ssl Eenvoudig bestellingen verwerken
Webdevelopment Bedrijfsprocessen automatiseren
veilige website Veilig betaalverkeer

We creëren jouw unieke webshop, met het oog op online resultaat!

Zo doen wij dat

Onze werkwijze

progressie 10 1. Plan een adviesgesprek

Maak een vrijblijvend advies gesprek over de mogelijkheden van jouw op maat gemaakte webshop. Het contactformulier is makkelijk en snel in te vullen.

progressie 30 2. UX-sessie met onze designer

Er vindt, samen met onze UX-designer, een UX-sessie plaats. Hier proberen wij zo veel mogelijk te leren over jouw onderneming, merk en doelgroep.

progressie 50 3. Antum maakt een online stategie

In de volgende fase wordt duidelijk welk soort webshop er zal worden ontwikkeld. We nemen de stappen door met de vraag: hoe moet de webshop eruit komen te zien en wat hebben we hiervoor nodig?

progressie 70 4. Het designproces

Een uniek webdesign is een must voor elke webshop. Onze UX-designers hebben n.a.v. de voorgaande sessie een goed beeld gekregen van jouw merk en doelgroep. Nu is het tijd om jouw webshop te voorzien van zijn eigen gloednieuwe design.

progressie 90 5. Antum ontwikkelt jouw webshop

De ontwikkeling van jouw webshop is nauwkeurig werk. Elementen worden speciaal op maat gemaakt en gebruik makende van de OTAP methode, wordt alles eerst getest in een veilige omgeving.

progressie 100 6. De webshop gaat live en de conversie omhoog!

Wij gaan voor langdurige samenwerkingen. Na het opleveren van de webshop, begint voor ons een nieuwe fase. Naast het bouwen van de webshop, helpen wij jou doorlopend om meer online conversie te genereren.

Interesse in een webshop, neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Veel gestelde vragen

Kan er een WordPress webshop gemaakt worden?
De populairste plugin voor het maken van een WordPress webshop is WooCommerce. Doordat deze makkelijk zelf te beheren is, is het geschikt voor kleine en grote webshops.
Waarom een webshop laten maken?

Wij maken de webshop aan de hand van jouw merk en doelgroep. Door het laten maken van een unieke webshop, spreek je jouw klanten nog meer aan en zal jouw conversie gegarandeerd stijgen.

Meer werk bekijken

Veilige webshops

De concurrentie op internet is groot en mensen kunnen met een simpele klik jouw winkel verlaten. Daarom is het online nog belangrijker om de interesse te pakken en vast te houden. Door het aanbieden van een professionele winkelomgeving die in alle opzichten klopt, beweeg je klanten tot daadwerkelijk shoppen en directe omzet voor jouw bedrijf. Gezien de betaalfunctionaliteit en het werken met persoonsgegevens spelen stabiliteit en betrouwbaarheid bij webshops een extra belangrijke rol. Ons webdesign bureau neemt dit dan ook serieus en zorgt voor een veilige webshop. Met het doorlopende onderhoud houden we webshop ook veilig!

Woocommerce webshop

Het systeem van WordPress Woocommerce is eenvoudig zelf te beheren, denk aan producten en bestellingen. Wij maken een Woocommerce maatwerk webshop die past bij jouw doelgroep en merk. Doordat WooCommerce webshops goed kunnen meegroeien met de organisatie, is het geschikt voor zowel kleine als grote webshops.

Webshop op maat

Onze expertise in diverse koppelingen maken de technische mogelijkheden oneindig. Webshop koppelingen als Exact, AFAS, Orbis, en payment providers zoals Mollie, Sisow en OmniKassa, zijn ons goed bekend. Maar door gebruik te maken van WordPress en WooCommerce blijft de webshop ook voor jou overzichtelijk.

We gaan graag samen met jou aan de slag om een passend online plan op te stellen die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Een oriënterend gesprek om ideeën uit te wisselen is altijd geheel vrijblijvend en kan in Rotterdam en omgeving.