Digital Marketing - Antum

Digital marketing en Analyse

Hoe zorg je ervoor dat de ideale doelgroep je website of webshop bezoekt en dat je hier ook doorlopend meer resultaat uit haalt? Om hiervoor te zorgen beheren wij voor vele opdrachtgevers online marketing campagnes die doorlopend worden geoptimaliseerd.

BEYOND
MODEL
Powered by Antum

Zoekmachine adverteren

Als het om online adverteren gaat, is zoekmachine adverteren nog steeds één van de meest efficiënte en effectieve manieren om potentiële klanten te bereiken. Door het beheren en optimaliseren van campagnes voor onze opdrachtgevers kunnen wij doorlopend voor bedrijven het beste uit deze vorm van adverteren halen en ervoor zorgen dat ze de juiste doelgroep op de juiste manier blijven bereiken.

Benieuwd waar voor jullie organisatie kansen liggen op het gebied van Zoekmachine adverteren?
Vraag een adviesgesprek aan!

website laten maken

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een website of webshop optimaliseren voor de zoekmachines, kost tijd en moeite, maar met een goed plan kan dit heel lang zijn vruchten blijven afwerpen. Een website of webshop die op de juiste zoektermen goed gevonden wordt zorgt voor een continue stroom aan relevant bezoekersverkeer zonder advertentiekosten!
Antum helpt in de brede zin van het woord met SEO werkzaamheden. Zo wordt er begonnen met een marktonderzoek om SEO kansen op de markt te vinden, vervolgens helpen wij bij werkzaamheden zoals teksten schrijven, optimaliseren, linkbuilding en analyseren van de resultaten. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste veranderingen op het gebied van SEO. Zo wordt er effectief gewerkt aan meer online resultaat!

internetbureau

Social Media adverteren

Is jouw ideale doelgroep veel actief of Social Media kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest of TikTok? Dan is het nuttig om hiervoor een sterke social media strategie voor op te zetten waarbij Social Media adverteren een onmisbaar onderdeel is. Bij Antum helpen wij met vinden en bereiken van de juiste doelgroep. Eenmaal we de juiste doelgroep hebben gevonden zal er middels een strategisch plan worden gewerkt om op een effectieve manier de juiste content op het juiste moment te presenteren aan de doelgroep. Zo kunnen wij de gehele Social Media campagne beheren en doorlopend blijven optimaliseren.

Website/Conversie optimalisatie (CRO)

Een onmisbaar maar vaak naar achter geschoven onderdeel van online marketing is de conversie optimalisatie op de website. Het optimaliseren van de conversies wil eigenlijk zoveel zeggen als het verbeteren van de belangrijke ‘actie momenten’ in de website. Onze UX designers voeren samen met onze online marketeers doorlopend slimme analyses uit om te leren van de bezoekers op de website om zo optimalisaties uit te voeren. Zo is het mogelijk om meer resultaat uit lopende campagnes te halen zonder deze op te schalen.

Website optimalisatie