logo Aannemersbedrijf Vidastone - Antum

Een verfijnde online website voor een exclusieve aannemer

Klant Aannemersbedrijf Vidastone
Expertise Strategie, Art Direction, UX design, Development.
Resultaten
  • Optimaal bedrijfspresentatie
  • Doelgroepgericht ontwerp
  • Heldere merkstrategie gecreëerd
  • Verschillende ontwerpopties gepresenteerd
  • Moderne, op maat gemaakte en veilige website binnen een krappe deadline

Een elegante online weergave van de stijl en expertise van een premium aannemer

Vidastone, dé toonaangevende high-end aannemer die niet genoegen neemt met een doorsnee website. Met een sterke reputatie opgebouwd door jarenlange ervaring in de bouwsector, wilden we een online omgeving creëren dat de prachtige projecten en ongeëvenaarde stijl van Vidastone op een buitengewone manier zou weerspiegelen. Daarom heeft Antum Digital Agency, gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van digitale applicaties, de uitdaging aangenomen om VidaStone’s online aanwezigheid te transformeren en het resultaat is een website die de perfecte combinatie van verfijning en functionaliteit belichaamt.

Uitdaging

De uitdaging bij dit project was het vinden van een manier om de unieke stijl en professionaliteit van Vidastone online te presenteren op een aantrekkelijke en passende manier. Om dit te bereiken, was het van cruciaal belang dat de website de juiste sfeer uitstraalde en de doelgroep aansprak.

Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aansloot bij de doelgroep en het merk, hebben wij samen met Vidastone een User Experience strategie sessie gehouden. In deze sessie hebben we verschillende aspecten van de doelgroep en het merk besproken en deze als basis genomen voor de digitale applicatie. Vervolgens hebben wij Design Principes geformuleerd die ons hebben geholpen om de website vorm te geven op een manier die perfect aansloot bij de uitkomsten uit de sessie.

Daarna zijn wij aan de slag gegaan met het uitwerken van User Stories die we hebben vertaald naar producteisen. Dit heeft ons geholpen om de behoeften en wensen van de doelgroep duidelijk in kaart te brengen en hierop in te spelen bij het ontwerpen en technisch realiseren van de website. Bij het definiëren van de merkattributen hebben wij bepaald waar Vidastone voor staat en hoe zij zich willen profileren naar de buitenwereld. Op basis hiervan hebben wij verschillende Stylescapes ontworpen die we hebben voorgelegd aan VidaStone, zodat we samen konden bepalen hoe zij zich het beste kunnen presenteren.

Expertise en prestaties in beeld

Het is van vitaal belang voor de website van Vidastone om hun prestaties bij eerdere projecten nauwkeurig en effectief te presenteren. Door de successen van hun eerdere projecten te tonen, krijgen potentiële klanten een beter inzicht in de expertise en capaciteiten van het bedrijf. Dit kan helpen om vertrouwen op te bouwen en hen overtuigen om samen te werken met Vidastone.

Om dit te bereiken, hebben we de website geoptimaliseerd door een uitgebreid projectportfolio te integreren, gedetailleerde informatie over de uitvoering van projecten te tonen en het tonen van certificeringen om de veiligheid van het bedrijf aan te tonen. Deze verbeteringen dragen bij aan een betere reputatie van Vidastone en kunnen bijdragen aan het vergroten van hun zakelijke kansen en succes.

Resultaat

Het resultaat is een website die volledig aansluit bij de doelstellingen van VidaStone en hun doelgroep. De website straalt klasse uit, biedt transparantie en zorgt voor persoonlijk contact met de klant. Om de website nog aantrekkelijker te maken voor de doelgroep hebben wij verschillende interactieve elementen en microinteracties verwerkt. Zo zorgen wij ervoor dat de bezoeker zich nog meer betrokken voelt bij het merk en het bedrijf. Kortom, wij zijn er trots op dat wij VidaStone hebben kunnen helpen om hun online presence te optimaliseren en hen te voorzien van een website die volledig aansluit bij hun wensen en doelstellingen.

Ook samenwerken aan online groei

Ga in gesprek met de online strateeg van ons webdesign bureau en ontdek samen de mogelijkheden voor jouw organisatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal strateeg

Enthousiast? Neem contact op!