logo Website optimalisatie Rotterdam | Internetbureau Antum

Website optimalisatie Rotterdam

U krijgt voldoende bezoekers op uw website, maar behaalt nog niet de resultaten die u van uw website verwacht had. De bezoekers gaan nog niet over naar de actie die u graag ziet, zoals het kopen van een product, het aanvragen van een offerte of een andere actie die bijdraagt aan uw bedrijfsdoelen. In dat geval is het belangrijk aandacht te gaan besteden aan de conversie optimalisatie van uw website.

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie gaat over het aanzetten tot een bepaalde actie van de bezoeker die belangrijk is voor het behalen van uw bedrijfsdoelen. U wilt bijvoorbeeld dat de bezoeker van uw website;

  • Een offerte aanvraag doet
  • Een product koopt
  • Uw winkel bezoekt
  • Lid wordt van uw nieuwsbrief
  • U contacteert

Dit zijn voorbeelden van acties die u graag ziet van uw website bezoekers. Wanneer u veel verkeer op uw website ontvangt, maar nauwelijks offerte aanvragen krijgt, zou dit kunnen liggen aan hoe uw website is ingericht. Daarom bieden wij conversie optimalisatie voor websites, zodat u alles uit uw website haalt.

website optimaliseren? Plan een adviesgesprek met ons in

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Onze Website Cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Websitebezoekers worden klanten

Laat bezoekers meer doen dan alleen uw website bekijken. Door ze de juiste ervaring te bieden kunnen websitebezoekers uw klanten worden.

Haal meer uit uw advertentiekosten

Krijgt u veel bezoekers op uw website via advertenties? Haal alles uit uw investering in online marketing door uw website te laten optimaliseren voor meer conversie.

Meer dan design

Wij gaan verder dan het ontwerpen van een mooie webapplicatie en denken mee over hoe het juiste UX design kan bijdragen aan uw bedrijfsdoelen.

Strategie op maat

We bepalen samen met u de ideale online strategie om dichter bij uw bedrijfsdoelen te komen. Met een user experience strategie op maat creëert u meer conversie.

Veiligheid en continuïteit

Een veilige, goed functionerende website draagt bij aan de gebruikerservaring. Ons team aan developers bekommert zich om de veiligheid en continuïteit van uw website.

Betrokken en betrouwbaar

Met duidelijke afspraken en persoonlijk contact gaan wij graag een duurzame samenwerking met u aan. Loopt u ergens tegenaan? Dan is ons support team altijd bereikbaar.

UX design en user flow

Een manier die wij toepassen om conversies te optimaliseren is werken aan het UX design en de user flow. Deze mooie engelse termen gaan over de gebruikerservaring van uw klant of websitebezoeker. Wanneer wij een website maken verdiepen we ons in de beleving van de beoogde klant. Hoe ziet het pad dat bewandeld wordt op uw website eruit, ofwel is er een prettige user flow? Door de user experience op uw website te verbeteren zal een bezoeker eerder geneigd zijn uw klant te worden.