website-optimalisatie
Uw website laten optimaliseren door professionals

Website optimalisatie

Bereik meer klanten en haal meer conversie uit uw website. Laat uw website optimaliseren door een team van gespecialiseerde UX-designers en developers. Met een maatwerk online strategie versterken wij uw online positie.

Website conversie optimalisatie

Met uw bedrijfswebsite informeert u bestaande én potentiële klanten. Maar u hoopt natuurlijk ook meer verkopen te doen of aanvragen te krijgen als u heeft geïnvesteerd in het laten maken van een professionele website. Misschien laat u hier nog kansen liggen. Er zijn verschillende tools om uw website te optimaliseren en te zorgen voor meer conversie. Zo passen wij bij Antum slimme UX design strategieën toe om de juiste doelen te optimaliseren. Een combinatie van slim design en optimale functionaliteit geven de bezoekers een prettige gebruikerservaring. Een fijne beleving van de potentiële klant en slim geplaatste conversie elementen leiden tot meer conversie.

Zoekmachine optimalisatie

SEO of zoekmachine optimalisatie is een andere belangrijke reden om uw website te laten optimaliseren door een professional. U bent misschien al bekend met het plaatsen van zoekwoorden, maar wist u dat ook de veiligheid en functionaliteit van uw website bijdragen aan de vindbaarheid van uw bedrijf? Een goed werkende, veilige website wordt namelijk beloond door Google met hogere zoekresultaten. De samenwerking tussen vakkundige website ontwikkelaars en ervaren SEO specialisten bij Antum zorgen ervoor dat uw website hoger in Google zal komen.

Verbeter uw vindbaarheid

Kom hoger in Google door uw website op de juiste manier te laten optimaliseren. Gebruiksvriendelijkheid is vindbaarheid.

Veiligheid voor u en uw klanten

Laat de veiligheid van uw website optimaliseren om de veiligheid van de klantgegevens én uw bedrijfsgegevens te verbeteren.
website-ontwikkeling

Kom dichter bij uw bedrijfsdoelen

Behaal meer conversie met een conversie geoptimaliseerde website. De combinatie van slim design en hoge functionaliteit zorgt voor meer klandizie.
veiligheid-continuïteit-website

Snellere website

Verbeter de snelheid van uw website en laat een positieve indruk achter bij potentiële klanten. Een prettige gebruikerservaring leidt tot meer conversie.

Functioneel design

Het juist inzetten van design dat uw website bereikbaar maakt op verschillende apparaten geeft een betere gebruikerservaring voor de klant.

Duidelijke afspraken

Laat u uw website door ons optimaliseren? Afspraken over uw project worden vooraf vastgelegd in de Service Level Agreement.

De veiligheid van uw website verbeteren

Zoals eerder benoemd draagt de veiligheid van uw website bij aan de vindbaarheid van uw bedrijf. Maar het verbeteren van uw veiligheid heeft uiteraard meer belangen. De bescherming van data is cruciaal voor zowel uw klanten als uw bedrijfsgegevens. Uw website laten optimaliseren om de veiligheid te verbeteren is een verstandige zet voor uw bedrijf. U kunt bij ons een veiligheidscheck laten doen om te ontdekken waar zich eventuele zwakheden bevinden. Zorg dat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Laat de veiligheid van uw website controleren met een risicoanalyse.
Plan een afspraak