logo Website optimalisatie - Antum

Website optimalisatie

Je krijgt voldoende bezoekers op jouw website, maar behaalt nog niet de resultaten die je van jouw website verwacht had. De bezoekers gaan nog niet over naar de actie die je graag ziet, zoals het kopen van een product, het aanvragen van een offerte of een andere actie die bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelen. In dat geval is het belangrijk aandacht te gaan besteden aan de conversie optimalisatie van jouw website. Laat jouw website optimaliseren door een website bouwer met gespecialiseerde UX-designers, marketeers en developers. Met een maatwerk online strategie versterken wij jouw online positie.

 

Wat doen we voor jou?

We versterken jouw online positie

De combinatie van expertises binnen webdesign bureau Antum zorgt voor de perfecte mix om jouw website tot in de puntjes te optimaliseren. Met ons team van webdevelopers, online marketeers en strategen en UX-designers zorgen we voor goed lopende, geoptimaliseerde websites die conversie behalen. Onze missie is groei! Na het maken van een maatwerk online strategie, gaan we aan de slag om alle aspecten van jouw website te optimaliseren. Deze optimalisatie uit zich in de vorm van een snelle site, een design op basis van de gebruikersbehoeften van jouw doelgroep en SEO.

webcomment Innovatief ontwerp
Resultaten meten Maatwerk online strategie
zoekfunctie website SEO optimalisatie
HTML code Content marketing experts
CRO Sterk UX-design
Gebruikersoptimalisatie Altijd bereikbaar voor hulp

Met de juiste online strategie versterken wij jouw online positie

Samen met ons een nieuw project starten?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal Strateeg

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie gaat over het aanzetten tot een bepaalde actie van de bezoeker die belangrijk is voor het behalen van jouw bedrijfsdoelen. Je wilt bijvoorbeeld dat de bezoeker van jouw website; contact opneemt, een offerte aanvraagt, jouw winkel bezoekt of een product koopt.

Dit zijn voorbeelden van acties die je graag ziet van uw website bezoekers. Wanneer je veel verkeer op jouw website ontvangt, maar nauwelijks offerte aanvragen krijgt, zou dit kunnen liggen aan hoe de website is ingericht. Daarom bieden wij conversie optimalisatie voor websites, zodat je alles uit jouw website haalt.

Een manier die wij toepassen om conversies te optimaliseren is werken aan het UX design en de user flow. Deze mooie Engelse termen gaan over de gebruikerservaring van jouw klant of websitebezoeker. Wanneer wij een website maken verdiepen we ons in de beleving van de beoogde klant. Hoe ziet het pad dat bewandeld wordt op uw website eruit, ofwel is er een prettige user flow? Door de User Experience op jouw website te verbeteren zal een bezoeker eerder geneigd zijn jouw klant te worden.

Veel gestelde vragen

Waarom je website laten optimaliseren?

Door hoger te scoren in de zoekmachines, haal je automatisch meer bezoekers naar je website. Jouw website laten optimaliseren is dus van groot belang om je online positie te versterken en uiteindelijk meer conversie te genereren.

Bekijk onze website cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Website conversie optimalisatie

Met jouw bedrijfswebsite informeer je bestaande én potentiële klanten. Maar je hoopt natuurlijk ook meer verkopen te doen of aanvragen te krijgen als je hebt geïnvesteerd in het laten maken van een professionele website door een webbureau. Misschien laat je hier nog kansen liggen. Er zijn verschillende tools om jouw website te optimaliseren en te zorgen voor meer conversie. Zo passen wij bij Antum slimme UX design strategieën toe om de juiste doelen te optimaliseren. Een combinatie van slim design en optimale functionaliteit geven de bezoekers een prettige gebruikerservaring. Een fijne beleving van de potentiële klant en slim geplaatste conversie elementen leiden tot meer conversie.

Zoekmachine optimalisatie

SEO of zoekmachine optimalisatie is een andere belangrijke reden om jouw website te laten optimaliseren door een professional. Je bent misschien al bekend met het plaatsen van zoekwoorden, maar wist je dat ook de veiligheid en functionaliteit van jouw website bijdragen aan de vindbaarheid van jouw bedrijf? Een goed werkende, veilige website wordt namelijk beloond door Google met hogere zoekresultaten. De samenwerking tussen vakkundige website ontwikkelaars en ervaren SEO specialisten bij Antum zorgen ervoor dat jouw website hoger in Google zal komen.

Optimalisatie diensten

Laat bezoekers meer doen dan alleen jouw website bekijken. Door ze de juiste ervaring te bieden kunnen websitebezoekers jouw nieuwe klanten worden. Krijg je veel bezoekers op jouw website via advertenties? Haal alles uit jouw investering in online marketing door jouw website te laten optimaliseren door Antum voor meer conversie.

Wij gaan verder dan het ontwerpen van een mooie webapplicatie en denken mee over hoe het juiste UX design kan bijdragen aan jouw bedrijfsdoelen. We bepalen samen met jou de ideale online strategie om dichter bij jouw bedrijfsdoelen te komen. Met een user experience strategie op maat creëert je meer conversie.

Een veilige, goed functionerende website draagt bij aan de gebruikerservaring. Ons team aan developers bekommert zich om de veiligheid en continuïteit van jouw website. Met duidelijke afspraken en persoonlijk contact gaan wij graag een duurzame samenwerking met jou aan. Loopt je ergens tegenaan? Dan is ons support team altijd bereikbaar.