logo WordPress Specialist - Antum

Wordpress Specialist

Een maatwerk website is de basis van de online communicatie met uw potentiële klanten. Bij Antum werken we onder andere met WordPress. Dit open source systeem wordt door veel bedrijven in Rotterdam én over de gehele wereld succesvol ingezet om websites met een professionele uitstraling te ontwikkelen.

 

Online uitstraling met WordPress vanuit Rotterdam

Samen bepalen we waar uw WordPress website aan moet voldoen en volgens welke planning we dit gaan realiseren. Met Antum weet u dat deze afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden.

Het mooie van WordPress is dat u als eindgebruiker heel gemakkelijk met het CMS kan werken. WordPress heeft een overzichtelijke structuur. Komt u er even niet uit? Dan helpt ons online support team u graag weer op weg. Na het online gaan van de WordPress website volgen de eindgebruikers een gratis WordPress cursus, en nadien helpen de opfrisinstructies van Antum u altijd verder. Op het gebied van techniek zijn er geen zorgen: de WordPress ontwikkelaars van Antum zorgt voor alle nodige beveiligingsupdates.

Plan een adviesgesprek met de WordPress specialist uit Rotterdam

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Bekijk onze Wordpresscases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Eindeloze mogelijkheden met WordPress in Rotterdam

Het internet staat vol met websites die inspiratie kunnen bieden. Wat zijn de kernwaarden van uw Rotterdamse bedrijf en welk imago past daarbij? Samen weten we hier invulling aan te geven, zodat uw website een goed beeld geeft voor uw doelgroep. Natuurlijk is het belangrijk dat de website past bij de huisstijl van uw bedrijf. Daarbij zijn we bij Antum enorm gericht op het gebruikersgedrag van de bezoekers. Wij optimaliseren uw website door het online gedrag van uw bezoeker te analyseren. Wilt u een WordPress website laten maken?

Conversie optimalisatie

Een website is er om klanten te informeren, maar ook meer klanten te bereiken. Uw website wordt ingericht om conversies te optimaliseren.

Online imago

Een sterke online presentatie met een professionele website. Zorg ervoor dat uw bedrijf zichtbaar en bereikbaar is.

Proactieve service

Ons proactieve support team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Dankzij onze actieve service blijft uw website up-to-date en veilig.

Doorlopend onderhoud

Ook na oplevering blijft uw website onderhouden en zorgt doorlopende monitoring ervoor dat geregistreerde kwetsbaarheden snel worden verholpen.

Veiligheid en continuïteit

Een veilige WordPress website door onder meer duidelijke afspraken te maken over veiligheid en continuïteit in een Service Level Agreement.

Doelgroep bereiken

Bereik de juiste doelgroep met uw WordPress website. Wij optimaliseren uw website voor het online gedrag van uw potentiële klant.

WordPress website laten onderhouden

Ook na oplevering van uw WordPress webdesign staan wij voor u klaar. Onze WordPress ontwikkelaars gaan op de achtergrond voortdurend verder met de doorontwikkeling van projecten. U kunt bij ons zorgeloos uw WordPress website laten onderhouden. Zo blijft deze veilig en optimaal functioneren. Vanzelfsprekend verzorgen we ook de hosting ten gunste van het gebruiksgemak en de maximale snelheid van ons WordPress maatwerk. SSL-certificaten draaien standaard op onze websites mee en ondersteunen de veilige data versleuteling van informatie. Een andere geruststellende gedachte is dat uw bestanden altijd veilig gesteld zijn met back-ups naar externe servers in Nederland en onze lokale server.

Digital Agency Antum, een betrokken online partner in omgeving Rotterdam

Antum is een internetbureau met een breed portfolio. Naast het ontwerpen van WordPress webdesigns hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van online applicaties. Ons development team heeft ervaring met het bouwen van online portalen, intranetten en andere automatiseringsoplossingen. Met oog voor veiligheid en een pro-actief support team heeft u aan Antum een betrokken online partner.