Internetbureau

Zoekt u een strategisch partner om uw online doelen te realiseren, een bedrijfsproces die geautomatiseerd moet worden of wilt u meer betrokkenheid met uw klanten? Antum heeft kennis van online strategie, veiligheid en design om unieke websites en applicaties te ontwikkelen.

Internetbureau voor online maatwerk

Als ervaren full service internetbureau zijn wij dé specialist in online maatwerk, een strategische partner die met u meedenkt. Van een conversie geoptimaliseerde website tot tijdbesparende automatiseringsoplossingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze specialisten op het gebied van webdesign en development hebben alle kennis en ervaring om complexe vraagstukken om te zetten in functionele webapplicaties. Naast het ontwikkelen van webshops, websites en portalen, heeft u aan Antum ook een betrokken online partner op het gebied van automatisering en support. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen voor de online ontwikkeling van uw bedrijf.

Wat we doen

Plan een adviesgesprek in bij internetbureau Antum

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Strategisch partner

Samen definiëren we uw online doelen en verwerken deze tot een concrete strategie, welke we samen gaan realiseren.

Maatwerk

Maatwerk websites en online applicaties die passen bij uw bedrijfsdoelen.

Betrokken

We denken graag met u mee over de toekomst en willen met u investeren in een succesvolle langdurige samenwerking.

Ontwikkeling

Ook na oplevering van een website kijken we naar de mogelijkheden om te blijven verbeteren.

Continuïteit

Een veilige, stabiele online applicatie is cruciaal voor uw bedrijfsbelang. Met een proactieve en innovatieve houding waarborgen we de continuïteit.

Duidelijke afspraken

Afspraken over support leggen we vast in een Service Level Agreement. Deze supportovereenkomst stellen we op maat samen, volledig toepasbaar voor uw website of applicatie.

Internetbureau als strategisch en technisch partner

Wanneer u gaat voor een professioneel internetbureau heeft u behoefte aan iemand die meedenkt over de toekomst. Uw bedrijfsdoelen staan centraal bij het opstellen van een online strategie. Daarnaast is technische creativiteit cruciaal om te komen tot de webapplicatie die uw bedrijf gaat innoveren. Een betrokken samenwerking met korte lijntjes zijn nodig om nauwkeurig aan te sluiten op de wensen. Komt u gerust eens bij ons langs om te sparren over hoe wij bij kunnen dragen aan de online ontwikkeling van uw organisatie.