logo Internetbureau Antum | Strategie, Continuïteit, Online Maatwerk

Internetbureau

Zoek je een strategisch partner om jouw online doelen te realiseren, een bedrijfsproces die geautomatiseerd moet worden of wil je meer betrokkenheid met jouw klanten? Antum heeft kennis van online strategie, veiligheid en design om unieke websites en applicaties te ontwikkelen. We bieden full service webdevelopment, focus op strategie en gegarandeerd online groei. Ons internetbureau staat doorlopend voor je klaar.

Kom eens langs om te kijken of wij jou kunnen helpen met jouw website.

Internetbureau voor online maatwerk

Als ervaren full service internetbureau zijn wij dé specialist in online maatwerk, een strategische partner die met je meedenkt. Van een conversie geoptimaliseerde website tot tijdbesparende automatiseringsoplossingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze specialisten op het gebied van webdesign en development hebben alle kennis en ervaring om complexe vraagstukken om te zetten in functionele webapplicaties. Naast het ontwikkelen van webshops, websites en portalen, heb je aan Antum ook een betrokken online partner op het gebied van automatisering en support. Aan een betrokken samenwerkingen hechten we veel waarde. We zorgen er voor dat je betrokken blijft bij het hele proces van de ontwikkeling van jouw nieuwe website.

Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen voor de online ontwikkeling van jouw bedrijf.

Wat we doen

Plan een adviesgesprek in bij Digital Agency Antum

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg
Meer werk bekijken

Online partner

In Digital Agency Antum vind je een strategisch partner. Samen definiëren we jouw online doelen en verwerken deze tot een concrete strategie, welke we samen gaan realiseren. Maatwerk websites en online applicaties die passen bij jouw bedrijfsdoelen.We denken graag met je mee over de toekomst en willen met jou investeren in een succesvolle langdurige samenwerking. Ook na oplevering van een website kijken we naar de mogelijkheden om te blijven verbeteren.

 

Een veilige, stabiele online applicatie is cruciaal voor jouw bedrijfsbelang. Met een proactieve en innovatieve houding waarborgen we de continuïteit. Afspraken over support leggen we vast in een Service Level Agreement. Deze supportovereenkomst stellen we op maat samen, volledig toepasbaar voor jouw website of applicatie.

internetbureau

Experts in online groei

Ons internetbureau gelooft in maatwerk oplossingen, waarmee de doelgroep zich aangesproken voelt. Dit leidt tot succesvolle vindbaarheid, conversie en dus rendement. Onze experts aan webdevelopers, ux designers, strategen en marketeers staan paraat om het meeste uit jouw nieuwe website te halen. We creëren een design dat past bij de uitstraling van jouw bedrijf en daarbij een online strategie die daar naadloos op aansluit. Natuurlijk is dit meer dan alleen design. We optimaliseren de gebruikerservaring van jouw website. Doormiddel van een merk- en doelgroeponderzoek stellen wij jouw doelgroep vast. Hierna optimaliseren onze UX-designers jouw website precies naar de wensen van jouw doelgroep en (potentiële) klanten. Verbind je met jouw doelgroep door de ideale gebruikerservaring te creëren middels UX design.

Digital Agency als strategisch en technisch partner

Wanneer je gaat voor een professioneel internetbureau heb je behoefte aan iemand die meedenkt over de toekomst. Jouw bedrijfsdoelen staan centraal bij het opstellen van een online strategie. Daarnaast is technische creativiteit cruciaal om te komen tot de webapplicatie die jouw bedrijf gaat innoveren. Een betrokken samenwerking met korte lijntjes zijn nodig om nauwkeurig aan te sluiten op de wensen. Dankzij onze scrum werkwijze zorgen we er voor dat je betrokken blijft bij het gehele ontwikkelproces van jouw website. Aan een betrokken samenwerkingen hechten we veel waarde. Voor optimale performance, veiligheid en betrouwbaarheid, gebruiken wij alleen bewezen technieken voor onze diensten. Zo garanderen wij de beste technieken en gebruikerservaring, wat resulteert in online groei.

Kom gerust eens bij ons langs om te sparren over hoe wij bij kunnen dragen aan de online ontwikkeling van jouw organisatie.

Veel gestelde vragen

Wat is een internetbureau?

Een internetbureau of digital agency, is een bedrijf dat websites ontwerpt, bouwt en optimaliseert voor online groei. Daarnaast houdt ons webbureau zich ook bezig met het organisch creëren van een grotere bezoekersstroom door o.a. SEO optimalisatie. We investeren in een langdurige samenwerking en streven naar doorlopende online groei d.m.v. een op maat gemaakt uniek webdesign.

Wat doet een internetbureau?

Digital Agency Antum biedt het hele pakket. Naast het ontwikkelen van maatwerk websites, zorgen we er ook voor d.m.v. marketing campagnes en online strategieën dat jouw website na live-gang altijd geanalyseerd en geoptimaliseerd wordt. We zullen doorlopend bezig zijn met optimalisatie van jouw website, webshop of klantportaal.