Internetbureau

Zoekt u een strategisch partner om uw online doelen te realiseren, een bedrijfsproces die geautomatiseerd moet worden of wilt u meer betrokkenheid met uw klanten? Antum heeft kennis van online strategie, veiligheid en design om unieke websites en applicaties te ontwikkelen.

Internetbureau voor online maatwerk

Als ervaren full service internetbureau zijn wij dé specialist in online maatwerk, een strategische partner die met u meedenkt. Van een conversie geoptimaliseerde website tot tijdbesparende automatiseringsoplossingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze specialisten op het gebied van webdesign en development hebben alle kennis en ervaring om complexe vraagstukken om te zetten in functionele webapplicaties. Naast het ontwikkelen van webshops, websites en portalen, heeft u aan Antum ook een betrokken online partner op het gebied van automatisering en support. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen voor de online ontwikkeling van uw bedrijf.

Wat we doen

Strategisch partner

Samen definiëren we uw online doelen en verwerken deze tot een concrete strategie, welke we samen gaan realiseren.

Maatwerk

Maatwerk websites en online applicaties die passen bij uw bedrijfsdoelen.

Betrokken

We denken graag met u mee over de toekomst en willen met u investeren in een succesvolle langdurige samenwerking.
website-ontwikkeling

Ontwikkeling

Ook na oplevering van een website kijken we naar de mogelijkheden om te blijven verbeteren.
veiligheid-continuïteit-website

Continuïteit

Een veilige, stabiele online applicatie is cruciaal voor uw bedrijfsbelang. Met een proactieve en innovatieve houding waarborgen we de continuïteit.

Duidelijke afspraken

Afspraken over support leggen we vast in een Service Level Agreement. Deze supportovereenkomst stellen we op maat samen, volledig toepasbaar voor uw website of applicatie.

Samenwerking bespreken?

Plan een oriënterend gesprek in om uw online doelen met ons te bespreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Internetbureau als strategisch en technisch partner

Wanneer u gaat voor een professioneel internetbureau heeft u behoefte aan iemand die meedenkt over de toekomst. Uw bedrijfsdoelen staan centraal bij het opstellen van een online strategie. Daarnaast is technische creativiteit cruciaal om te komen tot de webapplicatie die uw bedrijf gaat innoveren. Een betrokken samenwerking met korte lijntjes zijn nodig om nauwkeurig aan te sluiten op de wensen. Komt u gerust eens bij ons langs om te sparren over hoe wij bij kunnen dragen aan de online ontwikkeling van uw organisatie.

Veiligheid in iedere case

Veiligheid is voor ons een belangrijke waarde. In iedere case houden we al voor de ontwikkelfase rekening met de actuele veiligheidsvraagstukken. Duidelijke procedures, vaste protocollen en een strikt veiligheidsbeleid maken de veiligheidsmaatregelen die wij nemen voor u inzichtelijk. Omdat veiligheid een doorlopend proces is bieden wij onder meer doorlopende monitoring, onderhoud en periodieke updates aan. Ook voor het laten uitvoeren van veiligheidsanalyses kunt u bij ons terecht. U kunt bent altijd van harte welkom om vragen over online veiligheid te stellen.

Meer over veiligheid

 

Met meer dan 300 opgeleverde projecten en 200 doorlopende opdrachtgevers zijn wij het full service internetbureau waarmee al ruim 7 jaar online ambities realiteit worden. Plan een oriënterend gesprek in om uw online doelen met ons te bespreken.

 

Plan een afspraak