logo Webbureau | Digital Agency & WordPress Specialist Antum

Webbureau voor websites tot portalen

Digital Agency Antum is een professioneel webbureau met een breed aanbod in het creëren van websites tot portalen. Ons multidisciplinaire team houdt zich al tien jaar bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van online applicaties. Of je nu op zoek bent naar een webshop, website, portaal of intranet, wij maken het.

WordPress webbureau

De ervaren WordPress UX designers binnen ons webbureau houden altijd rekening met de gebruikerservaring en het gemak van een online applicatie, website of klantenportaal. Een sterke UX strategie is zeer belangrijk voor ieder project. Een prettige gebruikerservaring resulteert in meer tevredenheid van je klanten, meer conversie en meer online resultaat. Voor aanvang van een nieuw project gaan wij met je om tafel zitten om een passende UX strategie voor jouw bedrijf op te stellen. Om alles uit deze strategie te halen, kun je deze later ook inzetten voor alle andere media waarmee jouw bedrijf zich uit. Laat zien wie je bent en waar je als bedrijf voor staat. Zo creëer je één lijn in de communicatie naar jouw klanten, medewerkers of collega’s met een uitstraling die volledig past bij de identiteit van jouw bedrijf.

Benieuwd wat onze experts voor jullie kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Online Webbureau Rotterdam

De experts (strategen, designers, developers en marketeers) werkzaam bij Digital Agency Antum werken samen aan één heldere online strategie. Antum biedt resultaatgerichte online oplossingen en online marketing campagnes die bedrijven helpen met hun digitale groei. Wij richten ons op Onderzoek & Strategie, Creatie en Digital marketing & Analyse. WordPress websites, webshops en portalen worden bij Antum ontwikkeld en geoptimaliseerd met één doel voor ogen: online resultaat boeken. Waar wij op focussen is het behalen van resultaat. Dit betekent dat onze digitale producten altijd ontworpen en gebouwd worden met de specifieke behoeften van jouw merk en doelgroep in gedachten.

Meer werk bekijken

Wordpress webdevelopment bureau

Online groei is één van de primaire doelen die webdesign bureau Antum stelt aan de WordPress websites die ontwikkeld worden. Om hier de perfecte omgeving voor te creëren worden WordPress websites en webshops volgens ons Beyond Model speciaal ontwikkeld en geoptimaliseerd. Waar wij op focussen is het behalen van een hogere bezoekersstroom, meer conversie en het creëren van unieke websites. Dit betekent dat onze ontwerpen altijd gebouwd worden met de specifieke behoeften van jouw merk en doelgroep in gedachten. Een prettige gebruikerservaring resulteert in meer tevredenheid van je klanten, meer conversie en meer online resultaat. Met het CMS WordPress kunnen wij een maatwerk website realiseren die voldoet aan alle doelen van het bedrijf en kan er een perfecte gebruikerservaring voor de doelgroep worden gegenereerd. Door WordPress ben je zelf ook in de staat om effectief met de website aan de slag te gaan. Denk hierbij aan marketing werkzaamheden zoals pagina’s maken, teksten toevoegen, afbeeldingen plaatsen of zelfs nieuwe functionaliteiten toevoegen!

Hoe ontdekken wij kansen?

Door ons te verdiepen in de organisatie leggen we ontwikkelkansen bloot. Dit doen we door uitgebreide merk- en doelgroeponderzoeken uit te voeren. Zo filteren we wat het best past bij jouw organisatie. Het bereik vergroten middels SEO? De applicatie optimaliseren middels CRO? De doelgroep anders benaderen? Wij komen er aan de hand van onze onderzoeken achter en verwerken dit in een effectieve en uitvoerbare strategie. Zodra de eerste resultaten van een applicatie of campagne binnenkomen wordt het pas echt leuk, als je het ons vraagt! Onze marketeers en UX designers zijn doorlopend bezig om data te verzamelen en te analyseren. Met deze data worden applicaties en marketing campagnes vervolgens weer gefinetuned om nog meer resultaat te behalen.

Portalen en automatiseringen met WordPress

Naast het ontwerpen van WordPress websites hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van online applicaties. Zo heeft ons development team ervaring met het bouwen van online portalen, webshops, intranetten en andere automatiseringsoplossingen. Ontstaat er dus bij jullie bedrijf of doelgroep de behoefte aan een portaalomgeving en/of automatiseren? Dan kan dit gewoon ontwikkeld worden binnen de huidige WordPress website!

Continuë groei

Onze werkwijze en diensten werken allemaal via het, door ons ontwikkelde, ‘Beyond model’. Dit model is speciaal ontwikkelt om een omgeving voor doorlopende groei te creëren. Bij een goede online strategie is het cruciaal dat er duidelijke doelen, prioriteiten en keuzes worden gemaakt. Antum’s drijfveer is de kracht van onderscheidend maatwerk. We kunnen resultaat garanderen door een continu optimalisatieproces. Resultaten en strategieën worden geanalyseerd, gerapporteerd en doorlopend in overleg bijgesteld. Round and round we go – de cirkel van het Beyond model blijft op deze manier alsmaar rondgaan.

Webbureau uit Nederland met een eigen support team

Het veilig maken én houden van ons werk is iets waar onze developers zich dagelijks mee bezig houden. Op de achtergrond voeren zij veiligheidsupdates, monitoring en testen uit om de website of applicatie veilig te houden. De veiligheid van jouw website is niet alleen belangrijk voor de bescherming van gegevens, maar draagt ook bij aan de vindbaarheid en de continuïteit. Loopt er iets vast of heb je een vraag? Dan staat ons support team altijd voor je klaar om je zo snel mogelijk weer verder te helpen.

Lees meer over ons support team >

Veel gestelde vragen

Wat is een webbureau?

Een webbureau, internetbureau of digital agency, is een bedrijf dat websites ontwerpt, bouwt en optimaliseert voor online groei. Daarnaast houdt ons webbureau zich ook bezig met het organisch creëren van een grotere bezoekersstroom door o.a. SEO optimalisatie.

Wat doet een webbureau?

Digital Agency Antum biedt het hele pakket. Naast het ontwikkelen van maatwerk websites, zorgen we er ook voor d.m.v. marketing campagnes en online strategieën dat jouw website na live-gang altijd geanalyseerd en geoptimaliseerd wordt. We zullen doorlopend bezig zijn met optimalisatie van jouw website.

Welke websites kunnen er gebouwd worden?

Zowel TYPO3 en WordPress zijn beide veel gebruikte Content Management Systemen (CMS) voor het bouwen van succesvolle websites. Wij hebben met beide systemen ruime ervaring en leveren zowel TYPO3 maatwerk, als WordPress maatwerk. Naast het ontwerpen en ontwikkelen leveren wij ook online support voor TYPO3 en WordPress.

Wat is een WordPress bureau?

Een WordPress webbureau ontwikkeld websites en webshops met het CMS WordPress. WordPress is momenteel het meest gebruikte CMS en staat bekend om de vele mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid.

Hi! Advies nodig?