Professioneel webbureau met breed aanbod

Webbureau voor websites tot portalen

Internetbureau Antum is een professioneel webbureau met een breed aanbod in het creëren van websites tot portalen. Ons multidisciplinaire team houdt zich al ruim zeven jaar bezig met het ontwikkelen van online applicaties. Of u nu op zoek bent naar een webshop, website, portaal of intranet, wij maken het.

UX design webbureau

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een website of een klantenportaal, onze UX designers houden altijd rekening met de gebruikerservaring van de online applicatie. Een sterke UX strategie is belangrijk voor ieder project. Een prettige gebruikerservaring resulteert in meer tevredenheid van uw klanten, meer conversie en meer resultaat. Voor aanvang van een nieuw project gaan wij met u om tafel om een passende UX strategie voor uw bedrijf op te stellen. Deze strategie kunt u later ook inzetten voor alle andere media waarmee uw bedrijf zich uit. Zo creëert u één lijn in de communicatie naar uw klanten, medewerkers of collega’s met een uitstraling die past bij uw bedrijf.

Lees meer over UX strategie bij webbureau Antum >

conversie-optimalisatie

Meer conversie

Een maatwerk website leidt tot meer conversie. Geoptimaliseerd voor de zoekmachines bereikt u een groter publiek.

Veiligheid

Een proactief support team zorgt ervoor dat uw website veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en periodieke updates beschermen u tegen online gevaren.

Online strategie

Al voor het eerste ontwerp wordt de online strategie van uw bedrijf bepaald. Zo draagt uw website bij aan het halen van uw bedrijfsdoelen.
website-ontwikkeling

Snelle website

Optimale prestaties en een snelle website dragen bij aan een comfortabele gebruikerservaring en een positieve indruk bij potentiële klanten.

Maatwerk website

Met een maatwerk WordPress of TYPO3 website kunt u ook zelf gemakkelijk content toevoegen en uw website beheren.

100% responsive

Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haalt u ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.

Op zoek naar een professioneel webbureau?

Binnen één werkdag persoonlijk contact!
Overleg direct met Ivor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webbureau met eigen support team

Het veilig maken én houden van ons werk is iets waar onze developers zich dagelijks mee bezig houden. Op de achtergrond voeren zij veiligheidsupdates, monitoring en testen uit om uw website of applicatie veilig te houden. De veiligheid van uw website is niet alleen belangrijk voor de bescherming van gegevens, maar draagt ook bij aan de vindbaarheid en de continuïteit. Loopt er iets vast of heeft u een vraag? Dan staat ons support team altijd voor u klaar om u zo snel mogelijk weer verder te helpen.

Lees meer over ons support team >

Website laten maken door webbureau Antum

Verbeter de vindbaarheid van uw bedrijf met een maatwerk website. Met een persoonlijke aanpak verdiepen wij ons graag in u en uw bedrijf. Zo komen wij tot maatwerk websites die passen bij de doelen van uw onderneming. Wilt u meer conversie of wilt u beter zichtbaar worden in de zoekmachines? Wij ontwikkelen voor u een online strategie op maat. Samen met onze technische kennis en creatief design resulteert dit in maatwerk websites die doelen bereiken.

Lees meer over maatwerk websites >

Webbureau automatiseringen

Naast het ontwikkelen van maatwerk websites en webshops zijn wij ook gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van online automatiseringen. Heeft u het idee dat bepaalde processen binnen uw bedrijf eenvoudiger of sneller moeten kunnen? Leg het probleem voor aan onze developers en laat u verrassen door de mogelijkheden. Wij hebben onder meer ervaring in het ontwikkelen van klantsystemen, documenten portalen, intranetten, extranetten en meer.

Lees meer over online automatisering >