logo Website bouwer voor maatwerk WordPress websites | Antum

Website bouwer voor maatwerk websites

Ben je op zoek naar website bouwer met kennis van UX design en oog voor resultaat? Dan zit je goed! Ons veelzijdige team aan experts helpt jou verder. Laat een website bouwen door websitebouwers met de juiste kennis en passie voor hun vak.

Professionele website bouwer uit Rotterdam

Op zoek naar een webdesign bureau uit regio Rotterdam? Dit is hoe wij werken.
Bij het maken van een website voor jouw bedrijf beginnen we met een online strategie. Dit is een echte must have. Een website die zonder strategie wordt gemaakt is namelijk als een schot in het donker. Tijdens een startsessie bij ons op kantoor in regio Rotterdam leren we jullie bedrijf graag beter kennen. We voeren samen een doelgroepanalyse uit, omschrijven de merkidentiteit en brainstormen over de beste aanpak. Door deze aanpak kunnen we dichter bij de doelen komen. Zo werken we aan meer resultaat.

CRO optimalisatie Websites met meer resultaat.
Webdevelopment Maatwerk WordPress.
Gebruikersoptimalisatie Eenvoudig te beheren.
CTR UX design.
ssl Veilig en snel.
webcomment Altijd bereikbaar.

Wij maken een website die jouw doelgroep aanspreekt en bedrijfsdoelen behaalt!

Oog voor resultaat

Resultaat is al sinds de oprichting van onze digital agency een belangrijke pijler. Want met een mooie website alleen komt er namelijk nog geen brood op de plank. Hier kijken wij kort en duidelijk tegen aan.
Om deze reden zijn onze diensten breed ingezet maar wel gericht op het creΓ«ren van het beste resultaat.
Naast websites houdt Antum zich daarom ook bezig met:

Een website met resultaat. Daar gaan we voor!

Bij de start van jouw project kiezen we de juiste tools. Matchen we de juiste experts. En kijken we wat nodig is om met het resultaat van de website aan de slag te gaan. Dit houdt in dat er onderzoek gedaan wordt naar de doelen en de doelgroep. Vervolgens wordt er een plan gemaakt. Dit plan is gericht op het behalen van de doelen. Dit plan wordt gerealiseerd met perfect aansluitende webdesign . Zo worden er user-flows gemaakt om de doelgroep te begeleiden naar de gewenste doelen.

Alles meetbaar maken

Zodra de website live gaat laten we niks aan het toeval over. Alles in de nieuwe website wordt meetbaar gemaakt. Zo weten we precies wat goed en wat minder goed gaat. Met deze data kunnen wij verder om jouw website doorlopend beter te maken.

Benieuwd waar kansen liggen? Plan een adviesgesprek!

WordPress Website bouwer uit Rotterdam

 

Bij Antum geloven wij niet in dertien in een dozijn websites. Hoe kan dit namelijk jouw unieke doelgroep aanspreken? Of jouw unieke merk vertegenwoordigen? Om deze reden zijn al onze websites maatwerk. Hiervoor gebruiken we WordPress en TYPO3. Afhankelijk van de omvang en specificaties van het project wordt het juiste CMS gekozen. Onze website bouwers uit regio Rotterdam hebben kennis van zowel het ontwikkelen van WordPress websites als TYPO3 websites. In deze twee systemen kan ieder design op maat worden gemaakt. Tegelijkertijd blijft het eenvoudig om de content van de website zelf te beheren. Na oplevering krijg je ook altijd een uitgebreide uitleg over het gebruik van de nieuwe website.

 

Website laten bouwen?

 

Wil jij voor jouw bedrijf een professionele website laten bouwen? Antum Digital Agency staat voor jou klaar. Wij helpen om meer groei te behalen met een unieke website. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een website te laten bouwen? Neem dan contact met ons op! Wij bouwen, optimaliseren en onderhouden jouw website voor meer online conversie!

 

Een veilige website die goed wordt onderhouden

Vanaf de start van de website houden wij streng rekening met de veiligheid. Ons team is op de hoogte van de actuele eisen en wij voeren meerdere tests uit voor een website online gaat. Maar ook na oplevering gaat de ontwikkeling van de website door. Het internet verandert namelijk voortdurend. Antum zorgt dat jouw website mee beweegt. Zo worden de veiligheidsmaatregelen van de website ook regelmatig geupdate. Hierbij zorgen wij dat jij je over de techniek en veiligheid geen zorgen hoeft te maken! Daarnaast staat ons pro-actieve support team klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Veel gestelde vragen

Wat kost het laten bouwen van een website

De kosten voor een maatwerk website waarbij diverse experts voor jou aan de slag gaan (designers, programmeurs en marketeers) beginnen bij de meeste website bouwers rond de €5.000,- (excl. btw).

Wat is het verschil tussen een template en maatwerk website?

Een website met een standaard template houdt in dat er gewerkt wordt met een kant-en-klare website die alleen nog gepersonaliseerd wordt. Hier is vaak niet lang voor nodig waardoor de eenmalige kosten dan ook laag liggen. Het nadeel hierbij is echter dat je niet het meest passende eindproduct hebt voor jouw organisatie en doelen. Bij een maatwerk website gaan er bij de website bouwer experts van diverse disciplines voor jou aan de slag om een passende en resultaatgevende website te realiseren.

Bekijk onze Website Cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Professionele website bouwer gezocht?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg