Website bouwer

Website bouwer gezocht met kennis van UX design en oog voor veiligheid? Dan helpt het veelzijdige team aan webdesigners en webdevelopers van internetbureau Antum u graag verder! Laat een professionele website bouwen door websitebouwers met de juiste kennis en passie voor hun vak.

Professionele website bouwer met persoonlijke aanpak

Internetbureau Antum leert u en uw onderneming graag kennen. Voor het starten van een nieuw project gaan we uitgebreid met u in gesprek om alle informatie te verzamelen die nodig is om een website te bouwen die Γ©cht uw bedrijf vertaald. Wij houden van korte lijntjes en duidelijke afspraken. Tijdens, maar ook na de bouw van uw website.

Bekijk onze Website Cases

Meer werk bekijken

Professionele website bouwer gezocht?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Meer conversie

Een maatwerk website leidt tot meer conversie. Geoptimaliseerd voor de zoekmachines bereikt u een groter publiek.

Veiligheid

Een proactief support team zorgt ervoor dat uw website veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en periodieke updates beschermen u tegen online gevaren.

Online strategie

Al voor het eerste ontwerp wordt de online strategie van uw bedrijf bepaald. Zo draagt uw website bij aan het halen van uw bedrijfsdoelen.

Snelle website

Optimale prestaties en een snelle website dragen bij aan een comfortabele gebruikerservaring en een positieve indruk bij potentiΓ«le klanten.

Maatwerk website

Met een maatwerk WordPress of TYPO3 website kunt u ook zelf gemakkelijk content toevoegen en uw website beheren.

100% responsive

Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haalt u ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.

Website bouwer met oog voor veiligheid

Veiligheid is al sinds de oprichting van ons internetbureau een belangrijk onderdeel in onze projecten. De veiligheid van een website of online applicatie is immers van groot belang voor uw klanten en bedrijfsgegevens. Al voor het ontwerpen van een nieuwe website wordt er nagedacht over welke veiligheidsmaatregelen er getroffen moeten worden. Voor ieder project worden alle afspraken omtrent de veiligheid en het daarop volgende onderhoud vastgelegd in de Service Level Agreement. Ons support team staat vervolgens altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden, updates uit te voeren en de veiligheid van uw website te monitoren.

Lees meer over veiligheid

Website bouwer WordPress en TYPO3

Al onze websites zijn maatwerk. Hiervoor gebruiken we WordPress en TYPO3. Afhankelijk van de omvang en specificaties van het project wordt het juiste CMS voor u gekozen. De website bouwers van internetbureau Antum hebben kennis van zowel het ontwikkelen van WordPress websites als TYPO3 websites. In deze twee meest gebruikte systemen kan ieder design op maat worden gemaakt. Tegelijkertijd blijft het voor u eenvoudig om de content van uw website zelf te beheren. Na oplevering krijgt u altijd een uitgebreide uitleg over het gebruik van uw nieuwe website.