UX Design bureau Rotterdam

Antum ontwikkelt UX Design op maat voor Rotterdam en omgeving. De ideale online gebruikerservaring voor u en uw klanten. Met onze strategische aanpak helpen wij u dichter bij uw bedrijfsdoelen te komen.

UX design Rotterdam: creëer de ideale gebruikerservaring voor u en uw klanten

UX design gaat over gebruikerservaring. De afkorting UX staat immers letterlijk voor User Experience. Een design volgens deze methode richt zich volledig op het creëren van de ideale ervaring van de gebruiker. UX design wordt toegepast in online applicaites, websites, webshops, maar kan ook doorgevoerd worden naar alle andere communicatie met uw klanten. Denk aan nieuwsbrieven, flyers en zelfs uw social media. Bent u nog niet bekend met UX design? op deze pagina leggen we de basisprincipes van UX uit.

Waarom is UX design nu zo belangrijk? Tegenwoordig heeft bijna iedere organisatie wel een website. Maar heeft u al eens nagedacht over hoe de klant uw website, applicatie of de communicatie met u nu echt ervaart? Uw organisatie kan uitblinken door het juiste gevoel te geven aan uw klant. De (online) customer journey moet comfortabel verlopen. Met een UX design op maat optimaliseren wij het pad dat uw klant bewandelt.

benieuwd hoe jij je doelgroep optimaal kunt bereiken?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

UX sessie

Uw digitaal product start met een UX sessie. Hierin leren we uw organisatie en uw klant beter kennen.

UX specialist

Een UX sessie wordt altijd uitgevoerd door een UX specialist met ervaring. Hierdoor kunnen wij snel zien waar optimalisaties nodig zijn.

Online strategie

Uw product wordt niet alleen mooi om te zien, maar heeft ook een doordacht design dat is gebaseerd op strategie.

Duidelijke afspraken

In de beginfase van het project worden duidelijke afspraken gemaakt over onze samenwerking. Korte lijntjes en een open communicatie zijn voor ons belangrijke waarden.

Technische kennis

Na de ontwikkelfase van het design zullen onze developers dit alles technisch mogelijk maken. Want een functioneel en veilig product draagt des te meer bij aan een positieve gebruikerservaring.

Onderhoud & Support

Ook na oplevering staan wij voor u klaar. Ons supportteam staat voor u klaar en voort doorlopend onderhoud uit.

Een optimale beleving voor de klant

Het creëren van een succesvolle beleving voor uw klanten is een must voor uw website, maar is nog effectiever als alle communicatie met uw klanten volgens dezelfde methode gaat. Daarom helpen wij u graag met het ontwikkelen van een UX strategie op maat voor uw organisatie. Hiervoor houden wij een zogenoemde UX sessie. In zo’n sessie gaan we u, uw organisatie én uw klanten op verschillende niveaus leren kennen. Onze ervaring is dat een UX sessie een leerzaam avontuur is voor iedere organisatie. Het geeft de ruimte om te reflecteren op uw handelen en uw klant op een nieuwe manier te leren kennen. Een UX sessie is de basis van ieder digitaal product.

Toe aan een verfrissende brainstormsessie over de online aanpak van uw organisatie?