logo UX Design Bureau Rotterdam - Antum

UX Design bureau Rotterdam

Antum ontwikkelt UX Design op maat voor Rotterdam en omgeving. De ideale online gebruikerservaring voor jou en jouw klanten. Met onze strategische aanpak helpen wij jou dichter bij jouw bedrijfsdoelen te komen.

Aanpak UX designer Rotterdam

UX design gaat over gebruikerservaring. De afkorting UX staat immers letterlijk voor User Experience. Een design volgens deze methode richt zich volledig op het creëren van de ideale ervaring van de gebruiker. UX design wordt toegepast in online applicaties, websites, webshops, maar kan ook doorgevoerd worden naar alle andere communicatie met jouw klanten. Denk aan nieuwsbrieven, flyers en zelfs jouw social media. Ben je nog niet bekend met UX design? Op deze pagina leggen we de basisprincipes van UX uit.

Waarom is UX design nu zo belangrijk? Tegenwoordig heeft bijna iedere organisatie wel een website. Maar heb je al eens nagedacht over hoe de klant jouw website, applicatie of de communicatie met jou nu echt ervaart? Jouw organisatie kan uitblinken door het juiste gevoel te geven aan de klant. De customer journey moet comfortabel verlopen. Met een UX design op maat optimaliseren wij het pad dat jouw klant bewandelt.

Benieuwd hoe jij je doelgroep optimaal kunt bereiken?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg
Meer werk bekijken

UX design sessies

Jouw digitale product start met een UX sessie. Hierin leren we jouw organisatie en jouw klant beter kennen. Een UX sessie wordt altijd uitgevoerd door een UX specialist met ervaring. Hierdoor kunnen wij snel zien waar optimalisaties nodig zijn. Er zal een online strategie ontwikkelt worden voor jouw bedrijf. Jouw product wordt namelijk niet alleen mooi om te zien, maar heeft ook een doordacht design dat gebaseerd is op deze strategie. In de beginfase van het project worden duidelijke afspraken gemaakt over onze samenwerking. Korte lijntjes en een open communicatie zijn belangrijke waarden voor ons UX design bureau Rotterdam. Na de ontwikkelfase van het design zullen onze developers dit alles technisch mogelijk maken. Want een functioneel en veilig product draagt des te meer bij aan een positieve gebruikerservaring. Ook na oplevering staan wij voor je klaar. Ons supportteam staat voor jou klaar en voert doorlopend onderhoud uit.

website

Een optimale gebruikerservaring voor de klant

Het creëren van een succesvolle beleving voor jouw klanten is een must voor uw website, maar is nog effectiever als alle communicatie met jouw klanten volgens dezelfde methode gaat. Daarom helpen wij je graag met het ontwikkelen van een UX strategie op maat voor jouw organisatie. Hiervoor houden wij een zogenoemde UX sessie. In zo’n sessie gaan we jou, jouw organisatie én jouw klanten op verschillende niveaus leren kennen. Onze ervaring is dat een UX sessie een leerzaam avontuur is voor iedere organisatie. Het geeft de ruimte om te reflecteren op jouw handelen en jouw klant op een nieuwe manier te leren kennen. Een UX sessie is de basis van ieder digitaal product.

Toe aan een verfrissende brainstormsessie over de online aanpak van jouw organisatie? 

Veel gestelde vragen

Wat is UX designer?

UX-design, wat staat voor User Experience, is een expert die zich bezighoudt met het proces van ontwerpen van een prettige online gebruikerservaring. Dit door te kijken naar de wensen, behoeften en voorkeuren van de doelgroep en het product.

Waarom is UX zo belangrijk?

Bijna iedere organisatie heeft tegenwoordig wel een website. Alleen heb je al eens nagedacht over hoe de klant jouw website, applicatie of de communicatie met jou nu écht ervaart? UX-design helpt jouw organisatie te laten uitblinken, door het juiste gevoel te geven aan de klant. Het zorgt er voor dat jouw organisatie zich onderscheid en een unieke identiteit laat zien.

 

De customer journey moet comfortabel verlopen. Met een UX design op maat optimaliseren wij het pad dat jouw klant online bewandelt.

Hoe helpt een UX-bureau mijn organisatie?

Onze UX-designer zal een sessie met jou inplannen, om samen te kijken naar de identiteit van jouw bedrijf. Er zal een online strategie ontwikkelt worden. Jouw product wordt namelijk niet alleen mooi om te zien, maar heeft ook een doordacht design dat gebaseerd is op deze strategie. Na de ontwikkelfase van het design zullen onze developers dit alles technisch mogelijk maken. Want een functioneel en veilig product draagt des te meer bij aan een positieve gebruikerservaring.