logo WordPress website bouwer | Maatwerk websites webbureau Antum

WordPress Website Bouwer

Natuurlijk zijn wij als internetbureau ook één van de vele WordPress-‘fanaten’. Dit populaire websysteem wordt niet voor niets over de gehele wereld toegepast. Waar wij ons als WordPress website bouwer in onderscheiden, is door altijd maatwerk te leveren.

WordPress website bouwer

Met behulp van WordPress creëren wij voor onze opdrachtgevers resultaatgerichte maatwerk websites. Dit houdt in dat het design aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf, maar ook dat er wordt nagedacht over de ideale gebruikerservaring. Onze gespecialiseerde UX-designers werken samen met jou aan een doordachte online strategie die leidt tot meer conversie.

Een website op maat laten maken bevordert ook de veiligheid en de vindbaarheid van de website. Een WordPress specialist kan verder helpen met deze elementen. Ons team aan developers houdt zich continu bezig met het optimaliseren van de veiligheid en continuïteit van onze WordPress websites. Daarnaast hebben wij ook SEO specialisten in huis die ervoor zorgen dat de website beter gevonden wordt in Google.

Plan een adviesgesprek met de WordPress specialist

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

WordPress Cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Wordpress website op maat

Nooit zal het bij Antum voorkomen dat de ene oplossing lijkt op de andere. Ook niet als we werken binnen dezelfde branche. Ieder bedrijf verdient wat ons betreft een unieke positionering.

Om maatwerk te kunnen garanderen, starten wij onze trajecten altijd met een kennismakingsafspraak. Zo kunt u de WordPress website bouwer leren kennen én kunnen wij achterhalen wat de toegevoegde waarde van uw bedrijf is. Dat is namelijk wat in één oogopslag gecommuniceerd moet worden op uw WordPress website. Wat is uw kernboodschap? Welke kernwaarden horen daarbij? Wij maken u deze voorbereidingsfase zo gemakkelijk mogelijk, omdat we weten waar we naar moeten vragen.

wordpress specialist rotterdam

Conversie optimalisatie

Een website is er om klanten te informeren, maar ook meer klanten te bereiken. Uw website wordt ingericht om conversies te optimaliseren.

Online imago

Een sterke online presentatie met een professionele website. Zorg ervoor dat uw bedrijf zichtbaar en bereikbaar is.

Pro-actieve support

Ons proactieve support team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Dankzij onze actieve service blijft uw website up-to-date en veilig.

Veiligheid en continuïteit

Een veilige WordPress website door onder meer duidelijke afspraken te maken over veiligheid en continuïteit in een Service Level Agreement.

Doorlopend onderhoud

Ook na oplevering blijft uw website onderhouden en zorgt doorlopende monitoring ervoor dat geregistreerde kwetsbaarheden snel worden verholpen.

Doelgroep bereiken

Bereik de juiste doelgroep met uw WordPress website. Wij optimaliseren uw website voor het online gedrag van uw potentiële klant.

Wordpress werkt simpel en snel

Het grote voordeel van een WordPress website is dat u er al gauw zelf mee overweg kan. De structuur is duidelijk en aanpassingen zijn in een handomdraai gedaan. Komt u er zelf niet uit? Dan frissen we de kennis vanuit onze inbegrepen trainingen nog even op. Bel gerust voor doorlopende service of technische ondersteuning. Juist betrouwbaarheid en veiligheid houden wij als WordPress website bouwer op hoog niveau. Zodat uw bedrijf online klaar is voor de toekomst.

Bent u op zoek naar een web development partner?