logo UX review - Antum

UX review

Hoe gebruiksvriendelijk en toegankelijk is een toepassing eigenlijk? Met een UX review beschik je over concrete hulpmiddelen om problemen op te sporen die een negatief effect op de applicatie kunnen hebben.

Wat doen we voor jou?

We analyseren gebruikerservaringen

Het UX review proces is een grondige analyse van de toepassing, met de nadruk op gebruikerservaring en merkwaarde. Dit proces stelt ons in staat de algemene doeltreffendheid van het ontwerp te evalueren en verbeterpunten aan te wijzen. Door de behoeften van de gebruikers te begrijpen, kunnen we een betere ervaring creëren die aan hun verwachtingen voldoet.

CRO Doeltreffende UX
Webdevelopment Doorlopende optimalisatie
Resultaten meten Grondige analyses
user centered design Uniek design
ssl Persoonlijke UX-sessie
Gebruikersoptimalisatie UX/UI experts

“The only source of knowledge is experience” – Albert Einstein

Zo doen we dat

Onze werkwijze

progressie 30 1. Doelstellingen en doelen bepalen
progressie 50 2. Identificeren van gebruikers en hun behoeften
progressie 70 3. Uitvoeren van onderzoek
progressie 100 4. Gegevens analyseren en uitwerken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Veel gestelde vragen

Wat is UX?

UX staat voor user experience, wat vertaald naar het Nederlands gebruikerservaring betekent. UX-design gaat om het optimaliseren van de gebruikerservaringen en gemakken van een specifieke doelgroep.

Wat is het doel van UX review?

Een UX review is een proces om de kwaliteit van de ervaring van een gebruiker met een product of dienst te beoordelen. Het wordt gebruikt ter optimalisatie van een webdesign.

Meer werk bekijken

UXhulpmiddel

UX review is een hulpmiddel dat gebruikt kan worden om de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van een website of applicatie te evalueren. Het kan helpen potentiële problemen op te sporen die het gebruik van de applicatie of website negatief kunnen beïnvloeden. UX review kan gebruikt worden om verschillende aspecten te beoordelen, waaronder de interface, de navigatie en de algemene gebruikerservaring. Door UX review te gebruiken kun je een beter inzicht krijgen in hoe goed een webdesign aan de behoeften van zijn gebruikers voldoet. Dit hoort bij een juiste online strategie.