logo Userflows & wireframes - Antum

Userflows & Wireframes

Userflows en wireframes zijn twee belangrijke hulpmiddelen die ontwerpers helpen bij het in kaart brengen van de gebruikerservaring. Bij Antum werken onze UX-designers hard aan het creëren van de ideale customer journey.

Wat doen we voor jou?

Maatwerk userflows & wireframes

Tijdens het ontwerpproces gebruiken we veel hulpmiddelen, en elk hulpmiddel heeft een uniek effect op het eindproduct. Om de stappen die een gebruiker neemt bij het behalen van een bepaalde doel in kaart te brengen, maken we Userflows en Wireframes. Door gebruik te maken van deze methodologieën krijgen we een idee van de indeling en structuur van de toepassing, voordat het visuele ontwerp en de inhoud worden toegevoegd.

Gebruikersoptimalisatie Experts in UX-design
user centered design Unieke customer journey
CRO optimalisatie Geoptimaliseerde strategie
CRO Innovatief ontwerp
ssl Maatwerk design
Gebruikersoptimalisatie Persoonlijke UX-sessie

Innovatief design, unieke gebruikerservaring en online groei!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online strateeg

Veel gestelde vragen

Wat is UX-design?

UX-design is het ontwerpen van een ideale gebruikerservaring. Dit design is speciaal afgestemd op de wensen en behoeften van jouw klanten. UX (User Experience) zorgt voor uniek maatwerk design, gebruikerservaring en ultieme gebruikersgemakken.

Waarom werken met Userflows en Wireframes?

Door op deze manier te werken krijgen we een idee van de indeling en structuur van de toepassing, voordat het visuele ontwerp en de inhoud worden toegevoegd.

Meer werk bekijken

Userflows & Wireframes

Userflows helpen bij het volgen van de stappen die een gebruiker neemt om een doel te bereiken, terwijl wireframes een blauwdruk geven van de layout en structuur van de toepassing. Deze hulpmiddelen zijn vooral nuttig tijdens de ontdekkingsfase, wanneer ontwerpers voor het eerst beginnen met het conceptualiseren van het product. Door userflows en wireframes te gebruiken, kunnen ontwerpers een beter inzicht krijgen in hoe het uiteindelijke product vorm zal krijgen.

User Experience

De User Experience van jouw nieuwe website vinden we bij Antum heel belangrijk. Onze gespecialiseerde UX-designers werken hard om de ultieme gebruikerservaring te creëren voor jouw doelgroep. Door in het designproces gebruik te maken van userflows en wireframes, maken we het overzichtelijk en wordt de structuur van het ontwerp helder.