logo Content management - Antum

Content management

Het creëren, publiceren en onderhouden van content noemen we content management. Content (inhoud) is alle vormen van communicatie en informatie op een kanaal. Het maken en beheren van deze inhoud is één van Antums expertises.

Wat doen we voor jou?

Wij verzorgen jouw content

Het is het proces van het organiseren van de inhoud op je website op een effectieve en efficiënte manier. Afgestemd op de zoektermen van jouw doelgroep, is het plaatsen van content zeer effectief en efficiënt. We zorgen ervoor dat de juiste content op de juiste plekken op jouw website te vinden is. De content wordt aangepast op de customer journey van jouw doelgroep. Dit zorgt ervoor dat jouw (potentiële) klanten direct vinden wat ze zochten of wat jij wilt dat ze vinden. Door het aanbrengen van een duidelijke structuur in jouw content en doorlopende optimalisatie, zal er een aanzienlijke online groei plaatsvinden.

 

 

ssl Experts in content marketing
zoekfunctie website SEO optimalisatie
CRO Creatief design
webcomment Unieke content
Gebruikersoptimalisatie Altijd beschikbaar voor hulp
Resultaten meten Sterke online positie

Gestructureerde content management zorgt voor een sterke online positie

Advies over content management? Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online strateeg

Veel gestelde vragen

Wat is content?

Content is alle inhoud die online gebruikt wordt om een idee over te brengen, informatie te verschaffen of tot actie aan te zetten. Dit kan zijn in de vorm van tekst, beeld of spraak.

Waarom content management?

Een duidelijke content management is essentieel als je jouw bezoekers wilt bereiken. Een effectieve strategie kan het gemakkelijk maken om je website actueel en interessant te houden voor (potentiële) klanten.

Wat is een Content Management Systeem?

Een Content Management Systeem, oftewel CMS, is een online applicatie waarmee de content van een website beheerd kan worden. Een CMS maakt het voor mensen met weinig technische kennis ook mogelijk om teksten en afbeelding op een website te bewerken.

Meer werk bekijken

Content creatie

Content management omvat zowel de technische aspecten van het beheren van inhoud, zoals het opslaan en organiseren ervan, als de redactionele aspecten, zoals het ontwikkelen en creëren van content. Onze experts hebben jarenlang ervaring met het managen van content. Zo zorgen we voor unieke teksten, volledig SEO geoptimaliseerd. Zo zullen niet alleen jouw klanten enthousiast zijn over jouw content, maar ook Google beloond jou, door hoger te scoren in de zoekmachine.

CMS

Een doeltreffend content management systeem (CMS) kan je helpen je inhoud creatieproces te stroomlijnen, waardoor het gemakkelijker wordt regelmatig inhoud van hoge kwaliteit te ontwikkelen en te publiceren. Een CMS kan je ook helpen om meerdere auteurs en bijdragers te beheren, en revisies en commentaar bij te houden. Antum Digital Agency werkt met WordPress, een makkelijk te beheren CMS waar jij als bedrijf zelf eenvoudig content toe kan voegen en aan kan passen.