logo UX-sessie - Antum

UX-sessie

Zet een sterke beleving neer die past bij jouw gebruikers en merk. Ontwikkel binnen slechts enkele uren samen met collega’s en onze UX experts een goed doordachte strategie voor jouw (online) product.

Wat doen we voor jou

Een persoonlijke UX-sessie

Door een UX-workshop workshop verkrijg je veel inzichten. Je hoeft hier zelf geen notities van te maken, dat doen wij wel. Antum maakt na de workshop van alle resultaten een handig overzicht en stuurt dit op als PDF document. Zo kan je altijd even doorheen bladeren en de inzichten gebruiken om keuzes goed aan te laten sluiten op jouw doelgroep en merk. Ook stelt onze UX expert design principes op. Dit zijn richtlijnen die passen bij jouw merk en doelgroep. We doen hiervoor grondig onderzoek op merk- en doelgroep. Deze principes worden in een tweede video call aan je voorgesteld.

CRO Innovatief design
ssl UX experts
webcomment Maatwerk advies
CRO optimalisatie Gegarandeerde online groei
Gebruikersoptimalisatie Altijd bereikbaar voor hulp
Resultaten meten Unieke gebruikerservaring

Zet een sterke beleving neer die past bij jouw doelgroep en merk

UX Discovery Sessie

Onze werkwijze

progressie 0 1. Merkidentiteit concreet maken

De workshop begint met jouw merkidentiteit. Middels een aantal vragen die onze UX designer voor je zal voorbereiden en opsturen kan je (samen met jouw team) jouw merkidentiteit in kaart brengen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jouw applicatie een verlengde wordt van jouw merk.

progressie 25 2. Jouw product vanuit het merk

Om ervoor te zorgen dat jouw website, webshop of portaal uiteindelijk ook goed aan gaat sluiten op jouw merkidentiteit richten zich een aantal vragen op de applicatie. Je kan hier b.v. aangeven welke doelen je wilt bereiken.

progressie 50 3. Doelgroep bepalen

In een video call met onze UX expert ga je vervolgens brainstormen over jouw doelgroepen. Wij gaan achterhalen welke groepen mensen je allemaal wilt aanspreken. Hierbij bepalen wij ook, welke van deze groepen het meest belangrijk zijn voor jouw en je bedrijf.

progressie 80 4. Doelgroep leren kennen

Om jouw primaire doelgroepen beter te begrijpen, leven we ons helemaal in. We omschrijven iedere groep alsof deze een persoon is. Zo wordt het makkelijker om vanuit de gebruikers te denken en te achterhalen hoe wij een sterke beleving voor hen kunnen creëren.

progressie 100 5. Jouw product vanuit de doelgroep

Als we de doelgroep beter kennen gaan we een laag dieper en achterhalen wat de gebruikers van jouw digitale applicatie verwachten, waar ze blij van worden en waar ze juist tegen aan lopen. Zo krijgen we een goede indruk van de kernaspecten van jouw digitaal product en hebben we een sterke basis voor de ontwikkeling hiervan.

Veel gestelde vragen

Wat is UX-design
UX-design is de vorm van ontwerpen dat zich bezighoudt met de online gebruikerservaringen. UX (User Experience) houdt rekening met de behoeften, wensen en gemakken van de (potentiële) klant en speelt hier zo goed mogelijk op in, om de perfecte gebruikersgemakken te creëren.

Inschrijven

Zet een sterke beleving neer die past bij jouw gebruikers en merk. Ontwikkel binnen slechts enkele uren samen met collega’s en onze UX experts een goed doordachte strategie voor jouw (online) product.

Waar wilt u de UX workshop volgen?
digitaal strateeg
Ivor Koen Digitaal strateeg

Mo Al Basry UX-Designer

Sterke belevingen die passen bij de gebruiker en het merk, dat is waar Mo voor gaat. Als UX designer denkt hij mee over de strategie van (digitale) producten en werkt zij deze uit tot mooie, passende ontwerpen.

Tijdens het gehele ontwerpproces staat de gebruiker centraal. Het is mijn taak om uit te zoeken wat de gebruiker het beste helpt bij het uitvoeren van zijn of haar taak. Door knelpunten in een vroeg fase te signaleren, kunnen we deze voor het ontwerpproces oplossen. Op deze manier wordt de applicatie alsmaar gebruiksvriendelijker.”

– Mo Al Basry

Ivor Koen: Digitaal strateeg

Ivor werkt al sinds 2013 als digitaal strateeg. Door zijn ervaring weet hij precies waar men bij stil moet staan voordat een digitaal product ontwikkeld wordt. Hij helpt om een strategie uit te werken en randvoorwaarden in kaart te brengen.

“Bij de UX Discovery Sessie zorg ik ervoor dat juist mogelijkheden worden ontdekt waar niet vaker bij is stilgestaan. Dit blijkt keer op keer een erg effectieve methode om tot interessante inzichten te komen.”

– Ivor Koen