logo TYPO3 maatwerk | Internetbureau Antum

TYPO3 maatwerk

Professionele online applicaties laat u ontwikkelen door een ervaren TYPO3 bouwer. Internetbureau Antum heeft al tal van succescolle TYPO3 applicaties voor bedrijven gecreëerd.

TYPO3 bouwer ontwikkelt websites en portalen

TYPO3 is een veelgebruikt Content Management Systeem voor organisaties en bedrijven. Dit CMS heeft zeer uitgebreide mogelijkheden voor het ontwikkelen van websites tot complete systemen. Het blijft tegelijkertijd wel vriendelijk in gebruik voor u dankzij de overzichtelijke gebruikersstructuur. Zo krijgt u de mogelijkheid tot het zelf beheren van de content in een professioneel ontwikkelde applicatie van het hoogste niveau.

Veiligheid heeft voor TYPO3, net als voor Antum, hoge prioriteit. Daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed in de doorontwikkeling van het TYPO3 CMS. Dit maakt het voor de TYPO3 bouwer een voor de hand liggende keuze voor het ontwikkelen van bedrijfswebsites en applicaties. Met het TYPO3 CMS kunnen wij stabiliteit bieden aan onze opdrachtgevers.

Antum biedt ook TYPO3 maatwerk aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg
Meer werk bekijken

Online strategie

De TYPO3 bouwer ontwikkelt strategisch ingerichte online applicaties die bijdragen aan uw bedrijfsdoelen. Een UX strategie op maat is de basis voor ieder project.

Veiligheid en stabiliteit

TYPO3 en Antum hebben beide veiligheid op nr. 1 staan. Continue monitoring en doorontwikkeling houden uw website stabiel.

Pro-actieve support

Onze TYPO3 bouwer zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast voeren zij doorlopende support uit en houden uw applicatie up-to-date.

100 % responsive

Een website of applicatie die is ontwikkeld in TYPO3 werkt op ieder apparaat dankzij responsive design. Op zowel mobiel of desktop een professionele uitstraling voor uw bedrijf.

Snelle website

TYPO3 developers zijn op de achtergrond voortdurend bezig met het doorontwikkelen en optimaliseren van online applicaties. Zo is uw website altijd de snelste.

Kosten en tijd besparen

TYPO3 is niet alleen de basis van bedrijfswebsites, maar ook van volledige online automatiseringen. Klantportalen, intranetten en CRM systemen zijn kosten en tijdbesparende online oplossingen voor uw bedrijf.

Veiligheid voor u en uw klanten

De veiligheid van onze websites en online applicaties blijven voor ons een belangrijk goed. Ons proactieve support team voert doorlopende monitoring uit om geregistreerde kwetsbaarheden direct te verhelpen. Periodieke veiligheidsupdates en analyses zorgen ervoor dat u, uw medewerkers en uw klanten veilig gebruik kunnen maken van uw webapplicatie. Deze en andere afspraken worden per project vastgelegd in een Service Level Agreement.