• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VEILIGHEID

Veiligheid op hoogste niveau

Met onze kennis van de nieuwste technieken geven we betrouwbaarheid en veiligheid altijd de hoogste prioriteit. Een veilige, stabiele online applicatie is immers cruciaal voor uw bedrijfsbelang. Hiervoor gaan we proactief om met innovatieve toepassingen, zodat we altijd een stap vooruit zijn ten gunste van de veiligheid van onze diensten.

Veiligheid gewaarborgd

Door de stabiliteit voortdurend te optimaliseren, is continuïteit van uw online applicatie gewaarborgd. Daarbij gaan we vanzelfsprekend zeer kritisch om met het veilig stellen van documenten en het beschermen van gegevens.

We treffen onder andere de volgende veiligheidsmaatregelen voor toekomstbestendige applicaties:

  • Doorlopende ontwikkeling van technieken
  • Nauwlettend volgen van relevante richtlijnen
  • Uitsluitend gebruik van servers op Nederlandse bodem
  • Strenge toetsing van software met code reviews
  • Mogelijkheid tot externe audits voor kwaliteitsbewaking
  • Strikt wachtwoordenbeleid

Veilige werkwijze met OTAP

Veiligheid betekent ook dat gebruikers en bezoekers nooit iets afwijkends te zien krijgen. Hiervoor maken we bij de ontwikkeling van functionaliteit gebruik van de methode OTAP. Doordat we werken volgens de gecontroleerde omgevingen Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie, de OTAP straat, worden aanpassingen pas na uitvoerig testen doorgevoerd. Zo biedt uw applicatie altijd en overal optimaal resultaat. Het is ook mogelijk om als opdrachtgever een rol te krijgen in het regisseren van wijzigingen.

De veiligheid van uw online applicatie optimaliseren?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de mogelijkheden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

100% grip op veiligheid

Hoe weet u zeker dat wij klaar zijn voor de toekomst? Om op onze veiligheid te kunnen vertrouwen, leggen we onze afspraken rondom de veiligheid van uw online applicatie vast in een supportovereenkomst. De aandacht voor veiligheid is op maat in te richten, passend bij uw behoeften. Uw specifieke voorkeuren staan uitgewerkt in de Service Level Agreement. Veiligheid maakt al sinds onze oprichting een belangrijk onderdeel uit van onze professionele support.