Continuïteit gewaarborgd

Veiligheid

Veiligheid op maat voor uw online applicatie. Wij waarborgen de continuïteit van uw website met doorlopende ontwikkeling, monitoring en onderhoud.

Online veiligheid van het hoogste niveau

Met onze kennis van de nieuwste technieken geven we betrouwbaarheid en veiligheid altijd de hoogste prioriteit. Een veilige, stabiele online applicatie is immers cruciaal voor uw bedrijfsbelang. Hiervoor gaan we proactief om met innovatieve toepassingen, zodat we altijd een stap vooruit zijn ten gunste van de veiligheid van onze diensten.

 

Door de stabiliteit voortdurend te optimaliseren, is continuïteit van uw online applicatie gewaarborgd. Daarbij gaan we vanzelfsprekend zeer kritisch om met het veilig stellen van documenten en het beschermen van gegevens.

Veiligheidsbeleid

Alle aspecten rondom veiligheid zijn vastgelegd in ons veiligheidsbeleid, waar iedere medewerker van op de hoogte is.
website-ontwikkeling

Code review

De code van uw website, webshop of applicatie wordt gecontroleerd door meerdere developers voordat deze online in gebruik genomen wordt.

OTAP

Betrouwbare kwaliteit dankzij de Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie methodiek. Testen in verschillende werkomgevingen draagt bij aan veilige applicaties.

Vaste procedures

Periodiek onderhoud, zoals updates en back-ups, wordt uitgevoerd volgens vaste procedures.

Doorlopende ontwikkeling

We blijven doorlopend ontwikkelen om optimaal gebruik te maken van de nieuwste veiligheidstechnieken.

Scans & Audits

Toets de veiligheid van uw applicatie via periodieke interne veiligheidsscans of externe audits.

De veiligheid van uw online applicatie optimaliseren?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de mogelijkheden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een veilige toekomst

Hoe weet u zeker dat wij klaar zijn voor de toekomst? Om op onze veiligheid te kunnen vertrouwen, leggen we onze afspraken rondom de veiligheid van uw online applicatie vast in een supportovereenkomst. De aandacht voor veiligheid is op maat in te richten, passend bij uw behoeften. Uw specifieke voorkeuren staan uitgewerkt in de Service Level Agreement. Veiligheid maakt al sinds onze oprichting een belangrijk onderdeel uit van onze professionele service. Daarom besteedt ons support team hier doorlopend extra aandacht aan. Weten waar onze support u nog meer mee kan helpen?

Vraag een offerte aan