logo Online veiligheid | Internetbureau Antum

Veiligheid

Veiligheid op maat voor uw online applicatie. Wij waarborgen de continuΓ―teit van uw website met doorlopende ontwikkeling, monitoring en onderhoud.

Een veilige toekomst

Hoe weet je zeker dat wij klaar zijn voor de toekomst? Om op onze veiligheid te kunnen vertrouwen, leggen we onze afspraken rondom de veiligheid van jouw online applicatie vast in een supportovereenkomst. De aandacht voor veiligheid is op maat in te richten, passend bij je behoeften. Jouw specifieke voorkeuren staan uitgewerkt in de Service Level Agreement. Veiligheid maakt al sinds onze oprichting een belangrijk onderdeel uit van onze professionele service. Daarom besteedt ons support team hier doorlopend extra aandacht aan. Weten waar onze support je nog meer mee kan helpen?

Vraag een offerte aan

Meer werk bekijken

Staat veiligheid voorop? Neem dan contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Veiligheidsbeleid

Alle aspecten rondom veiligheid zijn vastgelegd in ons veiligheidsbeleid, waar iedere medewerker van op de hoogte is.

Code review

De code van jouw website, webshop of applicatie wordt gecontroleerd door meerdere developers voordat deze online in gebruik genomen wordt.

OTAP

Betrouwbare kwaliteit dankzij de Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie methodiek. Testen in verschillende werkomgevingen draagt bij aan veilige applicaties.

Vaste procedures

Periodiek onderhoud, zoals updates en back-ups, wordt uitgevoerd volgens vaste procedures.

Doorlopende ontwikkeling

We blijven doorlopend ontwikkelen om optimaal gebruik te maken van de nieuwste veiligheidstechnieken.

Scans & Audits

Toets de veiligheid van jouw applicatie via periodieke interne veiligheidsscans of externe audits.

Een veilige toekomst

Hoe weet je zeker dat wij klaar zijn voor de toekomst? Om op onze veiligheid te kunnen vertrouwen, leggen we onze afspraken rondom de veiligheid van uw online applicatie vast in een supportovereenkomst. De aandacht voor veiligheid is op maat in te richten, passend bij je behoeften. Jouw specifieke voorkeuren staan uitgewerkt in de Service Level Agreement. Veiligheid maakt al sinds onze oprichting een belangrijk onderdeel uit van onze professionele service. Daarom besteedt ons support team hier doorlopend extra aandacht aan. Weten waar onze support je nog meer mee kan helpen?

Vraag een offerte aan