logo Veilig bestanden delen - Antum

Veilig bestanden delen

Wilt u als bedrijf op een veilig manier (grote) bestanden delen? Een documentenportaal biedt uitkomst. Internetbureau Antum levert maatwerk oplossingen voor het veilig delen van bestanden.

Veilig bestanden delen voor bedrijven

Wanneer u op regelmatige basis (grote) bestanden wilt delen met medewerkers of klanten kan een documentenportaal uitkomst bieden. Niet alleen is dit een veilige manier van bestanden delen, het neemt ook nog eens veel handmatig werk uit handen.

Per project bekijken we welke veiligheidsmaatregelen er passen bij uw organisatie en de eindgebruiker van het portaal. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende inlogmogelijkheden bespreekbaar. Ook zijn er automatiseringen mogelijk, die u in de toekomst tijd en dus geld gaan besparen. U kunt bij een portaal bijvoorbeeld denken aan het creëren van verschillende gebruikersgroepen. Hierdoor kunt u met één klik op de knop veilig bestanden beschikbaar stellen voor een bepaalde groep mensen.

De opties in een documentenportaal zijn eindeloos en worden altijd op maat gemaakt, zodat deze aansluiten bij de wensen van uw organisatie en uw doelgroep.

Bestanden eenvoudig kunnen delen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg
Meer werk bekijken

Veiligheid

Deel documenten binnen uw eigen beveiligde omgeving. Dossiers kunnen veilig gedeeld worden met werknemers binnen uw organisatie, klanten of andere samenwerkingen die u toegang geeft tot het portaal.

Processen vereenvoudigen

Laat handmatige processen eenvoudiger verlopen door deze te automatiseren middels een portaal. Op deze manier zal het delen van documenten minder foutgevoelig verlopen.

Kosten & tijd besparen

Automatiseer processen en bespaar tijd en kosten door het eenvoudig en efficiënt aanbieden van documenten, zoals facturen en rapportages.

Unieke gebruikers structuren

Creëer unieke gebruikersgroepen om snel en veilig de juiste documenten te delen met de juiste personen.

Maatwerk

De communicatie binnen een documentenportaal is volledig op maat in te richten. Geheel aanpasbaar aan de processen binnen uw organisatie

Onderhoud en support

Doorlopend onderhoud op het gebied van veiligheid en actieve support waarborgen de continuïteit van het portaal.

Geen technische kennis nodig

Bij de ontwikkeling van onze portalen focussen wij ons naast veiligheid ook op gebruikersgemak. Uw medewerkers en uw klanten hebben behoefte aan een gebruiksvriendelijk documentenportaal. U heeft geen gevorderde technische kennis nodig om veilig grote bestanden te delen. Ook kunnen er koppelingen gemaakt worden met andere software systemen, waardoor uw werk nog overzichtelijker wordt. Automatiseringsoplossingen als deze laten bedrijfsprocessen efficiënter en minder foutgevoelig verlopen. Bij oplevering van uw portaal geven wij u een uitgebreide cursus over het gebruik ervan. Heeft u later nog vragen? Dan is ons support team altijd bereikbaar.