TYPO3 website op maat

TYPO3 is een enterprise systeem met eindeloze mogelijkheden. Tegelijkertijd is het systeem vriendelijk in gebruik vanwege z’n eenvoudige structuur. Tel daar het streven naar veiligheid bij op en u begrijpt dat het één van ’s werelds grootste contentmanagmentsystemen is. Wij leveren TYPO3 maatwerk en TYPO3 ondersteuning.

In een handomdraai pagina’s in TYPO3 beheren

Eindgebruikers willen de content van hun website gemakkelijk kunnen beheren. Antum is specialist in het ontwikkelen van TYPO3 websites op maat. Met TYPO3 ontwikkelaar Antum bent u hiervoor niet uitsluitend afhankelijk van de webpartner (ons). Alle webcontent is simpel en snel zelf aan te passen, om lezers altijd van actuele informatie te voorzien. Of een website nu uit vijf óf honderden webpagina’s bestaat, Antum presenteert TYPO3 zo overzichtelijk, dat iedereen optimaal gebruiksgemak ervaart. En als u er toch niet uitkomt, dan leveren wij u graag TYPO3 ondersteuning.

Plan een adviesgesprek met de TYPO3 specialist van Antum

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Veiligheid: grote pré van TYPO3

Met 10 jaar TYPO3 ervaring kennen onze TYPO3 developers álle ins en outs. Omdat techniek niet stilstaat, houdt Antum websites up-to-date. Zodat uw site bijvoorbeeld nieuwe browsers en besturingssystemen de baas is. TYPO3 is een open source contentmanagementsysteem, met een grote community als achterban. Al die honderdduizenden websites worden continu getest, om TYPO3 waar nodig te vernieuwen. Een doordachte aanpak staat hierbij voorop. Kortom: ‘Safety First’! Laat het technisch onderhoud voor TYPO3 maar aan Antum over.

Hoe ziet jouw nieuwe TYPO3 website eruit?

Een goede TYPO3 website is er één die qua uitstraling naadloos aansluit op de uistraling van de organisatie. Bij internetbureau Antum worden alle TYPO3 websites op maat gemaakt en dus ook ontworpen. Voor er begonnen wordt met het ontwerpen van de website wordt er eerst onderzocht wat de uitstraling van het bedrijf is (of moet zijn). Vervolgens wordt dit vertaald naar een perfect aansluitend en conversiegericht webdesign. Er zijn genoeg voorbeelden hiervan te vinden in ons portfolio.