TYPO3 website op maat

Antum is specialist in het ontwikkelen van TYPO3 websites op maat. TYPO3 is een enterprise systeem met eindeloze mogelijkheden. Tegelijkertijd is het systeem vriendelijk in gebruik vanwege z’n eenvoudige structuur. Tel daar het streven naar veiligheid bij op, en je begrijpt dat het één van ’s werelds grootste contentmanagmentsystemen is. En met 10 jaar TYPO3 ervaring kennen onze TYPO3 developers álle ins en outs.

Zullen we het hebben over je TYPO3 website? Bekijk ons werk

TYPO3 webdesign

In een handomdraai pagina’s in TYPO3 beheren

Eindgebruikers willen de content van hun website gemakkelijk kunnen beheren. Met TYPO3 ontwikkelaar Antum ben je hiervoor niet uitsluitend afhankelijk van de webpartner (ons). Alle webcontent is simpel en snel zelf aan te passen, om lezers altijd van actuele informatie te voorzien. Of een website nu uit vijf óf honderden webpagina’s bestaat, Antum presenteert TYPO3 zo overzichtelijk, dat iedereen optimaal gebruiksgemak ervaart.

Wil je meer uitleg voor een TYPO3 website?

TYPO3 webpagina
Veiligheid: grote pré van TYPO3

Veiligheid: grote pré van TYPO3

Omdat techniek niet stilstaat, houdt Antum websites up-to-date. Zodat je site bijvoorbeeld nieuwe browsers en besturingssystemen de baas is. TYPO3 is een open source contentmanagementsysteem, met een grote community als achterban. Al die honderdduizenden websites worden continu getest, om TYPO3 waar nodig te vernieuwen. Een doordachte aanpak staat hierbij voorop. Kortom: ‘Safety First’!

Over het belang van veilige websites

TYPO3 website

Inspiratie van andere TYPO3 websites

Een ander voordeel van TYPO3 is dat je zonder licentiekosten alle functionaliteiten mag gebruiken. Zijn er speciale wensen? Dan kunnen onze TYPO3 experts die vervullen. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat webpagina’s op elk denkbaar apparaat perfect in beeld komen. Antum heeft inmiddels meer dan 150 TYPO3 websites ontworpen en gebouwd. Ontdek zelf hoe we ze keer op keer geheel op maat maken.

Bekijk ons portfolio van TYPO3 websites

TYPO3 maatwerk

Hoe ziet jouw nieuwe TYPO3 website eruit?

Een goede TYPO3 website is er één die qua uitstraling naadloos aansluit op de uistraling van de organisatie. Bij internetbureau Antum worden alle TYPO3 websites op maat gemaakt en dus ook ontworpen. Voor er begonnen wordt met het ontwerpen van de website wordt er eerst onderzocht wat de uitstraling van het bedrijf is (of moet zijn). Vervolgens wordt dit vertaald naar een perfect aansluitend en conversiegericht webdesign. Er zijn genoeg voorbeelden hiervan te vinden in ons portfolio.

Bekijk TYPO3 projecten

TYPO3 website
Internetbureau Antum