Creatie - Antum

Creatie

Het ontwerpen van de juiste oplossing begint met het grondig begrijpen van je gebruikers en het oplossen van de juiste problemen voor hen. Ons Beyond Model, met focus op User Experience (UX) vormt een traject dat ons in staat stelt om websites, webshops en portalen te ontwikkelen die aansluiten bij de doelgroep en hun uitdagingen. Of het nou gaat om nieuwe producten ontwikkelen of bestaande ervaringen verbeteren. Wij vertrouwen op regelmatige usability tests om onze ideeën met echte mensen te valideren, risico’s te beperken en succes te verzekeren!

BEYOND
MODEL
Powered by Antum

UX Design

Een mooi ontwerp zonder doordachte functionaliteit kan er leuk uit zien maar zal weinig resultaat behalen. Daarom zetten wij diverse UX methodes in om de doelgroep en het merk te begrijpen. We komen niet zomaar met “een goed idee”. We onderzoeken dit, werken eraan, testen het, verbeteren het, en brengen het uit. Goede gebruikservaring is bij ons een begrip en een doorlopend proces.

Ontdek de mogelijkheden

webdesign bureau

Websites, Webshops en portalen

Bij Antum ontwerpen en ontwikkelen wij innovatieve websites, webshops en portalen met aandacht voor design en een focus op resultaat. Het web is een van de belangrijkste kanalen voor interactie met je doelgroep. Wij zorgen ervoor dat het verhaal en de identiteit van je merk goed wordt weerspiegeld in ons ontwerp zodat je doelgroep weet te overtuigen.

Websites 
Webshops

Branding

Branding ofwel merkidenteit is veel meer dan een logo, lettertype of kleuren. Het is hoe het merk alles zegt zonder iets te zeggen, de emotie die je doelgroep ervaart als ze aan je bedrijf denken. Dat is waar het begint, je merk moet uniek zijn, het moet de juiste verhalen vertellen, de juiste connecties creëren, gegrond in de echte wereld waar je klanten leven. Wij creëren merken die die de emoties oproepen.

Ontdek de mogelijkheden

Content Creatie

Weet je al met welke content jij het beste je boodschap over kunt dragen en weet je op welke content jouw doelgroep zit te wachten en hoe je ze kunt bereiken?  Zonder goede content geen goed digitaal product. Daar zijn we bij Antum al lang over uit. Om deze reden helpen wij onze klanten dagelijks door het opstellen van goede contentplannen en het creëren van content die de doelgroep weet te raken.

Ontdek de mogelijkheden

Bekijk onze cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Groeikansen ontdekken voor jullie online marketing?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
webbureau
Ivor Koen Digital Strateeg