logo Nieuwe hostingpartner - Antum
Update
3 min
21 jul, 2022
Antum Digital Agency
Dit bericht is meer dan één jaar oud. De inhoud van dit bericht kan inmiddels verouderd zijn.

Een nieuwe krachtige samenwerking!

Digital Agency Antum neemt een nieuwe stap in online performance. Wij tillen de web hosting naar het volgende niveau met een nieuwe hostingpartner: Rootnet. We streven ernaar altijd on top of our game te blijven en daar hoort het werken met een gespecialiseerde hostingpartner ook bij. We stellen onze nieuwe hostingpartner graag aan jou voor. 

 

 

Waarom stappen wij over?

De laatste 10 jaar zijn de websites onder ons beheer flink uitgebreid, waardoor prestatie en conversie alleen maar belangrijker zijn geworden. Omdat wij de beste service en dienstverlening willen bieden is het van belang om de hosting hierin mee te nemen. De diensten van ons webdesign bureau zijn enorm uitgebreid en hierin zijn ook onze eisen veranderd. We zijn op zoek gegaan naar een partner die daarop aansluit. Antum heeft samen met Rootnet de diensten op elkaar afgestemd. We hebben de diensten van beide partijen gezamenlijk gecombineerd voor de beste prestatie voor onze klanten. Onze klanten zullen hier dus enorm van profiteren.

Voordelen nieuwe hostingpartner

Continuïteit, veiligheid en performance staan voor zowel Antum als Rootnet hoog in het vaandel. Piekbelastingen op jouw website na marketingcampagnes of nieuwsberichten hebben onder Rootnet geen invloed op de prestatie en snelheid van jouw website. Jouw website zal altijd goed en snel blijven presteren ondanks hogere bezoekersstromen. Onze nieuwe hostingpartner is ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Beide belangrijke en strenge veiligheid/privacy certificaten.

Contact

Wil je meer informatie over onze nieuwe hostingpartner of wat deze verandering voor jouw website zou betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in!

Terug naar het overzicht
Meer werk bekijken