logo Subsidie digitalisering - Antum
Actualiteit
3 min
08 aug, 2022
Tyra GΓ³mez
Dit bericht is meer dan één jaar oud. De inhoud van dit bericht kan inmiddels verouderd zijn.

Subsidie digitalisering

Stond je net op het punt om een met je bedrijf aan de slag te gaan met digitalisering? Dan komt deze digitalisering subsidie op het goede moment! De komende maanden kan je via Mijn Digitale Zaak een subsidie aanvragen om jouw bedrijf te digitaliseren. Antum helpt je graag om jouw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.Β 

 

subsidie

Digitaliseren in 2022

 

Digitalisering is anno 2022 een mooie stap die kan zorgen voor de ontwikkeling van jouw bedrijf. Met de subsidie via Mijn Digitale Zaak kun je advies inwinnen en/of technologie aanschaffen om je basis op orde te krijgen op het gebied van digitalisering. Denk hierbij aan de ontwikkeling van een website, webshop of portaalomgeving voor jouw werknemers of klanten. Het is mogelijk om 50% subsidie te ontvangen tot een maximum bedrag van € 2.500,-. De digitalisering subsidie is bedoeld voor MKB-bedrijven met 2 tot 50 werknemers en een jaaromzet van max. €10 miljoen. De subsidieaanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, tot het totale budget van € 1.700.000,- op is. Het is dus van belang om er op tijd bij te zijn! Je kan Mijn Digitale Zaak aanvragen vanaf 22 juni 2022, 9:00 t/m 30 november 2022, 17:00.

 

Bedrijfsprocessen digitaliseren

 

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om door de veranderende maatschappij hun bedrijfsprocessen te digitaliseren. Een aantal voordelen hiervan zijn;

  • gerichte en geautomatiseerde communicatie
  • tijds- en kostenbesparing
  • hogere conversie
  • groei klantenbestand

Zijn er binnen jullie organisatie ook digitalisering kansen, bijvoorbeeld in de vorm van automatisering? Dan is nu het beste moment om er mee aan de slag te gaan! Met de subsidie wordt een deel van de kosten voor het digitaliseren van jouw website, webshop of portaal vergoed.

 

Stappenplan

 

In drie stappen ga je digitaal vooruit! Volg het stappenplan om jouw aanvraag succesvol af te ronden.

  1. Vul de digitaliseringsscan van de KVK in op mijndigitalezaak.nl. Via de mail ontvang je een persoonlijk digitaliseringsplan over de investering voor jouw bedrijf. Dit advies is verplicht voor een subsidieaanvraag en kun je downloaden als pdf.
  2. Aan de had van het advies weet je wat je kunt doen op het gebied van digitalisering. Antum helpt je hier graag bij verder. Neem contact met ons webdesign bureau op en vraag een offerte aan.
  3. Met het resultaat van de digitaliseringsscan en de offerte kun je een subsidieaanvraag indienen bij RVO en een voorschot krijgen op de kosten. Je krijgt 50% van je investering vergoed tot een maximum van €2500,-.

 

Aanvraag

 

Binnen acht weken nadat jij jouw aanvraag hebt gedaan, zal je horen of je de subsidie krijgt toegekend. Zo ja, dan keert de RVO het volledige subsidiebedrag vervolgens zo snel als mogelijk uit. Let op: de diensten of producten moeten binnen 3 maanden na toekenning van de subsidie worden aangeschaft.

Terug naar het overzicht