logo Wat is Document Management Systeem - Antum

Wat is een document management systeem

Een Document Management Systeem of DMS is de oplossing voor bedrijven voor het veilig delen van documenten. Lees hoe wij het mogelijk maken om gegevens te delen met klanten en partners in een beschermde eigen online omgeving.

Wat is een Document Management Systeem?

Een Document Management Systeem, DMS of documentenportaal is een beveiligde omgeving waar documenten geüpload en gedownload kunnen worden. Een bekend voorbeeld hiervan is Dropbox. Een documentensysteem van Antum heeft echter een aantal unieke voordelen:

  • Documenten uploaden en downloaden,
  • Unieke gebruikersstructuren: zelf bepalen wie wat te zien krijgt, welke gebruikers toegang krijgen voor bepaalde documenten en het sturen van notificaties,
  • Categoriestructuren voor documenten,
  • Veiligheid op maat: alleen toegang voor geautoriseerde personen,
  • Samenwerken in dezelfde documenten,
  • Versiebeheer.

De documentsystemen van Antum worden uniek ontwikkeld voor uw organisatie. Het is geheel in te richten naar uw werkwijze. U krijgt als organisatie een eigen veilige online werkomgeving met de unieke functionaliteiten die u aan uw partners, klanten of collega’s wilt aanbieden.

Bekijk onze cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Een Document Management Systeem op maat voor uw organisatie?

Binnen één werkdag persoonlijk contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal strateeg

Overzicht en eenvoud

Wanneer u een DMS laat ontwikkelen is veiligheid belangrijk, maar heeft u ook behoefte aan eenvoud. U wilt een overzichtelijk systeem waar iedereen binnen uw organisatie gebruik van kan maken. Daarom ontwerpen we een DMS vanuit de gedachte van de eindgebruiker. Het opslaan, delen en terugvinden van documenten moet voor iedere gebruiker eenvoudig zijn, zonder technische kennis. Door het toepassen van unieke gebruikersstructuren kunt u bepalen voor wie documenten zichtbaar zijn. Wilt u informatie alleen met bepaalde klanten of een deel van uw team delen? Dan worden die documenten alleen voor hen toegankelijk gemaakt.

Aanvullende functionaliteiten

Een Document Management Systeem dat u door Antum laat ontwikkelen wordt volledig op maat ingericht. Naast de ‘standaard’ gepersonaliseerde functionaliteiten zijn er nog een aantal aanvullende functionaliteiten mogelijk:

  • Automatische imports en exports van documenten,
  • Documenten taggen,
  • Uitgebreide zoekfuncties om documenten snel weer terug te vinden,
  • Automatische back-ups.

Onze developers gaan samen met u aan de slag om te bepalen wat uw organisatie én uw klanten nodig hebben. In een nauwe samenwerking en regelmatig overleg, komen we uiteindelijk tot een eindproduct. En ook na de oplevering van het DMS staan wij voor u klaar. Heeft u hulp of ondersteuning nodig? Dan is ons support team bereikbaar voor al uw vragen.