WordPress website op maat

WordPress is een populair contentmanagementsysteem, waar ook Antum dankbaar gebruik van maakt. Miljoenen websites over de gehele wereld zijn ontwikkeld met WordPress. Het is dan ook een veelzijdig systeem dat voor vele bedrijven perfect functioneert.

Een WordPress website op maat laten ontwikkelen?

WordPress dankt het succes zonder meer aan de veelzijdigheid én het gemak waarmee eindgebruikers met hun websites aan de slag kunnen gaan. Zodra een website online staat, bent u voor het actueel houden van pagina’s niet van Antum afhankelijk. Antum geeft advies bij het selecteren van het contentmanagementsysteem (ook wel afgekort tot CMS) dat past bij de strategie van uw bedrijf. Gebruikers kunnen de informatie op de site zelf actueel houden. Van het plaatsen van nieuws tot het wijzigen van foto’s en het opnemen van nieuwe producten. Alles kan.

Lees meer over maatwerk

conversie-optimalisatie

Conversie optimalisatie

Een website is er om klanten te informeren, maar ook meer klanten te bereiken. Uw website wordt ingericht om conversies te optimaliseren.

Online imago

Een sterke online presentatie met een professionele website. Zorg ervoor dat uw bedrijf zichtbaar en bereikbaar is.

Proactieve service

Ons proactieve support team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Dankzij onze actieve service blijft uw website up-to-date en veilig.
veiligheid-continuïteit-website

Doorlopend onderhoud

Ook na oplevering blijft uw website onderhouden en zorgt doorlopende monitoring ervoor dat geregistreerde kwetsbaarheden snel worden verholpen.

Veiligheid en continuïteit

Een veilige WordPress website door onder meer duidelijke afspraken te maken over veiligheid en continuïteit in een Service Level Agreement.

Doelgroep bereiken

Bereik de juiste doelgroep met uw WordPress website. Wij optimaliseren uw website voor het online gedrag van uw potentiële klant.

Klinkt maatwerk interessant voor u?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Grote community achter WordPress

WordPress is een open source contentmanagementsysteem, waar enorm veel mensen dagelijks inspanningen voor leveren. Deze community zorgt ervoor dat WordPress optimaal draait volgens de laatste ontwikkelingen op internetgebied. Met een website bij Antum hoeft u zich geen zorgen te maken om updates of upgrades. Dit zijn veiligheidszaken die wij voor de volle 100% regelen.

WordPress website inrichten naar gebruik

Het mooie van WordPress is dat er talloze functionaliteiten beschikbaar zijn. Het is maar net waar een bedrijf behoefte aan heeft. Bent u actief blogger of zijn er regelmatig updates van evenementen? Samen bepalen we welke functionaliteiten van WordPress relevant zijn. Zo wordt een website bij Antum op maat samengesteld, met de focus op het publiek en de aanzet tot actie.

Meer horen over WordPress bij een kop koffie?