WordPress webdesign

WordPress webdesign

Het mooie van WordPress is dat er talloze functionaliteiten beschikbaar zijn. Het is maar net waar een bedrijf behoefte aan heeft. Bent u actief blogger of zijn er regelmatig updates van evenementen? Samen bepalen we welke functionaliteiten van WordPress relevant zijn voor uw onderneming.

Wordpress webdesignbureau

WordPress is een populair contentmanagementsysteem, waar ook Antum dankbaar gebruik van maakt. Miljoenen websites over de gehele wereld zijn ontwikkeld met behulp van WordPress. Het is dan ook een veelzijdig systeem dat voor vele bedrijven perfect functioneert. Antum geeft advies bij het selecteren van het contentmanagementsysteem (ook wel afgekort tot CMS) dat past bij de strategie van uw bedrijf. Uiteindelijk draait het natuurlijk om optimale website conversie.

Maak een afspraak met ons WordPress webdesignbureau.

100% responsive

Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haalt u ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.

WordPress op maat

Met een maatwerk WordPress website kunt u ook zelf gemakkelijk content toevoegen en uw website beheren.
conversie-optimalisatie

Meer conversie

Een maatwerk website leidt tot meer conversie. Geoptimaliseerd voor de zoekmachines bereikt u een groter publiek.
website-ontwikkeling

Snelle website

Optimale prestaties en een snelle website dragen bij aan een comfortabele gebruikerservaring en een positieve indruk bij potentiële klanten.

Online strategie

Al voor het eerste ontwerp wordt de online strategie van uw bedrijf bepaald. Zo draagt uw website bij aan het halen van uw bedrijfsdoelen.

Veiligheid

Een proactief support team zorgt ervoor dat uw website veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en periodieke updates beschermen u tegen online gevaren.

Ook WordPress als CMS voor uw website?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

WordPress werkt simpel en snel

WordPress dankt het succes zonder meer aan de veelzijdigheid én het gemak waarmee eindgebruikers met hun websites aan de slag kunnen gaan. Zodra een website online staat, bent u voor het actueel houden van pagina’s niet van Antum afhankelijk. Gebruikers kunnen de informatie op de site zelf actueel houden. Van het plaatsen van nieuws tot het wijzigen van foto’s en het opnemen van nieuwe producten. Alles kan, u heeft de mogelijkheid om eindeloos veel pagina’s te vullen met informatie over uw bedrijf.

Zo wordt een website bij Antum op maat samengesteld, met de focus op het publiek en de aanzet tot actie. Onze WordPress developers onderhouden contact met de community van WordPress.

Ontdek het gemak van WordPress webdesign