WordPress website laten maken Rotterdam

Bevindt uw organisatie zich in de regio Rotterdam en wilt u een website laten maken? Internetbureau Antum maakt professionele, veilige en zoekmachinevriendelijke websites.

WordPress website bouwer

Met behulp van WordPress creëren wij voor onze opdrachtgevers resultaatgerichte maatwerk websites. Dit houdt in dat het design aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf, maar ook dat er wordt nagedacht over de ideale gebruikerservaring. Onze gespecialiseerde UX-designers werken samen met jou aan een doordachte online strategie die leidt tot meer conversie.

Een website op maat laten maken bevordert ook de veiligheid en de vindbaarheid van de website. Een WordPress specialist kan verder helpen met deze elementen. Ons team aan developers houdt zich continu bezig met het optimaliseren van de veiligheid en continuïteit van onze WordPress websites. Daarnaast hebben wij ook SEO specialisten in huis die ervoor zorgen dat de website beter gevonden wordt in Google.

WordPress Cases

Meer werk bekijken

Betrouwbare websites in regio Rotterdam

WordPress is een gebruiksvriendelijke CMS (Content Management Systeem) die veel gebruikt wordt voor het maken van websites van bedrijven en organisaties. Een voordeel van een WordPress website is dat u gemakkelijk uw eigen content kunt beheren, zonder dat de website zijn professionele uitstraling verliest. Daarnaast is WordPress een veilige keuze die, net als wij, veel aandacht besteedt aan het beschermen van gegevens en updaten van de veiligheid van uw website.

Wij hebben inmiddels meer dan zeven jaar ervaring met het ontwikkelen van maatwerk WordPress websites voor regio Rotterdam en ver daarbuiten. Tevens ontwikkelen we ook projecten met TYPO3. Afhankelijk van de omvang van uw project bepalen we in welk CMS er gewerkt zal gaan worden. Bij ieder project leveren wij maatwerk, zodat uw website precies aansluit bij uw onderneming.

Plan een adviesgesprek met de WordPress specialist uit Rotterdam

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Online Strateeg

Conversie optimalisatie

Een maatwerk website leidt tot meer conversie. Geoptimaliseerd voor de zoekmachines bereikt u een groter publiek.

Online strategie

Al voor het eerste ontwerp wordt de online strategie van uw bedrijf bepaald. Zo draagt uw website bij aan het halen van uw bedrijfsdoelen.

Snelle website

Optimale prestaties en een snelle website dragen bij aan een comfortabele gebruikerservaring en een positieve indruk bij potentiële klanten.

Veiligheid

Een proactief support team zorgt ervoor dat uw website veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en periodieke updates beschermen u tegen online gevaren.

WordPress op maat

Met een WordPress website kunt u ook zelf gemakkelijk content toevoegen of wijzigen. Dankzij ons maatwerk heeft uw website een professionele uitstraling.

100% responsive

Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haalt u ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.

Veilige website laten maken

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van ieder project. Al voor de ontwerpfase wordt rekening gehouden met de veiligheid van uw website. Dit is met name belangrijk voor de bescherming van uw bedrijfsgegevens en die van uw klanten. Maar veiligheid draagt ook bij aan de vindbaarheid van uw website. Aan de hand van veiligheidsscans, continue monitoring en andere veiligheidsmaatregelen blijft uw website veilig en up-to-date. Voor iedere nieuwe website worden de wensen omtrent veiligheid met u besproken en vastgelegd in de Service Level Agreement. Duidelijke afspraken zorgen voor een fijne samenwerking.