WordPress webdesign

Het mooie van WordPress is dat er talloze functionaliteiten beschikbaar zijn. Het is maar net waar een bedrijf behoefte aan heeft. Ben je actief blogger of zijn er regelmatig updates van evenementen? Samen bepalen we welke functionaliteiten van WordPress relevant zijn.

Wordpress webdesignbureau

WordPress is een populair contentmanagementsysteem, waar ook Antum dankbaar gebruik van maakt. Miljoenen websites over de gehele wereld zijn ontwikkeld met WordPress. Het is dan ook een veelzijdig systeem dat voor vele bedrijven perfect functioneert. Antum geeft advies bij het selecteren van het contentmanagementsysteem (ook wel afgekort tot CMS) dat past bij de strategie van uw bedrijf. Uiteindelijk draait het natuurlijk om optimale website conversie.

Maak een afspraak met ons WordPress webdesignbureau.

Ook WordPress als CMS voor uw website?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

WordPress werkt simpel en snel

WordPress dankt het succes zonder meer aan de veelzijdigheid én het gemak waarmee eindgebruikers met hun websites aan de slag kunnen gaan. Zodra een website online staat, ben je voor het actueel houden van pagina’s niet van Antum afhankelijk. Gebruikers kunnen de informatie op de site zelf actueel houden. Van het plaatsen van nieuws tot het wijzigen van foto’s en het opnemen van nieuwe producten. Alles kan, je hebt de mogelijkheid om eindeloos veel pagina’s te vullen met informatie over je bedrijf.

Zo wordt een website bij Antum op maat samengesteld, met de focus op het publiek en de aanzet tot actie. Onze Wordpress developers onderhouden contact met de community van WordPress.

Ontdek het gemak van WordPress webdesign