Wordpress ontwikkelaar

Heeft u eenmaal besloten een tot het laten maken van een WordPress website, dan zoekt u een partner die alles van een goede web developer in huis heeft. Antum is een persoonlijke partner waarbij u kunt rekenen op ervaring en kunde.

This is how we do it

Als WordPress ontwikkelaar helpen wij u om weloverwogen keuzes te maken, zodat WordPress voor uw bedrijf renderend werkt. WordPress ontwikkelaar Antum hanteert hier een bewezen stappenplan voor.

Allereerst willen wij als WordPress ontwikkelaar met de opdrachtgever brainstormen. Wat is de kracht van het bedrijf, wie is de doelgroep van de onderneming en welke wensen spelen een rol. Alles is immers mogelijk bij het ontwikkelen van een WordPress website. Daarover stemmen we vervolgens in overleg een planning af. Daarna start de fase van het specialistische werk van de WordPress ontwikkelaar: design en development.

WordPress ontwikkelaar met gestructureerde werkwijze

conversie-optimalisatie

Conversie optimalisatie

Een website is er om klanten te informeren, maar ook meer klanten te bereiken. Uw website wordt ingericht om conversies te optimaliseren.

Online imago

Een sterke online presentatie met een professionele website. Zorg ervoor dat uw bedrijf zichtbaar en bereikbaar is.

Proactieve service

Ons proactieve support team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Dankzij onze actieve service blijft uw website up-to-date en veilig.

Doorlopend onderhoud

Ook na oplevering blijft uw website onderhouden en zorgt doorlopende monitoring ervoor dat geregistreerde kwetsbaarheden snel worden verholpen.
veiligheid-continuïteit-website

Veiligheid en continuïteit

Een veilige WordPress website door onder meer duidelijke afspraken te maken over veiligheid en continuïteit in een Service Level Agreement.

Doelgroep bereiken

Bereik de juiste doelgroep met uw WordPress website. Wij optimaliseren uw website voor het online gedrag van uw potentiële klant.

Maak kennis met een WordPress ontwikkelaar voor online maatwerk!

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Antum zorgt voor moeiteloze livegang

Wanneer het ontwikkelwerk gerealiseerd is, breekt er een leuke fase van het stappenplan aan: de livegang! De WordPress website kan aan alle relaties gepresenteerd worden. Natuurlijk wenst u dat veel potentiële klanten de website bezoeken. Ook daarbij helpt Antum uw bedrijf. Wij zijn dan ook sterk in adequate service na livegang. Wij geloven dat de fase ‘support en onderhoud’ van enorme waarde is. Onze medewerkers helpen u zo alles uit de WordPress site te halen.

Overtuigd? Maak een afspraak met WordPress ontwikkelaar Antum