wordpress-rotterdam

WordPress Rotterdam

Een maatwerk website is de basis van de online communicatie met uw potentiële klanten. Bij Antum werken we onder andere met WordPress. Dit open source systeem wordt door veel bedrijven in Rotterdam én over de gehele wereld succesvol ingezet om websites met een professionele uitstraling te ontwikkelen.

Online uitstraling met WordPress vanuit Rotterdam

Samen bepalen we waar uw WordPress website aan moet voldoen en volgens welke planning we dit gaan realiseren. Met Antum weet u dat deze afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden.

Het mooie van WordPress is dat u als eindgebruiker heel gemakkelijk met het CMS kan werken. WordPress heeft een overzichtelijke structuur. Komt u er even niet uit? Dan helpt ons online support team u graag weer op weg. Na het online gaan van de WordPress website volgen de eindgebruikers een gratis training, en nadien helpen de opfrisinstructies van Antum u altijd verder. Op het gebied van techniek zijn er geen zorgen: de WordPress ontwikkelaars van Antum zorgt voor alle nodige beveiligingsupdates.

Meer weten over onze werkwijze?

conversie-optimalisatie

Conversie optimalisatie

Een website is er om klanten te informeren, maar ook meer klanten te bereiken. Uw website wordt ingericht om conversies te optimaliseren.

Online imago

Een sterke online presentatie met een professionele website. Zorg ervoor dat uw bedrijf zichtbaar en bereikbaar is.

Proactieve service

Ons proactieve support team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Dankzij onze actieve service blijft uw website up-to-date en veilig.
onderhoud-website

Doorlopend onderhoud

Ook na oplevering blijft uw website onderhouden en zorgt doorlopende monitoring ervoor dat geregistreerde kwetsbaarheden snel worden verholpen.
veiligheid-continuïteit-website

Veiligheid en continuïteit

Een veilige WordPress website door onder meer duidelijke afspraken te maken over veiligheid en continuïteit in een Service Level Agreement.

Doelgroep bereiken

Bereik de juiste doelgroep met uw WordPress website. Wij optimaliseren uw website voor het online gedrag van uw potentiële klant.

Een effectieve maatwerk WordPress website?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Eindeloze mogelijkheden met WordPress in Rotterdam

Het internet staat vol met websites die inspiratie kunnen bieden. Wat zijn de kernwaarden van uw Rotterdamse bedrijf en welk imago past daarbij? Samen weten we hier invulling aan te geven, zodat uw website een goed beeld geeft voor uw doelgroep. Natuurlijk is het belangrijk dat de website past bij de huisstijl van uw bedrijf. Daarbij zijn we bij Antum enorm gericht op het gebruikersgedrag van de bezoekers. Wij optimaliseren uw website door het online gedrag van uw bezoeker te analyseren.  Wil je een WordPress website laten maken?

WordPress Rotterdam Cases

Bent u nog erg oriënterend als het gaat om de gewenste uitstraling van de nieuwe website? Bekijk dan ons portfolio eens. In ons portfolio vindt u diverse voorbeelden van succesvol online maatwerk.

Cases