WordPress Rotterdam

Een website biedt een mooie basis voor je online communicatie in Rotterdam. Wij van Antum werken hiervoor onder andere met het systeem WordPress. Dit open source systeem wordt door veel bedrijven in Rotterdam én over de gehele wereld succesvol ingezet.

Online uitstraling met Wordpress vanuit Rotterdam

Samen bepalen we waar je WordPress website aan moet voldoen en volgens welke planning we dit gaan realiseren. Met Antum weet je dat deze afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden.

Het mooie van WordPress is dat je als eindgebruiker heel gemakkelijk met het CMS kan werken. WordPress heeft een overzichtelijke structuur. Kom je er in Rotterdam even niet uit? Dan helpen de medewerkers van Antum je graag weer op weg. Na het online gaan van de WordPress website volgen de eindgebruikers een gratis training, en nadien helpen de opfrisinstructies van Antum je altijd verder. Op het gebied van techniek zijn er geen zorgen: de WordPress ontwikkelaar van Antum zorgt voor alle nodige beveiligingsupdates.

Meer weten over onze WordPress werkwijze?

Een effectieve maatwerk WordPress website?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Eindeloze mogelijkheden met Wordpress in Rotterdam

Het internet staat vol met websites die inspiratie kunnen bieden. Wat zijn de kernwaarden van je Rotterdamse bedrijf en welk imago past daarbij? Samen weten we hier invulling aan te geven, zodat de WordPress site een goed beeld geeft voor de doelgroep. Natuurlijk is het belangrijk dat de website past bij de huisstijl. Daarbij zijn we bij Antum enorm gericht op het gebruikersgedrag van de bezoekers. Waar zijn zij naar op zoek? Wil je een WordPress website laten maken?

WordPress Rotterdam Cases

Ben je nog erg oriënterend als het gaat om de gewenste uitstraling van de nieuwe website? Neem dan een kijkje in ons portfolio om onder andere de WordPress Rotterdam cases in ons portfolio te bekijken. In ons portfolio vind je veel diverse voorbeelden van effectief online maatwerk.

Cases