website-laten-maken-rotterdam
Betrouwbare websites in regio Rotterdam

Website laten maken Rotterdam

Bevindt uw organisatie zich in de regio Rotterdam en wilt u een website laten maken? Internetbureau Antum maakt professionele, veilige en zoekmachinevriendelijke websites.

WordPress website laten maken Rotterdam

WordPress is een gebruiksvriendelijke CMS (Content Management Systeem) die veel gebruikt wordt voor het maken van websites van bedrijven en organisaties. Een voordeel van een WordPress website is dat u gemakkelijk uw eigen content kunt beheren, zonder dat de website zijn professionele uitstraling verliest. Daarnaast is WordPress een veilige keuze die, net als wij, veel aandacht besteedt aan het beschermen van gegevens en updaten van de veiligheid van uw website.

Wij hebben inmiddels meer dan zeven jaar ervaring met het ontwikkelen van maatwerk WordPress websites voor regio Rotterdam en ver daarbuiten. Tevens ontwikkelen we ook projecten met TYPO3. Afhankelijk van de omvang van uw project bepalen we in welk CMS er gewerkt zal gaan worden. Bij ieder project leveren wij maatwerk, zodat uw website precies aansluit bij uw onderneming.

conversie-optimalisatie

Meer conversie

Een maatwerk website leidt tot meer conversie. Geoptimaliseerd voor de zoekmachines bereikt u een groter publiek.

Veiligheid

Een proactief support team zorgt ervoor dat uw website veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en periodieke updates beschermen u tegen online gevaren.

Online strategie

Al voor het eerste ontwerp wordt de online strategie van uw bedrijf bepaald. Zo draagt uw website bij aan het halen van uw bedrijfsdoelen.

Snelle website

Optimale prestaties en een snelle website dragen bij aan een comfortabele gebruikerservaring en een positieve indruk bij potentiële klanten.

WordPress op maat

Met een WordPress website kunt u ook zelf gemakkelijk content toevoegen of wijzigen. Dankzij ons maatwerk heeft uw website een professionele uitstraling.

100% responsive

Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haalt u ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.

Website laten maken in regio Rotterdam?

Binnen één werkdag persoonlijk contact!
Overleg direct met Ivor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veilige website laten maken

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van ieder project. Al voor de ontwerpfase wordt rekening gehouden met de veiligheid van uw website. Dit is met name belangrijk voor de bescherming van uw bedrijfsgegevens en die van uw klanten. Maar veiligheid draagt ook bij aan de vindbaarheid van uw website. Aan de hand van veiligheidsscans, continue monitoring en andere veiligheidsmaatregelen blijft uw website veilig en up-to-date. Voor iedere nieuwe website worden de wensen omtrent veiligheid met u besproken en vastgelegd in de Service Level Agreement. Duidelijke afspraken zorgen voor een fijne samenwerking.

Lees meer over veilige websites in Rotterdam >

Meer conversie met maatwerk website Rotterdam

Uw website is belangrijk voor de online presentatie van uw organisatie. Maar bovenal wilt u een groter publiek bereiken én vasthouden met een nieuwe website. Door uw website te optimaliseren voor de zoekmachines zal deze beter gevonden worden. Door het strategisch inrichten van uw website houdt u die aandacht ook vast. Voor het ontwerp van de nieuwe website stellen we met u een persoonlijke UX strategie voor uw bedrijf op. Hierin wordt het doel van uw website beschreven en bepaald hoe we dit doel gaan bereiken. Een goede gebruikerservaring van uw website zal leiden tot meer conversie. Tevens is de UX strategie inzetbaar voor de andere media waar uw organisatie zich mee uit. Hierdoor ontstaat er één lijn in de communicatie en uitstraling naar uw klanten.

UX strategie Rotterdam >

Al meer dan 300 bedrijven in Rotterdam en omstreken gingen u voor...