logo Maatwerk website laten maken - Webdesign bureau Antum

Maatwerk website laten maken

Een maatwerk website met een responsive webdesign is een must voor iedere serieuze ondernemer. Een maatwerk website zorgt namelijk niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor meer conversie. Ons webdesign bureau verzorgt conversiegericht webdesign in combinatie met slimme online strategie om zo meer klanten voor jou te bereiken. Daarnaast starten we ook online marketing campagnes die doorlopend worden geoptimaliseerd, zodat je altijd up-to-date bent en je steeds meer uit jouw website kan halen.

Maak het verschil met een website op maat

Online maatwerk gaat wat ons betreft verder dan alleen het opnemen van de huisstijlkleuren en het bedrijfslogo. De experts van Digital Agency Antum doorgronden wat het internetgedrag van jouw doelgroep is en wat de doelen van jouw organisatie zijn. Antum vertaald alle belangrijke doelstellingen in een website met de perfecte gebruikerservaring voor jouw doelgroep!

Resultaat en Veiligheid zijn twee belangrijke kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering. Antum houdt dan ook alle wijzigingen binnen het dynamische vakgebied nauwlettend in de gaten. Zo realiseren wij keer op keer webdesign op maat wat past bij alle belangrijke criteria van deze tijd.

Antum ontwikkelt en optimaliseert WordPress websites op maat, webshops op maat en maatwerk portalen voor entrepreneurs tot grote organisaties. Graag gaan wij in gesprek om uw bedrijf te leren kennen, voor krachtig online maatwerk ter verbetering van bedrijfsprocessen.

Toe aan een nieuwe maatwerk website?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivor Koen Digitaal Strateeg

Bekijk Maatwerk Website Cases

Meer werk bekijken
Meer werk bekijken

Maatwerk WordPress website

 

Een maatwerk WordPress website is een website die volledig is uitgedacht en ontwikkeld voor jouw doelgroep en bedrijfsdoelstellingen. Voor de realisatie van deze website hebben er meerdere experts zoals UX designers, webdevelopers en marketeers samen met jou gewerkt aan een effectieve WordPress website. Omdat er nauwkeurig wordt gekeken naar de behoeftes die er zijn binnen jullie bedrijf en doelgroep kan er op deze manier een passende website worden gemaakt die ook echt resultaat behaald. Zodra de website is ontwikkeld is bij een maatwerk website vervolgens het beheren van de content ook nog eens een stuk eenvoudiger, de website bevat namelijk alleen het gene wat jij nodig hebt. Geen onnodige afleiding dus!

Alternatief voor een professionele website op maat

In tegenstelling tot een maatwerk WordPress website zie je ook veel standaard templates en/of thema’s. Dit kan je beschouwen als een soort ‘kant-en-klare’ websites.
Deze templates kunnen tegen lagere licentiekosten gebruikt en gepersonaliseerd worden om vervolgens snel een website online te zetten. De voordelen hierbij zijn dan ook de lage eenmalige kosten. Wil je echter echt effectief aan de slag om meer online resultaat te behalen dan zal een standaard template niet geschikt zijn. Een template is namelijk nooit toegespitst op jouw bedrijfsdoelen en doelgroep. Op deze manier bestaat dan ook het risico dat je met een soortgelijke website de plank mislaat terwijl je er misschien toch erg veel tijd, advertentiebudget, etc. in stopt. Ons advies is dan ook om wat meer te investeren in een goede maatwerk website zodat alle input die hierna er in wordt gestopt ook veel meer oplevert.

Een website op maat laten maken, hoe werkt dat?

 

Een website op maat laten maken is een zorgvuldig proces, waarbij we jou en jouw bedrijf echt beter willen leren kennen. Jouw maatwerk website moet immers bijdragen aan het halen van de bedrijfsdoelen. Hoewel een maatwerk proces individueel zal verschillen, lopen we wel standaard een aantal vaste stappen door om je van het beste resultaat te verzekeren. Samen met onze UX-designer wordt er gekeken naar de identiteit van jouw bedrijf, naar de doelen, de kernwaardes en jouw klantengroep. We leren het bedrijf en jouw klant beter kennen. In de beginfase van het project worden duidelijke afspraken gemaakt over onze samenwerking. Korte lijntjes en een open communicatie zijn voor ons belangrijke waarden.

Online maatwerk vraagt expertise

 

Digital Agency Antum is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online maatwerk. Altijd al hebben wij oplossingen gedacht die verre van standaard zijn. Iedere opdrachtgever is immers uniek, ook binnen dezelfde branche. Kwalitatief online maatwerk draagt bij aan het bereiken van het gewenste imago en een grotere bezoekersstroom. Zodat identiteit en bedrijfsimago in balans zijn. Onze developers hebben alle ‘know how’ om een onderscheidend webdesign tot werkelijkheid te maken.

Maatwerk marketing campagnes

 

Naast een prachtig gebruiksvriendelijk design, is online marketing ook zeer belangrijk voor het optimaliseren van jouw website. Onze online marketeers zullen doormiddel van een maatwerk marketing campagne jouw tekstuele content naar het volgende niveau tillen. Een website of webshop optimaliseren voor de zoekmachines, kost tijd en moeite, maar met een goed plan kan dit heel lang zijn vruchten blijven afwerpen. Een pagina die op de juiste zoektermen goed gevonden wordt zorgt voor een continue stroom aan relevant bezoekersverkeer. Allemaal organisch, dus zonder advertentiekosten.

SEO optimalisatie

Antum helpt van A tot Z met jouw SEO werkzaamheden. Zo wordt er begonnen met een marktonderzoek om SEO kansen op de markt te vinden, vervolgens helpen wij bij werkzaamheden zoals teksten schrijven, optimaliseren, linkbuilding en analyseren van de resultaten. Met data kunnen we verder! Zodra de eerste resultaten van een applicatie of campagne binnenkomen wordt het echt leuk vinden wij! Onze markteers en UX designers zijn doorlopend bezig om data te verzamelen en te analyseren. Met deze data worden applicaties en marketing campagnes vervolgens weer gefinetuned om weer meer resultaat te behalen.

 

Een TYPO3 of WordPress website laten maken

 

TYPO3 en WordPress zijn beide veel gebruikte Content Management Systemen (CMS) voor het bouwen van succesvolle websites. Maar kan je nu beter een TYPO3 of een WordPress website laten maken? Afhankelijk van een aantal factoren adviseren wij je graag over het geschikte CMS voor jouw website. Wij hebben met beide systemen ruime ervaring en leveren zowel TYPO3 maatwerk als WordPress maatwerk. Naast het ontwerpen en ontwikkelen leveren wij ook online support voor TYPO3 en WordPress. Bij Antum krijg je het complete pakket om online te presteren.

Meer weten over ons werk? Bekijk dan eens ons portfolio.

Meer vragen over maatwerk websites?

Waarom een maatwerk website laten maken?

Met een maatwerk website kan je jezelf niet alleen onderscheiden van de concurrentie, maar ook meer uit jouw doelgroep halen. De website wordt dusdanig geoptimaliseerd dat jouw online groei gegarandeerd zal toenemen en daarbij zal ook de conversie verhogen.

Wat is een maatwerk website?

Een maatwerk website wordt speciaal ontwikkelt om in te spelen op de behoefte van jouw doelgroep. Doormiddel van een persoonlijke UX-sessie zal er een online strategie bepaald worden. De gebruikerservaring is erg belangrijk bij het maken van een website op maat. Zowel de ontwikkeling als de optimalisatie van jouw website ligt in onze handen. Aan de hand van doelgroeponderzoeken en online strategieën zorgen wij ervoor dat jouw website optimaal resultaat boekt.

Is een maatwerk website geschikt voor mij?

Een maatwerk website is geschikt voor iedere serieuze ondernemer. Doordat de website afgestemd wordt op jouw doelgroep en behoeften, zal je bezoekersstroom toenemen zodat je nog meer uit jouw diensten kan halen.

Wat kost een maatwerk website?

De kosten voor een maatwerk website waarbij diverse experts voor jou aan de slag gaan (designers, programmeurs en marketeers) beginnen bij de meeste website bouwers rond de €5.000,- (excl. btw). Voor meer informatie kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hi! Advies nodig?