webdesign-gouda

Website bouwer Gouda

Website bouwer Antum ontwerpt en bouwt op maat gemaakte websites, waarbij wij alle mogelijkheden inzetten voor optimale vindbaarheid. Ook helpen wij bedrijven in Gouda aan een effectieve online marketing strategie, waarvan de website of webshop de basis vormt.

Website bouwer Gouda optimaliseert voor mobiel

Vandaag de dag wordt een website niet meer alleen op een computer bekeken. Website bouwer Antum maakt daarom alleen websites die op welk apparaat dan ook perfect in beeld komen. Uw bedrijfswebsite past zich simpelweg aan het formaat van het scherm van de bezoeker. Onze website bouwers noemen dit responsive webdesign, ook wel mobielvriendelijk webdesign genoemd. Samen bepalen we wat de kern van de webcontent is, die gecommuniceerd moet worden op het kleinste beeldscherm.

 

Antum werkt voor middelgrote en grote bedrijven in Gouda, en heeft een persoonlijke band met klanten. Met onze jarenlange ervaring als website bouwer kennen we alle ins en outs van ons vakgebied.

 

Responsive webdesign van onze website bouwer Gouda

conversie-optimalisatie

Meer conversie

Een maatwerk website leidt tot meer conversie. Geoptimaliseerd voor de zoekmachines bereikt u een groter publiek.

Veiligheid

Een proactief support team zorgt ervoor dat uw website veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en periodieke updates beschermen u tegen online gevaren.

Online strategie

Al voor het eerste ontwerp wordt de online strategie van uw bedrijf bepaald. Zo draagt uw website bij aan het halen van uw bedrijfsdoelen.
veiligheid-continuïteit-website

Snelle website

Optimale prestaties en een snelle website dragen bij aan een comfortabele gebruikerservaring en een positieve indruk bij potentiële klanten.

WordPress op maat

Met een maatwerk WordPress website kunt u ook zelf gemakkelijk content toevoegen en uw website beheren.

100% responsive

Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haalt u ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Maatwerk van website bouwer Gouda

Website bouwer Antum nabij Gouda gelooft in online maatwerk. Ieder webdesign wordt dan ook volledig op maat ontworpen. Wij werken niet met templates, want uw bedrijf verdient een eigen look and feel. Dit gaat verder dan het overnemen van de huisstijlkleuren en het bedrijfslogo. Om een unieke website of webshop aan potentiële klanten te presenteren, bereiken we aan de hand van een bewezen stappenplan het gewenste eindresultaat. Neem gerust een kijkje in ons portfolio.

Afspraak plannen met website bouwer Gouda