Website bouwer Gouda

Website bouwer Antum ontwerpt en bouwt op maat gemaakte websites, waarbij wij alle mogelijkheden inzetten voor optimale vindbaarheid. Ook helpen wij bedrijven in Gouda aan een effectieve online marketing strategie, waarvan de website of webshop de basis vormt. Antum werkt voor middelgrote en grote bedrijven in Gouda, en heeft een persoonlijke band met klanten. Met onze jarenlange ervaring als website bouwer kennen we alle ins en outs van ons vakgebied.

BEKIJK ONZE CASES  NEEM CONTACT OP

website bouwer gouda

Website bouwer Gouda optimaliseert voor mobiel

Vandaag de dag wordt een website niet meer alleen op een computer bekeken. Website bouwer Antum maakt daarom alleen websites die op welk apparaat dan ook perfect in beeld komen. Je bedrijfswebsite past zich simpelweg aan het formaat van het scherm van de bezoeker. Onze website bouwers noemen dit responsive webdesign, ook wel mobielvriendelijk webdesign genoemd. Samen bepalen we wat de kern van de webcontent is, die gecommuniceerd moet worden op het kleinste beeldscherm.

Responsive webdesign van onze website bouwer Gouda

responsive website gouda

Maatwerk van website bouwer Gouda

Website bouwer Antum nabij Gouda gelooft in online maatwerk. Ieder webdesign wordt dan ook volledig op maat ontworpen. Wij werken niet met templates, want je bedrijf verdient een eigen look and feel. Dit gaat verder dan het overnemen van de huisstijlkleuren en het bedrijfslogo. Om een unieke website of webshop aan potentiële klanten te presenteren, bereiken we aan de hand van een bewezen stappenplan het gewenste eindresultaat. Neem gerust een kijkje in ons portfolio.

Afspraak plannen met website bouwer Gouda

maatwerk gouda
Internetbureau Antum