• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Eigen webshop die verkoopt

Webshop laten maken

Voor succesvolle e-commerce ontwikkelen we webshops op maat. We passen niet alleen de juiste techniek toe, maar geven ook vorm aan de ideale koopomgeving voor uw klanten. Altijd al hebben we oplossingen bedacht die verre van standaard zijn, rekening houdend met user experience. Met onze expertise over gebruiksgemak op zowel smartphones, tablets als desktops creëren we online maatwerk dat resulteert in bestellingen.

Aanzetten tot koop

De concurrentie op internet is groot en mensen kunnen met een simpele klik uw winkel verlaten. Daarom is het online nog belangrijker om de interesse te pakken en vast te houden. Door het aanbieden van een professionele winkelomgeving die in alle opzichten klopt, beweegt u klanten met een zogenoemde ‘call to action’ tot daadwerkelijk shoppen en directe omzet voor uw bedrijf.

Gezien de betaalfunctionaliteit spelen stabiliteit en betrouwbaarheid bij webshops een extra belangrijke rol. Hiervoor verwijzen we u naar onze garanties voor veiligheid.

Klaar om uw e-commerce kansen te ontdekken?

Plan een oriënterend gesprek en overleg met ons de wensen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0180 7690 65

Webshops met maximaal resultaat

Een paar factoren zijn belangrijk achter het succes van elke webshop:

  • Conversie
    Omzetting van webshopbezoeken naar het halen van verkoopdoelen
  • SEO (Search Engine Optimization)
    Optimalisatie van uw webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines
  • Performance
    Maximale snelheid van uw webshoppagina’s ook bij drukke winkeltijden

Doordachte webshoptechnieken

Het ontwikkelen van uw webshop doen we met behulp van WordPress WooCommerce, gecombineerd met betaalproviders zoals Mollie, OmniKassa, Sisow en Adyen. Voor een efficiënte workflow leggen we koppelingen met externe software, bijvoorbeeld uw boekhoudprogramma. Het eenvoudige contentbeheer scheelt u tijd en dus kosten.

Continue aandacht voor de applicatie achter uw webshop is belangrijk om staande te blijven op het veranderlijke internet. Dit hebben we professioneel geregeld met onze support.